Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

[ 213 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 22  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij
 Post Postano: 13 ožu 2013 22:11 

sanja je napisao:
Jednom sam u vožnji kapala atty i malo zašlajdrala i na semaforu me dostigao neki lik i dere se,maše rukama,otvorim ja prozor a on mi govori da kako me nije sram šminkat se u autu i vozit cik-cak.Mislio je da je e-go šminka za usta :lol: Velim ja njemu,to je pljuga kretenu,a deri se na svoju mamu,a on :bli: A-haa...i ode :)

Uh, zaigrali mi leptirići u trbuhu! :exc:
S obzirom da me gotovo svakodnevno netko pokušava ubiti na cesti, mislim da je vrlo mudro kapati atty u vožnji... ne kužim kak to nekog može smetati... :con:
:tose:

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 ožu 2013 22:22 

Kolega do mene ima skripca dva na paleti,bezbroh mogucnosti na cncu:-) mozda padne kakav mod kad bum nocna vikend:-D

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 ožu 2013 22:51 

1denis je napisao:
sanja je napisao:
Jednom sam u vožnji kapala atty i malo zašlajdrala i na semaforu me dostigao neki lik i dere se,maše rukama,otvorim ja prozor a on mi govori da kako me nije sram šminkat se u autu i vozit cik-cak.Mislio je da je e-go šminka za usta :lol: Velim ja njemu,to je pljuga kretenu,a deri se na svoju mamu,a on :bli: A-haa...i ode :)

Uh, zaigrali mi leptirići u trbuhu! :exc:
S obzirom da me gotovo svakodnevno netko pokušava ubiti na cesti, mislim da je vrlo mudro kapati atty u vožnji... ne kužim kak to nekog može smetati... :con:
:tose:

a da vidiš kad mi bočica s tekućinom padne ispod sica :mrgreen:
Šala mala,sad nema frke kad smo na tankovima :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 ožu 2013 23:44 

Opet može bit frke, kako ne... npr. zaglavi ti jedini (skoro prazni) clear,a ti u žurbi pa moraš čistit i radit dryburn u vožnji... mislim, svašta je danas moguće, e! :rotfl:
A jel nekom palo na pamet, mada nije primjereno ni preporučljivo, parit u crkvi usrid mise? Ono, propovid se malo previše oduži,pripari ti se pa neprimjetno povučeš par puta i izbaciš paru kroz nos?? :rotfl:

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 ožu 2013 23:52 

Goran_M. je napisao:
A jel nekom palo na pamet, mada nije primjereno ni preporučljivo, parit u crkvi usrid mise? Ono, propovid se malo previše oduži,pripari ti se pa neprimjetno povučeš par puta i izbaciš paru kroz nos?? :rotfl:

Samo ak je aroma Tamjan! :mrgreen: :mrgreen:

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 ožu 2013 13:06 

1denis je napisao:
Goran_M. je napisao:

Samo ak je aroma Tamjan! :mrgreen: :mrgreen:

Tamjan?? Crkveni e-liquid,a pari se isključivo nediljom. :rotfl:

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 ožu 2013 20:19 

:lol: tamjan :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 ožu 2013 01:49 

Ehmmm... postoji li mogućnost da političar (u ovom slučaju gradonačelnik) propari? Događaj otprije oko mjesec ipo dana: Odem na razgovor i u tijeku istog nesvjesno prevrćem eGo-T po rukama. Nakon 10ak minuta pita me da kakva mi je to kemijska i da jel može vidit. Kažem mu da je to e-cigareta, dam mu da vidi i krenem mu objašnjavat na kojem principu radi,o e-tekućinama, da se za razliku od običnih ovo može parit bilo di itd..., vidim čovik zainteresiran totalno, kaže da potegnem par prezentacijskih :rotfl: dimova da vidi kako funkcionira. Napravim nekoliko oblaka, a on uze olovku pa upita da di sam to nabavija,di ima za kupit da zapiše. Da puši oko pola kutije dnevno (a nije zgodno da se "čuje" po analogušama kad ide na raznorazne sastanke,sjednice itd... pa bi mu e-cigareta bila kao alternativa). Dam mu par domaćih adresa i kažem šta da uzme za početak. I tu priča staje. Ne znam jel prešao na e-cig. ili nije, ali sve nešto kontam da ako je tko mu onda čisti clearove i radi dryburn jer računam da se osoba na tako ozbiljnoj funkciji nema vrimena još zayebavat i sa tim?! Da nije možda tajnica zadužena za to?! :rotfl:

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 ožu 2013 15:13 
Moderator

Gradska uprava otvara novo radno mjesto: Dry burn personal assistant !

:rotfl:

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 ožu 2013 18:47 

Goran_M. je napisao:
Ehmmm... postoji li mogućnost da političar (u ovom slučaju gradonačelnik) propari? Događaj otprije oko mjesec ipo dana: Odem na razgovor i u tijeku istog nesvjesno prevrćem eGo-T po rukama. Nakon 10ak minuta pita me da kakva mi je to kemijska i da jel može vidit. Kažem mu da je to e-cigareta, dam mu da vidi i krenem mu objašnjavat na kojem principu radi,o e-tekućinama, da se za razliku od običnih ovo može parit bilo di itd..., vidim čovik zainteresiran totalno, kaže da potegnem par prezentacijskih :rotfl: dimova da vidi kako funkcionira. Napravim nekoliko oblaka, a on uze olovku pa upita da di sam to nabavija,di ima za kupit da zapiše. Da puši oko pola kutije dnevno (a nije zgodno da se "čuje" po analogušama kad ide na raznorazne sastanke,sjednice itd... pa bi mu e-cigareta bila kao alternativa). Dam mu par domaćih adresa i kažem šta da uzme za početak. I tu priča staje. Ne znam jel prešao na e-cig. ili nije, ali sve nešto kontam da ako je tko mu onda čisti clearove i radi dryburn jer računam da se osoba na tako ozbiljnoj funkciji nema vrimena još zayebavat i sa tim?! Da nije možda tajnica zadužena za to?! :rotfl:

Šta si misle njegovi neinformirani kolege kad veli da mu tajnica radi dryburn... :hihi:

Povratak na vrh 

[ 213 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 22  Sljedeća

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club