Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

[ 213 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij
 Post Postano: 05 sij 2014 13:41 

Evo što sam sad doživjela...
Neki lik iz kafića... ničim izazvan, započne razgovor:
- Gospođo, ovo što vi pušite vam je 100 puta gore od cigarete!"
- To je vaše mišljenje.
- Vidio sam to na televiziji.
- To automatski znači da je istinito. - i htjedoh argumentirati o tome što mediji kenjkaju, ali me prekinuo.
- A i užasno mi je vidjeti žensko da puši.
- To je vaš problem.
- Ženski organizam je puno nježniji i nikotin im više šteti nego muškarcima.
- ... (ostala bez riječi)
- Znate, ja imam tri kćeri i ni jedna ne puši. To je stvar ODGOJA.

Na ovo sam se zapjenila, skoro sam počela galamiti na njega, ali se dragi ubacio i rekao liku da, uz dužno poštovanje, prestane popovati. Nakon toga se lik ispričao NJEMU i otišao.

Čak i dok sam bila na analognima mi se ovako nešto nikad nije dogodilo. Još se tresem od
bijesa :angry_shake:

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 sij 2014 13:46 

slično i ja doživljavam od raznih likova .. al se više ne upuštam u bespotrebne razgovore. Jednostavno im kažem nek gledaju svoja posla a ne mene.

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 sij 2014 13:47 
Moderator

friki je napisao:
Evo što sam sad doživjela...
Neki lik iz kafića... ničim izazvan, započne razgovor:
- Gospođo, ovo što vi pušite vam je 100 puta gore od cigarete!"
- To je vaše mišljenje.
- Vidio sam to na televiziji.
- To automatski znači da je istinito. - i htjedoh argumentirati o tome što mediji kenjkaju, ali me prekinuo.
- A i užasno mi je vidjeti žensko da puši.
- To je vaš problem.
- Ženski organizam je puno nježniji i nikotin im više šteti nego muškarcima.
- ... (ostala bez riječi)

Na ovo sam se zapjenila, skoro sam počela galamiti na njega, ali se dragi ubacio i rekao liku da, uz dužno poštovanje, prestane popovati. Nakon toga se lik ispričao NJEMU i otišao.

Čak i dok sam bila na analognima mi se ovako nešto nikad nije dogodilo. Još se tresem od
bijesa :angry_shake:

Navikni se da ćeš ćuti milijardu gluposti i uvreda :( najviše od pušača koji se zbog nekog razloga osječaju "ugroženima", i ne daj se isprovocirati, znam da pametujem i mene su jednom sin i žena držali kada mi je na provokacije pukla "žila ludara" :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 sij 2014 14:33 
Administrator

friki je napisao:

Postoji izvjesna skupina ljudi kojima zensko ne vrijedi bas nista. Posebnost im je sto vole pricati o odgoju i uvjeravati kako su bas oni u pravu.
Ali to je za neku drugu temu ... u kojoj ionako nebi nista rijesili.

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 sij 2014 14:37 

Evo prošli tjedan zapario u restoranu-pizzerii, i dođe konobar i zabrani mi parenje..ja mu kažem wtf??? i kaže on; ne ne,nemožete to pušit ovdje. Mah..

Sent from my Motorola using Tapatalk2

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 sij 2014 14:46 

Ja svugdje parim bez da pitam i zaboli me ona stvar. Mnogi su me pitali dali mi je pomoglo prestat pusit i kakvog je okusa... Ja uredno kazem "evo vam pa probajte sami" i dam im ili cohibu, old captain ili french pipe... naravno na gumeni usnik jednokratne upotrebe (uvijek ih imam viska sa sobom)... i svi mi kazu "pa dobro je". Kad otvorim futrolu i kad vide sto sve imam u njoj skoro pa svi pitaju.."vi to prodajete?"... Brat bratu moga sam vec 10 setova prodat, a ja ih uputim Parilici u Super Novi. Jos kad im kazem da jedna bocica koja traje cca isto ko i steka duhana kosta 25kn vidim kako im oci zasvitle. Onda objasnim prednosti... i kad kazem da mogu parit tamo gdje pusenje nije dozvoljeno... KRAJ PRICE!

RDA: 3-D
RBA: The Russian 91%, Kayfun Lite Plus x 4, Aromamizer

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 sij 2014 14:57 

Trebalo bi uvijek sa sobom imat jedan komplet za prodat!
E da je Kina bliže, ili da su pošiljke brže. Tko zna ako Fasttech ima fizičku trgovinu :) Mislim da bi svatko sa foruma proveo barem jedan cijeli dan u njoj! ;)

Sent from my Motorola using Tapatalk2

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 sij 2014 15:00 
Administrator

Ayaz Paša je napisao:
Evo prošli tjedan zapario u restoranu-pizzerii, i dođe konobar i zabrani mi parenje..ja mu kažem wtf??? i kaže on; ne ne,nemožete to pušit ovdje. Mah..

Jeli vrijeme da realiziramo Mravakovu ideju o ugostiteljskim objektima koji su prijatelji parenja i blacklisted?

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 sij 2014 15:07 

Svi se mi varamo sa svojim ovisnostima i svojim ludostima u glavama, kako mi koji parimo javno, još više oni koji to napadaju...a ne priznajemo sami sebi ništa, to je osnovni problem.... :zu: bivši pušači su najžešći, jer im srce junačko ne da, (najčešće je to u pitanju-zabrana) mi sada svi govorimo kako to smrdi, kako je ogavno, kako je fuj, a ruka na srce, ne znamo pouzdano o ovome našem sportu ništa osim da nam je lipo i da ne smrdi ko prije...ja nastojim ne držat nikakve mitinge, ne parit di se ne puši inače, ne pričat da je to zdravo i odlično, ne prezirat pušače, jer sam i sam trusija 2 kutije biloga do jučer, a i opet bi da nema parilice... tribamo se malo svi prizemljit i manje bit licemjeri čini mi se šta se tiče ovog našeg hobija...jer u očima nekoga ko nikad nije pušio svi smo isti, parioci još i gori. I nemojte mi one argumente da se može pariti svugdje. Da dođete u kafić kraj mene i da ja stalno prdim i uvjeravam vas da je zdravo i da ne škodi il bi me istjerali il bi napustili prostor. A fakat je da bi vam manje škodilo :zu:

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 sij 2014 15:11 

Kinta je napisao:
Ayaz Paša je napisao:

Jeli vrijeme da realiziramo Mravakovu ideju o ugostiteljskim objektima koji su prijatelji parenja i blacklisted?

Zasto ne

Btw- Meni nisu nikad nigdje zabranili
Vise se cude i seru o stetnosti ali ne brane.
Prosao sam poslovno desetak EU zemalja, nikad nista.
U Zgrebu gdje radim, nikad nigdje.
U Krizevcima gdje zivim, nikad nigdje. U Primostenu gdje ljetujem, nikad nitko.
Pario u vlaku, kinu, na poslu, kaficima, restoranoma, da skratim stvarno svugdje.
Nikad me nitko nije zamolio da ne parim.

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

[ 213 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Sljedeća

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club