| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Sex na ex - samo za ljude sa jakim zivcima Postano: 13 tra 2011 13:12 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Par dana cemo stopirati group buy jerbo ovi RN4075 s TW su vrlo obecavajaci a cijena je prakticno ista. Ocekujte navecer neko kvalitetnije izvjesce od Lisa i moje malenkosti.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Sex na ex - samo za ljude sa jakim zivcima Postano: 13 tra 2011 13:18 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
Ajde, baš me zanima.Ovaj moj se počel normalno ponašat (ne smrdi na Chi Chi više). Nije li onaj popust u TW-u bio samo za vikend?
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Sex na ex - samo za ljude sa jakim zivcima Postano: 13 tra 2011 13:22 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
CHROMEX je napisao: Ajde, baš me zanima.Ovaj moj se počel normalno ponašat (ne smrdi na Chi Chi više). Nije li onaj popust u TW-u bio samo za vikend? Je dodatni popust bio samo za vikend ali se radi o ipak samo 4,69 Kn popusta po komadu. Sto mislim da je ipak zanemarivo. Edit: sad sam jos jednom izracunao, popust je bio 2,35Kn po komadu. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Sex na ex - samo za ljude sa jakim zivcima Postano: 13 tra 2011 13:53 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Kinta je napisao: CHROMEX je napisao: Ajde, baš me zanima.Ovaj moj se počel normalno ponašat (ne smrdi na Chi Chi više). Nije li onaj popust u TW-u bio samo za vikend? Je dodatni popust bio samo za vikend ali se radi o ipak samo 4,69 Kn popusta po komadu. Sto mislim da je ipak zanemarivo. Edit: sad sam jos jednom izracunao, popust je bio 2,35Kn po komadu.  Je ali 2,35X100kom=235 kn što znači da je to 47 piva v dučanu, a to je dovoljno za organizaciju VC-a.(ak nas ne bi bilo previše) 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Sex na ex - samo za ljude sa jakim zivcima Postano: 20 tra 2011 16:52 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Group buy na putu prema balkanu.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Sex na ex - samo za ljude sa jakim zivcima Postano: 22 svi 2011 15:10 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Group buy je uspjesno proveden, medjutim umjesto trazenih RN4075 anycig nam je poslao DSE901 stari tip. Tako da se ja sada zabavljam tipkajuci s prelijepom Li Ming. Ne vjerujem da cu sto obaviti al mi mozda bar svoju sliku posalje.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Sex na ex - samo za ljude sa jakim zivcima Postano: 22 svi 2011 15:42 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
 Evo ti je, meni je poslala. 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Sex na ex - samo za ljude sa jakim zivcima Postano: 22 svi 2011 15:57 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Joj fakat Li Ming. 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Sex na ex - samo za ljude sa jakim zivcima Postano: 22 svi 2011 16:09 |
|
|
Uff Drazenko,pa sto postas vakve stvari 
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Sex na ex - samo za ljude sa jakim zivcima Postano: 22 svi 2011 18:40 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Karo je napisao: Uff Drazenko,pa sto postas vakve stvari  kak bi rekli fantje :zaiskal si ga, eto ti ga. Ma nis ja kriv što poznajem sve Kineskinje, no ne baš sve, samo one s kojima surađujem, a što ovako izgledaju nije moja krivnja. 
|
|
 |
|
 |