|
.
Sada je: 08 lip 2026 21:50. | Zadnji put si ovdje bio: 08 lip 2026 21:50. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
street
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 05 sij 2014 17:10 |
|
Pridružen: 25 ruj 2013 14:00 Postovi: 170 Lokacija: Zagreb, Primošten
|
Kinta je napisao: street je napisao: Zasto ne
Btw- Meni nisu nikad nigdje zabranili Vise se cude i seru o stetnosti ali ne brane. Prosao sam poslovno desetak EU zemalja, nikad nista. U Zgrebu gdje radim, nikad nigdje. U Krizevcima gdje zivim, nikad nigdje. U Primostenu gdje ljetujem, nikad nitko. Pario u vlaku, kinu, na poslu, kaficima, restoranoma, da skratim stvarno svugdje. Nikad me nitko nije zamolio da ne parim.
Nije ni meni ali to pripisujem da se prigovori rijetko upucuju ljudima od preko 100kg  Varas se  175cm 83kg Hehhe zgodna anegdota kolege s posla nepusaca Bio neki dan kod zubara ma Tresnjevci Lik mu gleda zube i cucla egicu ahaha i pari usput Sent from my GT-I9305 using Tapatalk 2
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 05 sij 2014 17:50 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
street je napisao: Hehhe zgodna anegdota kolege s posla nepusaca Bio neki dan kod zubara ma Tresnjevci Lik mu gleda zube i cucla egicu ahaha i pari usput
Evo ja sam pario na zubarskom stolcu.  Iz djepa maje mi je virio DME i vjerojatno oddy. Zubar skoci: - Kaj ti je to pljuca?!?  Nasmijem se i potegnem par puta a on skine masku s lica i - Pa ne smrdi! 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
damir1970
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 05 sij 2014 18:31 |
|
Pridružen: 06 kol 2013 15:52 Postovi: 1343 Lokacija: Gruda, Konavle
|
Ja redovito parim u banci i uz sve alarme neupali se ni jedan. Što se tiče kafića svi dozvoljavaju pušenje, tako da sam ja zadovoljan 
_________________ Samo za društvo iz ćoška koje polako ali sigurno propada!   Mod: Atomizer:
|
|
 |
|
 |
|
ana
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 08 sij 2014 17:27 |
|
|
Malo prije sam telefonirala s frendom i usput parila. Nakon par minuta razgovora kaze on meni: lijepo je to sto si presla na parilice, no sad imam osjecaj da pricam s Darthom Vaderom ! Ne moram vam reci da sam se skoro udavila od smijeha  ))
_________________ Ana aka Jennie nosi kecke  
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 15 sij 2014 12:51 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Bolnica Sveti duh,njihov kafić. Pitala pristojno jel smijem parit.Smijete, naravno.Onda jednu kavu molim!7 
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 15 sij 2014 19:00 |
|
|
sanja je napisao: Bolnica Sveti duh,njihov kafić. Pitala pristojno jel smijem parit.Smijete, naravno.Onda jednu kavu molim!7  Dodaj na listu...
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
horva
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 17 sij 2014 14:12 |
|
|
nema gdje nisam pario, kafići, restorani, čekaonice, ćak sam jednom na predavanju kao predavač zapario (ovo je bio više automatski jer sam se igrao sa parilicom, bila mi je i pokazivač  ) pa je još jedan slušatelj zapario samnom, al najveći gušt mi je u kinu, kokice, kola i e-cigara....koja uživancija
|
 |
|
manilu
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 17 sij 2014 14:56 |
|
Pridružen: 19 kol 2013 16:17 Postovi: 242 Lokacija: vodnjan, Istra
|
|
u principu ne parim gdje se ne puši osim u kafićima, o ove koje zalazim več me znaju pa niti ne pitaju, prošlo proljeće sam bio 2 tjedna na terapijama u bolnici u Rovinju, prvi dan sam izlazio na terasu dok me nije vidio doktor, samo se nasmijao i rekao da ne moram izlaziti van, tako da sam u dogovoru sa cimerima u sobi i u sobi pario, većini se sviđaju mirisi, tu i tamo se nađe neki provokator ali to se riješi sa par oblaka pare
|
|
 |
|
 |
|
abiko
|
Naslov: Misljenja o parenju u javnosti - RipTripper Postano: 02 vel 2014 19:09 |
|
Pridružen: 01 vel 2014 01:26 Postovi: 62 Lokacija: Zagreb/Gajnice
|
|
Ovaj cudovati bradadonja iznosi neke cinjenice koje bi trebale biti normalne, doduse u birc gdje ja zalazim (sad malo rijedje) ima jos jedan vaper. Cudni pogledi everywhere.
|
|
 |
|
 |
|
weks111
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 05 vel 2014 04:22 |
|
|
Ne guram se pariti tamo gdje se ne puši i to mi nije nikakav problem. Interesantno je to,što je onih par prigovora uvijek došlo od pušača,hahaha. U stilu,to ti je veći otrov od cigareta,a ja mu samo kažem da je krajnje vrijeme da se prestane informirati preko RTL-tv i sličnih. Neki drugi ljudi me pitaju stvarno konkretne i interesantne stvari. Ja samo dam par informacija i predložim daljnu edukaciju na netu  Neki priznaju da su probali par dana,ali jednostavno nije išlo. Ja im samo kažem da je to kao auto;što bolje,veći ga je gušt voziti...
|
 |
Sada je: 08 lip 2026 21:50. | Zadnji put si ovdje bio: 08 lip 2026 21:50. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |