| Autor |
Poruka |
|
ikesb
|
Naslov: Re: Krenula pravila igre... Postano: 28 vel 2014 13:27 |
|
|
|
Na kraju se digla panika skroz nepotrebno. Poslao sam upit sinoc Kinezu sa alibabe i evo odgovora:
Summary and key points Ecig Switch will become licensed for the general sale of Electronic Cigarette products. In line with new EU law the only change you will see inside our shop will be that the highest nicotine strength we will sell is 20mg/ml. Certain larger clearomisers such as the ProTank 2.5ml Aerotank and 3.5ml Vivi nova will be withdrawn from sale as 2ml will be the largest capacity we can legally sell. Ecig Switch will work towards offering a 2ml alternative and has begun discussions with KangerTech regarding this new problem.
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Krenula pravila igre... Postano: 28 vel 2014 15:26 |
|
|
20 mg/ml nikotina u tekućini će bit gornja dozvoljena granica za legalnu prodaju unutar EU. Teško onome ko pari jače od toga i zato neka se na vrime opskrbi dovoljnom (doživotnom?) količinom 36-ice. U svezi glede ograničavanja kapaciteta tankova (2 ml max.), čuvajte i pazite svoje Protankove, Kayfune, Ithake... k'o oči u glavi i opskrbite se dovoljnom količinom rezervnih tankova za iste dok se još može. Ili neka vas slobodno uhvati "Spavlitis" (posljednji stadij  ) pa nakupujte po nekoliko komada od svega na tržištu... i baze i aroma i opreme... dok se još može.
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Krenula pravila igre... Postano: 28 vel 2014 15:52 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
|
Već vidim dostavu attya u djelovima, u budućnosti...
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Krenula pravila igre... Postano: 28 vel 2014 15:57 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Nek si oni u shupak gurnu svoje zabrane. Nije mi EK mama da mi nesto brani. Viva la Revolucion !!! 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Krenula pravila igre... Postano: 28 vel 2014 18:11 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
Kinta je napisao: Nek si oni u shupak gurnu svoje zabrane. Nije mi EK mama da mi nesto brani.
Viva la Revolucion !!!
tak je! heroin na kioske!!! 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Krenula pravila igre... Postano: 28 vel 2014 18:55 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Snaći ćemo se mi već, domaća proizvodnja atija će porasti a i crna burza će cvasti. osim toga ko te može spriječiti da uvezeš iz kine, ko kaže da je to el.cigareta, možda je... umetni što ti padne napamet. A nikotin , ako bude do 20 većina zadovoljna, a Kinta će se snaći. 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Krenula pravila igre... Postano: 28 vel 2014 19:05 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
to ogranicenje kapaciteta attya mi nikak ne ide u glavu... kaj oni misle s tim postic? koja je razlika ak imam tank od jednog ml i punim ga 5 puta dnevno, ili imam tank od 5ml i punim ga samo u jutro? nebuloza 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 28 vel 2014 19:33 |
|
|
|
Pa lako se ubaci nesto u tank,neka komora,2ml,izbacis komoru i imas 5ml...nebuloze,nije uopce vrijedno komentiranja
|
 |
|
Zecman
|
Naslov: Postano: 02 ožu 2014 17:09 |
|
|
2 ml poparim ujutro uz kavu  Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Krenula pravila igre... Postano: 02 ožu 2014 18:16 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
flux je napisao: to ogranicenje kapaciteta attya mi nikak ne ide u glavu... kaj oni misle s tim postic? koja je razlika ak imam tank od jednog ml i punim ga 5 puta dnevno, ili imam tank od 5ml i punim ga samo u jutro? nebuloza  Naravno da je nebuloza i upravo to dokazuje da oni nemaju apsolutno pojma o ćemu pričaju. Vjerojatno se misli , jer oni e cigaretu vide jedino kao neki kartomizer, da on ne smije sadržavati više od 2ml. Oni o modovima i ostalome NEMAJU pojma da uopće postoje. Kad bi vidjeli mod i gore kayu ili ithaku, vjerojatno bi se totalno ušokirali i sve pozabranjivali.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |