| Autor |
Poruka |
|
spavle
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 07 pro 2013 19:53 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Neki dan sa izašao ispred jednog shopping centra da se odmaknem od hodanja po trgovina i malo uživam u 555, i tu okrenut prema zidu stoji jedan mladić i vidim mali oblačić pare oko njega. Ovako radoznao kakav već jesam priđem malo bliže i vidim da je u ruci sakrio egicu i ce4 i stidljivo pari. Odmah izvadim vamo sa kajom i počnem upadljivo pariti i ispuštati oblake pare kraj njega, da ste samo vidjeli taj  i čuđenje kada me je skužio ...... Summa sumarum imamo mi još puno posla da i pariocima malo približimo naša znanja i iskustva!
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 07 pro 2013 20:00 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
spavle je napisao: Neki dan sa izašao ispred jednog shopping centra da se odmaknem od hodanja po trgovina i malo uživam u 555, i tu okrenut prema zidu stoji jedan mladić i vidim mali oblačić pare oko njega. Ovako radoznao kakav već jesam priđem malo bliže i vidim da je u ruci sakrio egicu i ce4 i stidljivo pari. Odmah izvadim vamo sa kajom i počnem upadljivo pariti i ispuštati oblake pare kraj njega, da ste samo vidjeli taj  i čuđenje kada me je skužio ...... Summa sumarum imamo mi još puno posla da i pariocima malo približimo naša znanja i iskustva! I sad jadni dečko traži na petrokov stranici dimnjake za nositi po vani...
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 07 pro 2013 20:17 |
|
|
|
ima ih jako puno....dali pocetnici ili ne nebitno...ali ih ima....još uvijek stidljivo pare u javnosti!!!
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
maska
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 07 pro 2013 20:41 |
|
Pridružen: 02 kol 2013 00:08 Postovi: 381 Lokacija: Zg...šuma na zapadu
|
|
...u city centru sam dimila da me se nije vidlo od oblaka a nekoliko njih kaj je sjedilo u onom unutra bircu spustenih labrnja me pratilo a slina im je kapala po stolu!
u intersparu na blagajni sam se skroz zaboravila i baba iz reda je pocela ceketat ali kad sam ju pogledala..onak opako mam je zasutila...blagajnica mi je skrivecki namignula... al ok,fakat sam se zaboravila ...nisam inace tak napadna ali bas mi je pasalo pariti bez obzira na ikoga
|
 |
|
Tuono
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 07 pro 2013 20:48 |
|
|
pridodajem i ja City One neki dan.....a bogme i super konzum....ebi ga....kad je super  inaće uredno ....... tik pred zadnjom stanicom (kad smo samo šofer Miško i ja vnutra): bus linija 109 Črnomerec-Dugave ...... nemrem više zdržat, fali mi ajnšpric 
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 07 pro 2013 21:02 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
City i WG su izgubili nevinost samnom već prije 4 godine 
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 07 pro 2013 21:06 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Danas sam pario u Palfiju. Bila je neka ekipa ljudi koja me skroz čudno gledala. Bilo je to sigurno zbog toga što sam navlačio Vamo.
A kako mi se čini, to je bio neki skup automehaničara jer su svi u rukama imali neke poluosovine od raznih vozila. A toliko su se uzvrpoljili da se sve dimilo oko njih.
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 07 pro 2013 21:09 |
|
|
Valter je napisao: Danas sam pario u Palfiju. Bila je neka ekipa ljudi koja me skroz čudno gledala. Bilo je to sigurno zbog toga što sam navlačio Vamo.
A kako mi se čini, to je bio neki skup automehaničara jer su svi u rukama imali neke poluosovine od raznih vozila. A toliko su se uzvrpoljili da se sve dimilo oko njih. 
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 07 pro 2013 22:00 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Valter je napisao: Danas sam pario u Palfiju. Bila je neka ekipa ljudi koja me skroz čudno gledala. Bilo je to sigurno zbog toga što sam navlačio Vamo.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 08 pro 2013 02:28 |
|
|
Valter, ovo je dobro za popizdit 
|
|
 |
|
 |