Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

[ 213 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij
 Post Postano: 11 stu 2013 15:56 

ma to je zgodna stvar za uvaljivanje u spiku...

"nu, kolikijeee" :51:

promjenio firmu od prošli tjedan, skupilo se oko mene, ko atrakcija, oš kavu, oš ovo oš ono..

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 stu 2013 14:22 

Okej, moje skromno iskustvo je da su me malo čudno gledali u WestGate-u dok sam cuclala e-health. Nitko nije ništa rekao, čak ni zaštitari.

Sad 510 cuclam u lokalnoj birtiji (pušački dio), ali razmišljam o tome da se "odselimo" u dio za nepušaće (u kojem uvijek ima mjesta) i tamo probam pa vidim reakcije :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 stu 2013 15:17 

E-health nije dovoljno upadljiv, čekaj kad nabaviš malo jaču opremu pa sa njom izađeš u javnost. Bit ćeš u centru pažnje, imat ćeš osjećaj k'o da te gleda stotine očiju. :rotfl: Pogotovo ako si u nekoj zaguljenijoj sredini.
Prebaci se u nepušački dio da ne moraš gutat onaj analogni dim iliti pasivno pušit. Možda ti kao početniku to još ne smeta, ali pričekaj nekoliko dana, zasmetat će ti kad tad.

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 stu 2013 15:32 

Goran_M. je napisao:
E-health nije dovoljno upadljiv, čekaj kad nabaviš malo jaču opremu pa sa njom izađeš u javnost. Bit ćeš u centru pažnje, imat ćeš osjećaj k'o da te gleda stotine očiju. :rotfl: Pogotovo ako si u nekoj zaguljenijoj sredini.
Prebaci se u nepušački dio da ne moraš gutat onaj analogni dim iliti pasivno pušit. Možda ti kao početniku to još ne smeta, ali pričekaj nekoliko dana, zasmetat će ti kad tad.

Ma vjeruj mi, prošla sam već tu muku kad sam prestala pušiti skroz prije nekoliko godina (sa kutije i po na 0). Najprije sam danima izbjegavala kafiće (čak i kavu), smrdilo mi je na kilometar, a želja me vukla za cigaretom strašno! A dim mi je uvijek smetao, samo manje kad bih i ja zapalila :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 stu 2013 12:07 

Eto ga na, u lokalnoj birtiji vele da bolje da parim u pušačkom dijelu jer nepušači ne znaju šta je to pa da ih ne "uznemirim", nešto u tom stilu. Meh.

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 stu 2013 12:52 

treba zahvalit medicinskim sestrama što na pultovima u bolnici i po hodnicima (doduše pinkicu kriomice) povuku koju iz ecigarete.. vidila jedna mog oca da ju je skuzio, a on ce njoj: tako i ja! (da joj ne bude bed) :D inace gledam tatu danas, ima twisticu oko vrata, u ruci cigareta, kaže; privikavam se.. (drugi dan), al eto pohvalno je od jucer popodne je zapalio 2, i jutros samo 2.. inace pusi 2-3 kutije dnevno.. Mislim da je bolje da ga ne forsiram za sad ispocetka, to jos ima malo cigareta u kuci..?

Neki dan mi pekar objasnjava kako je to još gore od običnih cigareta, on je evoluirao naime i mota zlatni dukat :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 stu 2013 12:56 

friki je napisao:
Eto ga na, u lokalnoj birtiji vele da bolje da parim u pušačkom dijelu jer nepušači ne znaju šta je to pa da ih ne "uznemirim", nešto u tom stilu. Meh.

Čuj... ne znaju... "uznemirim"? ...haha... Pa neka se malo educiraju kad su neupućeni. Uputi ih na Vaperclub pa nek uče koja je razlika između dima i pare. Pušači i vaperi se ne mogu trpati "u isti koš".

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 stu 2013 13:01 

smo je napisao:
Neki dan mi pekar objasnjava kako je to još gore od običnih cigareta, on je evoluirao naime i mota zlatni dukat :)

Smo, pitaj pekara kakve on sve aditive, bojila i kemikalije trpa u brašno. Sigurno će ti reć da je to sve "zdravo i na prirodnoj bazi". :rotfl:

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 stu 2013 13:02 

Goran_M. je napisao:
friki je napisao:

Čuj... ne znaju... "uznemirim"? ...haha... Pa neka se malo educiraju kad su neupućeni. Uputi ih na Vaperclub pa nek uče koja je razlika između dima i pare. Pušači i vaperi se ne mogu trpati "u isti koš".

Ma konobarica zna o čemu je riječ, ali izgleda da misli da ostatak (birtijske) populacije nije na tom nivou razumijevanja. Onako... nije mi se dalo raspravljati, sreća da je subota, pa nema gužve u kafiću ionako.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 05 pro 2013 08:20 

Ovaj ponedjeljak u Beču. Sjedim u foajeu hotela i potegnem jedanput, kad dotrči recepcioner:
-Ne tu pušiti. Strogo zabranjeno.
-Ne pušim. To je para...
-Nema veze. Sve je to isto. I cigarete i cigare. Bez obzira na to što se cigare samo pučkaju, a ne uvlače, sve je to duhan i smrdi (????).
Ovo nije cigara. To je inhalator za asmu (i zviznem mu evica s kajom pred nos)
Ajoj, kako mi se čovjek ispričavao..
I onda krene razgovor
-Moj prijatelj ima asmu, ali on ima neki sprej za to.
-E ovo je nešto najnovije. (Opet izvadim evica i stisnem da se vidi displej) Hrvatski proizvod. Visoka tehnologija. Amerika neki dan odkupila patent. Pregovara se
s Rusijom i Izraelom...

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Zadnja izmjena: Damir 2; 05 pro 2013 10:19; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

[ 213 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  Sljedeća

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club