|
.
Sada je: 08 lip 2026 00:41. | Zadnji put si ovdje bio: 08 lip 2026 00:41. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Stampedo
|
Naslov: Re: TPD u Hrvatskoj Postano: 10 ožu 2017 20:32 |
|
Pridružen: 22 vel 2016 14:19 Postovi: 303 Lokacija: Ivanic Grad
|
_________________ ______________________________ ______________________________
|
|
 |
|
 |
|
hajzenberg
|
Naslov: Re: TPD u Hrvatskoj Postano: 11 ožu 2017 12:46 |
|
|
skrpan je napisao: Ok, to je to. što to znači. nema više kupovanja baza sa nikotinom, nema attyja u prodaji većih od 2ml i nema više u prodaji tekućina u bočici većoj od 10 ml. Što sa naručivanjem istih iz kine? PS  vlada Što je s tekućinama u bočicama od 30 ml koje nemaju nikotina? Isto zabranjeno?
|
|
 |
|
 |
|
Stampedo
|
Naslov: Re: TPD u Hrvatskoj Postano: 12 ožu 2017 15:42 |
|
|
|
 |
|
 |
|
dampflok
|
Naslov: Re: TPD u Hrvatskoj Postano: 12 ožu 2017 17:57 |
|
|
Citat: Stampedo Naslov: Re: TPD u Hrvatskoj Citiraj (i odgovori) bas me zanima kaj bi rekli nasi "pametni" politicari kad bi im pustil ovaj video: https://www.youtube.com/watch?v=kAWmF3HwOysA gdje si bila 91?
_________________ Taifun GT i GS, Heron V2, Le Zephyr, Doggystyle 2K16, UTA2, RSBT, Magoo, Kanger Subtank Mini V2, eXpromiser V1.3., Kayfun lite v2+, Kayfun V3 Mini
|
|
 |
|
 |
|
Stampedo
|
Naslov: Re: TPD u Hrvatskoj Postano: 12 ožu 2017 19:10 |
|
|
vjerojatno jos ni u planu .... 
_________________ ______________________________ ______________________________
|
|
 |
|
 |
|
Untisumpora
|
Naslov: Re: TPD u Hrvatskoj Postano: 28 svi 2017 16:07 |
|
|
|
Dobar dan.
Ispričavam se što dižem temu, ali učinilo mi se pametnije dignut ovu nego otvarat novu, ako sam u krivu, opet, ispričavam se.
Dakle imam jedno pitanje u vezi TPD-a:
Da li će se i dalje moći naručivati modove i atomizere izvana? Sa fasttech-a i gearbesta, na primjer? Ili samo iz EU shopova? Ili nikako?
Hvala unaprijed na pojašnjenju.
|
|
 |
|
 |
|
agolac
|
Naslov: Re: TPD u Hrvatskoj Postano: 31 svi 2017 00:13 |
|
|
Untisumpora je napisao: Dobar dan.
Ispričavam se što dižem temu, ali učinilo mi se pametnije dignut ovu nego otvarat novu, ako sam u krivu, opet, ispričavam se.
Dakle imam jedno pitanje u vezi TPD-a:
Da li će se i dalje moći naručivati modove i atomizere izvana? Sa fasttech-a i gearbesta, na primjer? Ili samo iz EU shopova? Ili nikako?
Hvala unaprijed na pojašnjenju. Sve možeš naručivati, no pitanje da li ćeš dobiti. Modovi ne bi trebali biti problem, no atty koji nisu TPD registrirani bi "mogao" biti problem. Da si u Njemačkoj, bilo bi puno više problema...Sve ovisi koliko će carina provoditi TPD regulative. S obzirom koliko smo mi banana država, vjerovatno ćeš moći naručiti šta god želiš pa bilo to litra 100% nikotina iz kine... Barem još par godina dok naši "stručnjaci" ne pročitaju EU regulative. Cross border sale ako se ne varam nije zabranjen u HR, barem ako naručuješ iz EU destinacija (za koje se podrazumjeva da poštuju TPD). Hoću reći, zakonski ne, ali praktično vjerovatno da. Na tebi je rizik...
_________________ MODs: Dani Extreme v3, Vaporshark, Triade, vt200, Cuboid ATTYs: Crown, Cubis, Cerabis, Goon 22, Goon 24, Kennedy 25, Le Zephyr, TFV4, Serpent Mini, Marquis, Le Mirage, DDP One, Griffin 25, Avocado, Serpent Alto, Royal Hunter Mini, Rose 3, Mage RTA, Vapor Giant Mini Nano
|
|
 |
|
 |
|
6 mg
|
Naslov: Re: TPD u Hrvatskoj Postano: 28 srp 2017 22:35 |
|
Pridružen: 26 pro 2016 18:44 Postovi: 98 Lokacija: Kumova slama
|
|
Žao mi je samo što nitko od naših političara ili njihovih obitelji i prijatelja nema nekakav Vape-shop, jer da je tako, ne samo da TPD zakon ne bi došao do sabora na glasanje, nego bismo izašli iz EU-a, samo da čovjeku ne propadne trgovina.
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: TPD u Hrvatskoj Postano: 24 vel 2018 23:41 |
|
|
6 mg je napisao: Žao mi je samo što nitko od naših političara ili njihovih obitelji i prijatelja nema nekakav Vape-shop, jer da je tako, ne samo da TPD zakon ne bi došao do sabora na glasanje, nego bismo izašli iz EU-a, samo da čovjeku ne propadne trgovina. ahahahahah al istina živa...ironije li
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 08 lip 2026 00:41. | Zadnji put si ovdje bio: 08 lip 2026 00:41. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |