Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

[ 213 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij
 Post Postano: 05 sij 2014 15:17 

Kinta je napisao:
Ayaz Paša je napisao:
Evo prošli tjedan zapario u restoranu-pizzerii, i dođe konobar i zabrani mi parenje..ja mu kažem wtf??? i kaže on; ne ne,nemožete to pušit ovdje. Mah..

Jeli vrijeme da realiziramo Mravakovu ideju o ugostiteljskim objektima koji su prijatelji parenja i blacklisted?

Može :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 sij 2014 15:23 
Administrator

street je napisao:
Zasto ne

Btw- Meni nisu nikad nigdje zabranili
Vise se cude i seru o stetnosti ali ne brane.
Prosao sam poslovno desetak EU zemalja, nikad nista.
U Zgrebu gdje radim, nikad nigdje.
U Krizevcima gdje zivim, nikad nigdje. U Primostenu gdje ljetujem, nikad nitko.
Pario u vlaku, kinu, na poslu, kaficima, restoranoma, da skratim stvarno svugdje.
Nikad me nitko nije zamolio da ne parim.

Nije ni meni ali to pripisujem da se prigovori rijetko upucuju ljudima od preko 100kg :zu:

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 sij 2014 15:31 

Kinta je napisao:
Ayaz Paša je napisao:
Evo prošli tjedan zapario u restoranu-pizzerii, i dođe konobar i zabrani mi parenje..ja mu kažem wtf??? i kaže on; ne ne,nemožete to pušit ovdje. Mah..

Jeli vrijeme da realiziramo Mravakovu ideju o ugostiteljskim objektima koji su prijatelji parenja i blacklisted?

Može..
Evo u Umagu, restorant-pizzeria Buoni Amici>Vapanje zabranjeno.

Sent from my Motorola using Tapatalk2

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 sij 2014 15:32 
Moderator

S time bih se složio i ne samo u vezi parenja nego uopće u vezi svega ipak se malo teže postaviti na nekog malo većeg.
To je jedna od prednosti biti "malo veći".
Isto kao što moja frendica umjetna plavuša kaže da bolje prolazi od kad se pofarbala.

Palfi, parenje preporučeno.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 sij 2014 15:35 

Plavo, makar i farbano... preporučeno :grin::grin::grin:

Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 sij 2014 15:42 

Kinta je napisao:
street je napisao:
Zasto ne

Btw- Meni nisu nikad nigdje zabranili
Vise se cude i seru o stetnosti ali ne brane.
Prosao sam poslovno desetak EU zemalja, nikad nista.
U Zgrebu gdje radim, nikad nigdje.
U Krizevcima gdje zivim, nikad nigdje. U Primostenu gdje ljetujem, nikad nitko.
Pario u vlaku, kinu, na poslu, kaficima, restoranoma, da skratim stvarno svugdje.
Nikad me nitko nije zamolio da ne parim.

Nije ni meni ali to pripisujem da se prigovori rijetko upucuju ljudima od preko 100kg :zu:

da budem iskren!!!ja nisam imao neke neugodne doživljaje.....bilo ja par uleta ali onako u stilu.....to vam nije zdravo.....
A imam skoro duplo manje kila od tebe :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 sij 2014 15:45 

Deckardcain je napisao:
Svi se mi varamo sa svojim ovisnostima i svojim ludostima u glavama, kako mi koji parimo javno, još više oni koji to napadaju...a ne priznajemo sami sebi ništa, to je osnovni problem.... :zu: bivši pušači su najžešći, jer im srce junačko ne da, (najčešće je to u pitanju-zabrana) mi sada svi govorimo kako to smrdi, kako je ogavno, kako je fuj, a ruka na srce, ne znamo pouzdano o ovome našem sportu ništa osim da nam je lipo i da ne smrdi ko prije...ja nastojim ne držat nikakve mitinge, ne parit di se ne puši inače, ne pričat da je to zdravo i odlično, ne prezirat pušače, jer sam i sam trusija 2 kutije biloga do jučer, a i opet bi da nema parilice... tribamo se malo svi prizemljit i manje bit licemjeri čini mi se šta se tiče ovog našeg hobija...jer u očima nekoga ko nikad nije pušio svi smo isti, parioci još i gori. I nemojte mi one argumente da se može pariti svugdje. Da dođete u kafić kraj mene i da ja stalno prdim i uvjeravam vas da je zdravo i da ne škodi il bi me istjerali il bi napustili prostor. A fakat je da bi vam manje škodilo :zu:

Ja ne prezirem pusace. Zena mi jos uvik pusi, par cigareta dnevno, al pusi. Ne stojim na trgu i ne propovjedam ljudima. Kad me pitaju, ja im kazem svoje misljenje i iskustvo. Nikome jos nisam rekao da je nas sport zdrav. Ja kazem da parenje mozda steti... al pusenje SIGURNO steti... DOKAZANO.. pa smo opet pusili. Ja osobno se osjecam bolje otkad parim. Kad parim na javnom u zatvorenim prostorijama smanjim malo voltazu da ne parim ko lokomotiva al ipak parim. Ne setam se po ducanima sa modom i dripperom i RBA... koristim egicu sa clearomizerom koja ne pari bas puno al me zadovolji.

RDA: 3-D
RBA: The Russian 91%, Kayfun Lite Plus x 4, Aromamizer

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 sij 2014 16:02 

dobro ja nemam poseban set za parenje u javnosti.....ako parim, parim sa modom i onim cime raspolažem.....
Kad sam sa svojim babama u nekom trgovackom centru ili ducanu.....probam ne parit, ali ako se taj shoping oduži onda bez razmišljanja izvadim mod i parim.....i uopce me nije briga ko šta misli ili pica....ali da forsiram neko parenje u prostorima gdje je zabranjeno pušenje....ne forsiram.

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 sij 2014 16:09 

U restoranu pitam da li je dozvoljeno, i do sad još nisam naišla na restoran koji mi je uskratio ovaj užitak.

u jednom kafiću sam sjela u pušački prostor i izvadila parilicu. Konobarica mi je prišla i rekla da mogu slobodno s time u nepušački prostor .. da se raspitala.

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 sij 2014 16:23 

u banci - čekao ženu... odužilo se.. počeo pariti ... teta s pulta samo bacila oko... zaštitar bacio oko... nitko ni a
pario normalno, ali došlo mi da malo "presaugam" i napravim oblak...
trunka pameti rekla da je to bezobrazno i nisam :)

kod frizerke - dok je žena bila sa 5 četki u glavi ja sam izvadio mod nalaktio se kod pulta i uz priču lagano pario
nit me tko što pitao niti je mene bilo briga
osim gospođe sa bojom na glavi koja je kao čitala neki žurnal, a u stvari je bila :shock:

u kafićima - ma u nijedno nitko ni a, čak sretnemo i neke gospođe koje elegantno pare egice ;)

inina pumpa sa auto- barom u sklopu - ženine kolege ;)
- uz komentar - " a priša si na "to", drugi je komentira "to ti je gore od cigarete"

samo sam mu reka da se od nečeg mora umrijeti, a već kad mogu birati....

teško je vlasima objasniti išta i bolje ne ulaziti u raspravu

ono o 100 kila stoji :D

no nešto sam zaboravio...

igrom slučaja trebao sam prijaviti nešto u policiji... nebitno

dok sam razgovarao sa inspektorom ovaj svako malo pari ;), u sred glavne policijske postaje ;)

tako da bude li ikada netko toliko nepristojan da mi digne tlak pozovem čovika pa nek njemu to objasne ;)

Sigelei zmax V5 , Nemesis clone, Chi You clone, rsst, Kraken clone, i clear30, Kayfun lite...

Povratak na vrh 

[ 213 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Sljedeća

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club