| Autor |
Poruka |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: 15 fascinantnih činjenica o cigaretama Postano: 26 ruj 2011 10:55 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Kinta je napisao: Nazalost zene su plodno tlo za izdrkavanja Apsolutno se slažem... 
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: 15 fascinantnih činjenica o cigaretama Postano: 26 ruj 2011 11:05 |
|
|
Tako je Kinta,  da ja dokazem supruzi-neznam !? Pre poroda je imala 48 kg a sad,osam godina kasnije ima.....52 kg  .E sad,hvala Bogu,ne izgleda ko grisini ali mislim da je bila najljepsa neposredno pre poroda,kad je imala nekih 58-59 kg... Kupuje na djecijem odjelu jbg... "Dobar dan,izvolite...." "Dobar dan,dajte mi 12-icu od ovoga ?"... "Aaa,to je malo za djecaka..." "Haha,ma neee....krivo ste me shvatili...to je ZA MENE !! " .....  ....(pauza 15 sek.)...."Aaa,onda evo vama broj 11" Mozda nam Ptichicaa da neki savjet a?  Vidim da je to u njezinom domenu....samo obrnuto pa naopacke 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: 15 fascinantnih činjenica o cigaretama Postano: 26 ruj 2011 11:27 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Karo je napisao: Tako je Kinta,  da ja dokazem supruzi-neznam !? Pre poroda je imala 48 kg a sad,osam godina kasnije ima.....52 kg  .E sad,hvala Bogu,ne izgleda ko grisini ali mislim da je bila najljepsa neposredno pre poroda,kad je imala nekih 58-59 kg... Kako? Well, prije koju godinicu dodje tamo na moru susjeda direktno iz offica na terasu u badicu. A ispod ruke prekrasan crni busen kakvog nisam vidio jos tamo od sredine osamdesetih. Da vidis smo zemskinje kao su poskakale !! Izvrijedale su ju na pasja kola i busen je u par minuta nestao. Mozemo mi sad pricati jesu li dlake ispod pazuha znak neurednosti ili ne. Jesu li privlacne ili odbojne. Ali konacnu odluku hoce li dlake ostati tamo gdje im je mjesto moze dati samo jedna osoba - njen muz. Druga prica ide o mojoj zeni i brijanju onih doslovno par dlaka na nogama. - Ja stvarno ne znam zasto si to radis. Taj dio sam rijesio s jako dobrom prijateljicom. Veli ona meni: - Zamisli da odem na Bundek (jezerce u Zagrebu) s dlakavim nogama? Kaj bi mi zenske rekle? - Cek ... mislis valjda sto bi mi mushki rekli? - Ma daj ... tebi sam dobra bilo kakva. Tu je bit problema sto smo previse popustljivi. I zato imas jos samo malo vremena prije nego sto se stvar otme kontroli. Za vrijeme rucka natrpaj joj tanjur do vrha i zgrabi ju za vrat. I ne pustaj. Ako pocne jesti mozes malo popustiti da moze progutati. Nema vise labavo.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
vesa0108
|
Naslov: Re: 15 fascinantnih činjenica o cigaretama Postano: 26 ruj 2011 11:30 |
|
Pridružen: 12 lip 2011 13:23 Postovi: 244 Lokacija: na fotelji
|
CHROMEX je napisao: He, u neko vrijeme je bila Mira Furlan sex bomba na prostorima bivše umetne tvorevine Druga Tita.  Mira Furlan,koliko sam se samo ja kao klinac ložio na nju,količine i količine prolivene tečnosti  ,ups možda sam malo preterao,ali bila je stvarno bomba .
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: 15 fascinantnih činjenica o cigaretama Postano: 26 ruj 2011 11:35 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
PG ili VG?????? 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
vesa0108
|
Naslov: Re: 15 fascinantnih činjenica o cigaretama Postano: 26 ruj 2011 11:39 |
|
Pridružen: 12 lip 2011 13:23 Postovi: 244 Lokacija: na fotelji
|
CHROMEX je napisao: PG ili VG??????  body liquid  .
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: 15 fascinantnih činjenica o cigaretama Postano: 26 ruj 2011 12:47 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Kad ženu prevari njen muškarac, nije toliko bitna prevara kao takva, već ono - kako si me mogao S NJOM prevariti, pogledaj na što liči??? Kad u kvizu ostane 5 žena i 1 muškarac, nikad, ali baš nikad neće izbaciti muškarca iz daljnjeg natjecanja, već uvijek ženu... tko je gledao Najslabiju kariku, to zna. Tako Kinta i ova tvoja, nije joj bitno što ti misliš, već što će babe reći...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: 15 fascinantnih činjenica o cigaretama Postano: 26 ruj 2011 15:31 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|