| Autor |
Poruka |
|
Tihomir
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 26 pro 2012 16:53 |
|
|
Kinta je napisao:  Vinski gulas u lepinji. Specijalitet samoborskog kineskog restorana Zeleni papar (bivsi restoran Crveni koralj) Klasican ali gusti vinski gulas ubaci se u lepinju. Zanimljivo rjesenje. to sam prosli vikend vidio u Budimpesti kad sam bio na adventu....masovno jedu ljudi na trgu okolo štandova....
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 20 sij 2013 16:11 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Uvatilo me slatko,a doma jedno jaje.Onda sam našla ovo i za 5 minuta sam imala pred sobm nešto jako fino Dodala sam još par kapi ruma i umjesto običnog,stavila smeđi šećer,umjesto nutele stavila sam 3 kocke čokolade za kuhanje.To si dečki možete napraviti za tili čas. http://www.coolinarika.com/recept/792997/
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 20 sij 2013 16:25 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
sanja je napisao: Uvatilo me slatko,a doma jedno jaje.Onda sam našla ovo i za 5 minuta sam imala pred sobm nešto jako fino Dodala sam još par kapi ruma i umjesto običnog,stavila smeđi šećer,umjesto nutele stavila sam 3 kocke čokolade za kuhanje.To si dečki možete napraviti za tili čas. http://www.coolinarika.com/recept/792997/Kaj to nije ono kaj Tara radi?
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 20 sij 2013 16:36 |
|
|
Nemam pojma. Evo i Muco oduševljen 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 20 sij 2013 16:42 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
sanja je napisao: Nemam pojma. Evo i Muco oduševljen  Mora bit, siromak je sretan da je opce dobil nekaj za jest. Bas mi je neki dan rekel da mu Pedigre Pal na vuha ide van.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 20 sij 2013 16:52 |
|
|
 ja volim kuhati ,baš suprotno,rekel mi je da samo nakuhavam 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 20 sij 2013 17:03 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
sanja je napisao:  ja volim kuhati ,baš suprotno,rekel mi je da samo nakuhavam AHA TU SMO !! Stavi komad mesine na tavu pa priushti muzu MUŠKU hranu. Vratit ce ti se to vec veceras.
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 20 sij 2013 17:09 |
|
|
Onda baš neću 
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 26 sij 2013 17:01 |
|
|
Banane u karamel umaku  Sastojci za 4 osobe: 4 banane 180 g smeđeg šećera 300 ml vrhnja za šlag 60 g maslaca 120 g meda od bagrema 5–6 kapi arome vanilije Priprema: Od polovice vrhnja izradimo čvrsti šlag. U ugrijanu tavu stavimo ¾ maslaca, med, ulijemo preostalo vrhnje za šlag, dodamo smeđi šećer i kad se sastojci počnu topiti miješamo ih pjenjačom dok umak ne zavri. Nakon nekoliko minuta umiješamo aromu vanilije i tavu maknemo s vatre. U drugu tavu stavimo preostali maslac i pričekamo da se rastopi. Za to vrijeme banane prerežemo po dužini. Zatim na maslac stavimo banane, prerezanom stranom prema dolje, i pržimo ih po prilici 4 minute. Gotove banane rasporedimo na tanjure, prelijemo ih umakom i poslužimo s pripremljenim šlagom. I to je to, dobar tek! Izvor: http://www.crochef.com
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 27 sij 2013 19:29 |
|
|
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |