Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

[ 31 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Hrvatska i parenje
 Post Postano: 13 sij 2016 22:55 

CroMartyr je napisao:
Max_ZG je napisao:
sorry neznam , ni FB mu ne radi, možda nisam u toku , Feko?

Ne izgleda obecavajuce hahha

kolko god neobecavajuce da izgleda ili je izgledalo, ako si iz zg, odi tamo, bolju uslugu, strpljenje, i objasnjenje na sve tvoje nedoumice, neces dobit u nijednom ducanu...
cak mozete i kavu popit 2 metra dalje od calliga... nikad nije protiv toga, niti ti slozit setup, ili ti pokazat kak se radi... :plus:

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 sij 2016 23:01 

natal je napisao:
CroMartyr je napisao:
Pa čisto da vas pitam, koju trgovinu preporučate da se koristi, a da je domaća,

Bio sam nešto i u parilici i tako, ali nije to za mene, taj štandovski štih, a i nije mi izbor baš nešto.

Pa eto ljudi, ako imate neku preporuku ili iskustva iz domaćih trgovina, slobodno napišite, uvijek tražim nešto bolje :)

Hvala na slušanju i pozdrav :D

300 cuda split, stici ce ti za dan dva, profesionalni ukoliko budes imao bilo kakvu reklamaciju. (ovo govorim iz osobnog iskustva)
Moja preporuka je subox mini. Odlican mod za pocetnike. Biti ces zadovoljan.

Sta pricas ti za Parilicu "taj standovski stih" parilica ima odlicnu ponudu e cigareta.

Nadam se da ne tratis nase vrijeme tu posto vidim ekipa te nije ozbiljno shvatila.

Ma po zagrebu imaju samo po ovim trgovackim centrima standove, nez kako je dalje.

Ma imam ja Aspire Pegasus i HorizonTech Arctic, ali za buduce kupovine ispitujem.

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 sij 2016 23:04 
Moderator

odi do Calliga, dečko je ok i imaju dosta stvari za ok cijene.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 sij 2016 00:02 
Administrator

CroMartyr je napisao:
Nisam nešto preiskusan što se parenja tiče ali sam primjetio da pošto je to kod nas još uvijek relativno nova stvar da i nema baš neki veliki izbor prodajnih mjesta i trgovina baš samo za parenje.

Relativno nova ... samo sedam godina. :D
Popis ducana ti je tu: viewtopic.php?f=18&t=7136

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 sij 2016 00:03 

kolko god neobecavajuce da izgleda ili je izgledalo, ako si iz zg, odi tamo, bolju uslugu, strpljenje, i objasnjenje na sve tvoje nedoumice, neces dobit u nijednom ducanu...
cak mozete i kavu popit 2 metra dalje od calliga... nikad nije protiv toga, niti ti slozit setup, ili ti pokazat kak se radi... :plus:[/quote]
Također bio tamo i preporučujem apsolutno,dodao bih na ovo da imaju jako dobru ponudu i pristupačne cijene :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 sij 2016 00:34 

Topla preporuka MTM, probavanje tekućina, decki spremni pomoći, rade setupe, objašnjavaju. I sve imaš tam, tako da moš sve odjednom pokupiti ako ti je zima za izaći iz doma :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 sij 2016 01:35 

shellsh0ck je napisao:
Topla preporuka MTM, probavanje tekućina, decki spremni pomoći, rade setupe, objašnjavaju. I sve imaš tam, tako da moš sve odjednom pokupiti ako ti je zima za izaći iz doma :D

MTM dobar shop, isto dobiva moje preporuke, bio sam unutra obavljao kupovinu desetak puta i svaki put sam dobio dobru uslugu, inovativni razgovor i savjete, osim prvog puta kada sam došao kod njih; naime prije prvog dolaska kod njih sam ih nazvao da saznam imaju li određeni proizvod na lageru, na što mi je rečeno da ga nema (iako im je na stranici pisalo "only one left"), kada sam ih pitao zašto na stranici piše tako, a on mi na telefon govori suprotno sam dobio odgovor "Eto, tako,krivo piše", da bih se ja bez obzira što mi je on rekao na telefon, uputio u njihov shop i našao proizvod kako stoji na polici te smo došli do zaključka da me on na telefon 'krivo čuo', pri pisanju uplatnice za taj isti proizvod, koju je pisao mlađi prodavač, ovaj napomenuti sa telefona me upitao imam li 18 godina i tražio me osobnu prema kojoj je krivo izračunao moje godine i mahnito išao reć prodavaču "Nemoj ništa pisat, nema 18, nema 18!!!" (iako sam imao 18)

Nakon toga incidenta nije bilo nikakvih problema niti ovakvih situacija, kao što sam rekao u prvoj rečenici, dobar shop, imaju široku ponudu, okej cijene i osoblje je dobro (osim tog prvog incidenta jelte, kojeg sam jednostavno zaboravio i ostavio iza sebe)

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 sij 2016 01:42 
Moderator

CroMartyr je napisao:
Dosada sam koristio MTMstore, itd...blah, blah

Daj čitajte prije nego što počnete pisati

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 sij 2016 01:50 

fek0 je napisao:
CroMartyr je napisao:
Dosada sam koristio MTMstore, itd...blah, blah

Daj čitajte prije nego što počnete pisati

Je, imaš pravo, zaboravio sam točno o čem se radi originalni post, osim što se priča o shopovima u hrvatskoj!

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 sij 2016 05:02 

definitivno calligo i mtm, dobar izbor, odlicna usluga, ako te ti shopovi ne zadovoljavaju onda ti je jedina opcija uzet sa neta i cekat paket

Povratak na vrh 

[ 31 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club