|
.
Sada je: 08 lip 2026 12:26. | Zadnji put si ovdje bio: 08 lip 2026 12:26. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
friki
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 05 sij 2014 13:41 |
|
Pridružen: 13 stu 2013 14:02 Postovi: 405 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
Evo što sam sad doživjela... Neki lik iz kafića... ničim izazvan, započne razgovor: - Gospođo, ovo što vi pušite vam je 100 puta gore od cigarete!" - To je vaše mišljenje. - Vidio sam to na televiziji. - To automatski znači da je istinito. - i htjedoh argumentirati o tome što mediji kenjkaju, ali me prekinuo. - A i užasno mi je vidjeti žensko da puši. - To je vaš problem. - Ženski organizam je puno nježniji i nikotin im više šteti nego muškarcima. - ... (ostala bez riječi) - Znate, ja imam tri kćeri i ni jedna ne puši. To je stvar ODGOJA. Na ovo sam se zapjenila, skoro sam počela galamiti na njega, ali se dragi ubacio i rekao liku da, uz dužno poštovanje, prestane popovati. Nakon toga se lik ispričao NJEMU i otišao. Čak i dok sam bila na analognima mi se ovako nešto nikad nije dogodilo. Još se tresem od bijesa 
|
 |
|
Alfistica
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 05 sij 2014 13:46 |
|
|
|
slično i ja doživljavam od raznih likova .. al se više ne upuštam u bespotrebne razgovore. Jednostavno im kažem nek gledaju svoja posla a ne mene.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 05 sij 2014 13:47 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
friki je napisao: Evo što sam sad doživjela... Neki lik iz kafića... ničim izazvan, započne razgovor: - Gospođo, ovo što vi pušite vam je 100 puta gore od cigarete!" - To je vaše mišljenje. - Vidio sam to na televiziji. - To automatski znači da je istinito. - i htjedoh argumentirati o tome što mediji kenjkaju, ali me prekinuo. - A i užasno mi je vidjeti žensko da puši. - To je vaš problem. - Ženski organizam je puno nježniji i nikotin im više šteti nego muškarcima. - ... (ostala bez riječi) - Znate, ja imam tri kćeri i ni jedna ne puši. To je stvar ODGOJA. Na ovo sam se zapjenila, skoro sam počela galamiti na njega, ali se dragi ubacio i rekao liku da, uz dužno poštovanje, prestane popovati. Nakon toga se lik ispričao NJEMU i otišao. Čak i dok sam bila na analognima mi se ovako nešto nikad nije dogodilo. Još se tresem od bijesa  Navikni se da ćeš ćuti milijardu gluposti i uvreda  najviše od pušača koji se zbog nekog razloga osječaju "ugroženima", i ne daj se isprovocirati, znam da pametujem i mene su jednom sin i žena držali kada mi je na provokacije pukla "žila ludara" 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 05 sij 2014 14:33 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
friki je napisao: - Znate, ja imam tri kćeri i ni jedna ne puši. To je stvar ODGOJA.
Na ovo sam se zapjenila, skoro sam počela galamiti na njega, ali se dragi ubacio i rekao liku da, uz dužno poštovanje, prestane popovati. Nakon toga se lik ispričao NJEMU i otišao.
Postoji izvjesna skupina ljudi kojima zensko ne vrijedi bas nista. Posebnost im je sto vole pricati o odgoju i uvjeravati kako su bas oni u pravu. Ali to je za neku drugu temu ... u kojoj ionako nebi nista rijesili.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Ayaz Paša
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 05 sij 2014 14:37 |
|
Pridružen: 21 lis 2013 11:59 Postovi: 224 Lokacija: Umag/Novigrad
|
|
Evo prošli tjedan zapario u restoranu-pizzerii, i dođe konobar i zabrani mi parenje..ja mu kažem wtf??? i kaže on; ne ne,nemožete to pušit ovdje. Mah..
Sent from my Motorola using Tapatalk2
|
|
 |
|
 |
|
Batara72
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 05 sij 2014 14:46 |
|
|
|
Ja svugdje parim bez da pitam i zaboli me ona stvar. Mnogi su me pitali dali mi je pomoglo prestat pusit i kakvog je okusa... Ja uredno kazem "evo vam pa probajte sami" i dam im ili cohibu, old captain ili french pipe... naravno na gumeni usnik jednokratne upotrebe (uvijek ih imam viska sa sobom)... i svi mi kazu "pa dobro je". Kad otvorim futrolu i kad vide sto sve imam u njoj skoro pa svi pitaju.."vi to prodajete?"... Brat bratu moga sam vec 10 setova prodat, a ja ih uputim Parilici u Super Novi. Jos kad im kazem da jedna bocica koja traje cca isto ko i steka duhana kosta 25kn vidim kako im oci zasvitle. Onda objasnim prednosti... i kad kazem da mogu parit tamo gdje pusenje nije dozvoljeno... KRAJ PRICE!
_________________  Yihi SX Mini M Class- Evic VT 5000mAh - Evic VTwo Mini - Zero SX 50W - iStick Pico -Wismec RX200 RDA: 3-D RBA: The Russian 91%, Kayfun Lite Plus x 4, Aromamizer
|
|
 |
|
 |
|
Ayaz Paša
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 05 sij 2014 14:57 |
|
Pridružen: 21 lis 2013 11:59 Postovi: 224 Lokacija: Umag/Novigrad
|
Trebalo bi uvijek sa sobom imat jedan komplet za prodat! E da je Kina bliže, ili da su pošiljke brže. Tko zna ako Fasttech ima fizičku trgovinu  Mislim da bi svatko sa foruma proveo barem jedan cijeli dan u njoj!  Sent from my Motorola using Tapatalk2
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 05 sij 2014 15:00 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ayaz Paša je napisao: Evo prošli tjedan zapario u restoranu-pizzerii, i dođe konobar i zabrani mi parenje..ja mu kažem wtf??? i kaže on; ne ne,nemožete to pušit ovdje. Mah..
Jeli vrijeme da realiziramo Mravakovu ideju o ugostiteljskim objektima koji su prijatelji parenja i blacklisted?
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 05 sij 2014 15:07 |
|
|
Svi se mi varamo sa svojim ovisnostima i svojim ludostima u glavama, kako mi koji parimo javno, još više oni koji to napadaju...a ne priznajemo sami sebi ništa, to je osnovni problem....  bivši pušači su najžešći, jer im srce junačko ne da, (najčešće je to u pitanju-zabrana) mi sada svi govorimo kako to smrdi, kako je ogavno, kako je fuj, a ruka na srce, ne znamo pouzdano o ovome našem sportu ništa osim da nam je lipo i da ne smrdi ko prije...ja nastojim ne držat nikakve mitinge, ne parit di se ne puši inače, ne pričat da je to zdravo i odlično, ne prezirat pušače, jer sam i sam trusija 2 kutije biloga do jučer, a i opet bi da nema parilice... tribamo se malo svi prizemljit i manje bit licemjeri čini mi se šta se tiče ovog našeg hobija...jer u očima nekoga ko nikad nije pušio svi smo isti, parioci još i gori. I nemojte mi one argumente da se može pariti svugdje. Da dođete u kafić kraj mene i da ja stalno prdim i uvjeravam vas da je zdravo i da ne škodi il bi me istjerali il bi napustili prostor. A fakat je da bi vam manje škodilo 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
street
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 05 sij 2014 15:11 |
|
Pridružen: 25 ruj 2013 14:00 Postovi: 170 Lokacija: Zagreb, Primošten
|
Kinta je napisao: Ayaz Paša je napisao: Evo prošli tjedan zapario u restoranu-pizzerii, i dođe konobar i zabrani mi parenje..ja mu kažem wtf??? i kaže on; ne ne,nemožete to pušit ovdje. Mah..
Jeli vrijeme da realiziramo Mravakovu ideju o ugostiteljskim objektima koji su prijatelji parenja i blacklisted? Zasto ne Btw- Meni nisu nikad nigdje zabranili Vise se cude i seru o stetnosti ali ne brane. Prosao sam poslovno desetak EU zemalja, nikad nista. U Zgrebu gdje radim, nikad nigdje. U Krizevcima gdje zivim, nikad nigdje. U Primostenu gdje ljetujem, nikad nitko. Pario u vlaku, kinu, na poslu, kaficima, restoranoma, da skratim stvarno svugdje. Nikad me nitko nije zamolio da ne parim. Sent from my GT-I9305 using Tapatalk 2
|
|
 |
|
 |
Sada je: 08 lip 2026 12:26. | Zadnji put si ovdje bio: 08 lip 2026 12:26. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |