|
.
Sada je: 26 tra 2026 19:53. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 19:53. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Frenk
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 31 srp 2012 23:03 |
|
|
Corto_1973 je napisao: Hebote sis-cevap! Il uzmi cevape il jedi blitvu... Inace Plodine u SB odskacu samo po jednom od ostalih. Po mesnici. Vec 5 godina meso kupujem samo kod njih i ni jednom nisam pozalio. Svjeze, s okusom i mirisom. Svi ostali razvikani sb mesari su me zajebali barem jednom. Njima  Eh da - cevapi u Billi su u biti sol s necim i onda opet sol... Izbjeci pod svaku cijenu. Jeftini i izvrsni čevapi-u Lidlu...isto tako Lasagne...
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 31 srp 2012 23:19 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Frenk je napisao: Jeftini i izvrsni čevapi-u Lidlu...isto tako Lasagne... Uf Lidl ne volim iz vise razloga. Strasno mi smeta sto u njemu ima domacih proizvoda samo na kapaljku. Drugo je sto je roba niske kvalitete. Ali dobro, probat cu. Na kakve lazanje si mislio? Samo kore ili nesto gotovo?
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 31 srp 2012 23:24 |
|
|
Kinta je napisao: Frenk je napisao: Jeftini i izvrsni čevapi-u Lidlu...isto tako Lasagne... Uf Lidl ne volim iz vise razloga. Strasno mi smeta sto u njemu ima domacih proizvoda samo na kapaljku. Drugo je sto je roba niske kvalitete. Ali dobro, probat cu. Na kakve lazanje si mislio? Samo kore ili nesto gotovo? Lazagne je tal.,bude akcija 19 i nešto kn 500gr,stvarno super,a čevapi su domaći,skoro čista junetina,dugo nisam takve jeo...
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 01 kol 2012 06:41 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
U Lidlu je mljeveno meso najjeftinije, naročito ono koje je na akciji (ističe rok trajanja), e to kupujem kad mi dođu gosti. Ostali proizvodi su im isto ok., ali pod uvjetom da te marka ne zanima, sve je fake. Pseća hrana je savršena, ona suha u zelenim vrećicama po 3 kg. Uglavnom sve cijene su dobre. Kvaliteta nije loša, pa u ova teška vremena to je dućan za preporuku. Što nema domačih firmi nije čudno, jer naši proizvodi su skupi, a više nikoga ne zanima otkud je šta, samo se gleda cijena. Dakle za rvate LIDL. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 02 kol 2012 01:08 |
|
|
Kinta je napisao: Ako ne probas lose ne znas sto je dobro. Ili obrnuto?  BTW. Bacio sam i teglu K-plus ajvara ... uskiselio se. Nije kriv proizvodjac nego Todoric koji ucjenjuje proizvodjace. I moja zena koja kupuje gluposti. Ali svejedno, ajvar koji se pokvari u hladnjaku? Pa gdje to ima? ˝Nakon otvaranja cuvati u hladnjaku i potrositi u roku 5 dana˝  Kinta..., Vitae d'oro ajvar u Kauflandu - neće se stići pokvariti vjeruj mi...., jeftin (made in Makedonija), a odličan...
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 08 kol 2012 17:47 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Zvijezda majoneza mediteran 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 12 kol 2012 14:15 |
|
|
Dobra ideja 
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 14 kol 2012 19:41 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 15 kol 2012 09:32 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
|
Tradicionalni ajvar
Pripravite: 10 kg crvene paprike (rog), 5 kg patlidžana, 2,5 l ulja, 1,6 l octa, 5-10 dag feferona (po ukusu), sol, papar Paprike operite, očistite, opet operite i dobro osušite. Patlidžane operite, obrišite i ispecite cijele u pećnici. Dok se peku, skuhajte paprike u mješavini 3 l vode, 1,5 l octa i 1/2 l ulja. Kuhajte kao za kiseljenje, ocijedite i sameljite na stroju. Pečene patlidžane ogulite, pa također sameljite, kao i feferone (količinu odredite prema tome želite li da ajvar bude oštriji ili ne). Promiješajte papriku, patlidžane, dodajte 1,5 l ulja, 1/2 dl octa, sol i papar. Masu kuhajte dva sata na laganoj vatri. Miješajte. Kuhani ajvar ulijevajte u zagrijane staklenke. Vrh pokrijte slojem ulja, zatvorite celofanom i zamotajte pokrivačem da se polagano ohlade
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 15 kol 2012 09:37 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
A zasto papriku dobro osusiti kad se iza toga kuha u vodi? 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 26 tra 2026 19:53. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 19:53. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |