|
.
Sada je: 13 lip 2026 23:33. | Zadnji put si ovdje bio: 13 lip 2026 23:33. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Lis
|
Naslov: Re: Zabrana e-cigareta u zatvorenim prostorima Postano: 28 kol 2014 00:10 |
|
|
|
Ovoj zabrani su dosta doprinjeli i sami korisnici pare. A i na forumu postoji tema o nesvakidasnim mjestima gdje se je parilo. Bolnice, autobusi, crkve, i ko zna gdje jos. Ljudi su se razbahatili, a ova zabrana je logican sljed dogadjaja. Ja naprimjer u svemu vise volim letjet "ispod radara". Cim manje se zna za mene, tim bolje za mene. I mislim da nam bi svima bilo bolje da smo razmisljali na taj nacin. Ali sto je tu je. Ogranicenja ce bit sve vise i mozemo mi galamit koliko hocemo, i govorit da nam zabrane kroje neznalice. Kad te neznalice drze volan u rukama i okrecu ga kako njima odgovara. Nebi vam bilo lose pocet razmisljat na koji nacin ostavit i paru, jer ce nove zabrane sve vise ogranicavat dostupnost tekucina i opreme. Mora vam biti jasno da drzave gube ogromnu lovu zbog parioca, i da ce napraviti sve da se te love opet dokopaju. Naravno, na stetu korisnika pare.
|
|
 |
|
 |
|
Boris_DU
|
Naslov: Re: Zabrana e-cigareta u zatvorenim prostorima Postano: 28 kol 2014 00:13 |
|
|
Ako zabrane ecig nek zabrane i analogne šupci! Dok god oni budu pušili analogne i ja ću e cig,  pa nek mi netko nešto rece!!
_________________  Go chop down some trees, cut into planks, build a bridge & GET THE FUCK OVER IT.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Zabrana e-cigareta u zatvorenim prostorima Postano: 28 kol 2014 00:20 |
|
|
|
Niko ti nece zabranit, ali da ce ti debelo zagrabit u novcanik, to je sigurno.
|
|
 |
|
 |
|
Boris_DU
|
Naslov: Re: Zabrana e-cigareta u zatvorenim prostorima Postano: 28 kol 2014 00:23 |
|
|
Lis je napisao: Niko ti nece zabranit, ali da ce ti debelo zagrabit u novcanik, to je sigurno. Kada će netko napraviti više istraživanje da mi rece da e cig je štetan manje/više od analogne? Dok se to ne napravi mogu ja govoriti da je ona i lijek za giht...
_________________  Go chop down some trees, cut into planks, build a bridge & GET THE FUCK OVER IT.
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Zabrana e-cigareta u zatvorenim prostorima Postano: 02 ruj 2014 18:41 |
|
|
|
Sa FB-a: Nisveta Mehmedovic Muharem cuo na tv da je etricba cigara zabranjena radi zdravlja stetna zdrastvena organizacija potvrdila i da je opasna po zivot i povlaci se sa polica on je odusto od cigarete za skroz nedjelja u 21:00 · Poslano s mobitela ----------- Goran Matić Pitaj ti njega jel on normalan... hahahaha... nedjelja u 21:03 ----------- Goran Matić Neka se onda vrati opet na onaj smrad, to mu je sto puta zdravije... hahaha.... U svašta li i on viruje, to im je i cilj da ljudi odustaju od elektricne zato jer duhanska industrija i države od poreza gube ogromne pare zbog toga šta ljudi prelaze na elektricne. Duhanske industrije su podmitile Svj, zdravstvenu org. samo da slažu da je el. cig. štetna. Para buši di burgija neće, a ovi će uradit sve za pare. nedjelja u 21:12 ///// Nedokazan čovik, mislija je odustat i prije par puta, sve zbog medijske kampanje protiv e-cigareta.... objašnjava mu milion puta šta stoji iza svega toga, al' uzalud, više viruje izjavama u medijima nego da vidi pozitivnu promjenu na sebi korištenjem e cig. A koristija je 20 miseci (na moj nagovor nakon 30 god. duvanisanja), naučija motat grijače, mixat tekućine, ma sve... al' za quratz! Neću mu više objašnjavat, jednostavno nema smisla... Ne zna disat bez nikotina, a bitno mu je oće li mu se od e-cig dat nešto na zlo u idućih par godina, nebitno šta mu je do sad bilo sve ok po pitanju zdravlja. Jedinstven slučaj... ma idi.....
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
Sada je: 13 lip 2026 23:33. | Zadnji put si ovdje bio: 13 lip 2026 23:33. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |