Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 24 ožu 2025 14:30. Sada je: 24 ožu 2025 14:30.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 10 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Prvi dojmovi
PostPostano: 28 ruj 2017 16:41 

Da i ja napisem prve dojmove...
2 dana i 5 sati parim. Na eVic VTC mini sa standardnim eGo one mega.
Jednostavno stavio old captain 50/50 0,3 i krenuo.
Aromu sam obavezno htio duhansku i citajuci dojmove na forumu sam odabrao OC.
Prvi puf izuzev kaslja je bio WOW, savrseno...
Nakon spustanja temperature i desetak pokusaja je DL isao vise manje bez problema.
Jucer sam izasao, pogledo tekmu u birtiji, pa u drugu birtiju pa u vintage. Tu sam popario jedno 1,5-2ml
Ujutro se probudio sa grloboljom, ali sam kasnije uz kavu normalno pario. Kava doduse ima izgoreni okus uz ovo ali nema veze.
Uglavnom, uzet cu jos koju duhansku za probu, french pipe i cohiba valjda, i onda vidjeti sto cu si sam probat izmijesati.
I zelim zahvaliti svima koji su punili stranice ovog foruma jer je vise od mene samog dao doprinos mojoj odluci o prelasku sa analogne na digitalnu tehnologiju

Povratak na vrh

Naslov: Re: Prvi dojmovi
PostPostano: 01 lis 2017 23:12 

a zasto se forsiraš sa DL? nov si, polako, deri MTL, uhvati malo staža na parenju, pa ćeš vidjet šta ti više paše i šta će ti manje smetnji raditi.

Povratak na vrh

PostPostano: 02 lis 2017 01:41 

Željko je napisao:
a zasto se forsiraš sa DL? nov si, polako, deri MTL, uhvati malo staža na parenju, pa ćeš vidjet šta ti više paše i šta će ti manje smetnji raditi.

Iskreno nemam pojma, uzeo taj mod jer je hvaljen kao best buy u toj klasi. Mislio sam da ce se moc pusit kao cigarete, ali eto ne ide.
Uglavnom, svaki put kad krenem pariti ide tesko, ali ubrzo ide sve lakse pa podizem temp i na kraju mogu s gustom pariti koliko me volja.
Jos jedna zanimljivost, u malo manje od 6 dana dozivio sam diskriminacije ko palestinac u izraelu kroz cijeli zivot. Ali stecom i interesa ljudi oko mene koji sa zanimanjem pitaju o tome uz obaveznu konstataciju kako su culi da je to jednako stetno kao i pusenje.

Povratak na vrh

PostPostano: 02 lis 2017 02:22 

Pa zato ti kažem da ti treba tank koji je MTL jel je to povlačenje i način parenja koji kopira cigaretu. Uzmi nešto kao nautilus 2 dok ne naučiš sam radit coil. nautilus ima zamjenske tvorničke grijače. Pa polako dalje, a na komentare od ljudi koji nemaju činjenice a imaju mišljenje koje se temelji na samo oni znaju čemu ne reagiraj. Ako struka, doktori, i to strani, kažu da je parenje 95% manje štetno od pušenja, pretpodtavljam da oni znaju o čemu pričaju. Samo nabavi mtl i deri to i polako dalje ka izradi coilova ;)

Povratak na vrh

PostPostano: 27 lis 2017 12:33 

Željko je napisao:
Pa zato ti kažem da ti treba tank koji je MTL jel je to povlačenje i način parenja koji kopira cigaretu. Uzmi nešto kao nautilus 2 dok ne naučiš sam radit coil. nautilus ima zamjenske tvorničke grijače. Pa polako dalje, a na komentare od ljudi koji nemaju činjenice a imaju mišljenje koje se temelji na samo oni znaju čemu ne reagiraj. Ako struka, doktori, i to strani, kažu da je parenje 95% manje štetno od pušenja, pretpodtavljam da oni znaju o čemu pričaju. Samo nabavi mtl i deri to i polako dalje ka izradi coilova ;)

Poslusao, na nautilusu 2 tjedan dana, to je stvarno dobar atty.
Ok mi je mtl, ali ponekad mi fali dl kad mi se bas zivcano pusi/pari sto zbog okusa sto zbog potrebe za nikotinom jer sam od prvog dana na 3mg
Parim prvu diy duhansku i cekam da mi se dovrsi net pa da to izblendam i vidim kako ce se ponasati na coilovima. Razmisljam o nacinima filtracije/ekstrakcije da ne zagusuje coilove pre brzo, al to cu vidjeti kroz par mjeseci nakon sto napravim probe.

Povratak na vrh

PostPostano: 27 lis 2017 16:12 

Pretpostavljam da je tih 3 mg ostalo od DTL parenja. Za mtl, pi meni to je ekvivalent 9-12mg. Cak bi za nautilusa preporucio 12mg i vise. Nije isto parit 3mg na dtl ili mtl. Na dtl je 3 put vise pare i 3 put vise nikotina apsorbira tvoje tijelo. Povecaj nikotin. Neces bit zivcan. Cilj je dobit potrebiti nikotin cim prije i time zadovoljit potrebu nego se tramakat s 3 mg sat vremena. Pa ak ti je to pre malo nikotina i stalno vuces, povecaj nikotin za mtl

Meni su optimalni mg nikotina oni, kad parim 15minuta uzastopce, da se preparim. Da mi bude lose nakon 20min takvog parenja. Zato stanem na 15 minuta. I ne treba mi parilica narednih 3-4 sata, kako kad. Sebi sam izabraob 18mg na rba atomizerima, dakle nesto slicno kao 24mg na nautilusu. Za mene taman. Isto tako mogu provest u birtiji sate i sate ne ispustat parilicu iz ruku i nece mi slabo doc. Ocu rec da moras jos nac svoje savrsene miligrame intoga se drzat. Najbolje dok ti tijelo samo ne kaze, e to mi je previse.

Povratak na vrh

PostPostano: 27 lis 2017 16:36 

buje3000 je napisao:

Meni su optimalni mg nikotina oni, kad parim 15minuta uzastopce, da se preparim. Da mi bude lose nakon 20min takvog parenja. Zato stanem na 15 minuta. I ne treba mi parilica narednih 3-4 sata, kako kad. Sebi sam izabraob 18mg na rba atomizerima, dakle nesto slicno kao 24mg na nautilusu. Za mene taman. Isto tako mogu provest u birtiji sate i sate ne ispustat parilicu iz ruku i nece mi slabo doc. Ocu rec da moras jos nac svoje savrsene miligrame intoga se drzat. Najbolje dok ti tijelo samo ne kaze, e to mi je previse.

Ma problem je sto ja prakticki ne parim osim u birtiji, tako je i sa analognima bilo, ali kad sjednem onda doslovno bez prekida za udisanje zraka to ide. Ljudi puse kutiju kroz cijeli dan, ali moze ona otic i u 2 sata. Tako da za takav specificni nacin moram naci mjeru.
Eventualno da roknem jedan nic shot jos u 100ml koji se trenutno stipa pa dignem na 4,5%
Jer sad evo mjesec dana na 3 i nisam nijednu krizu imao u vidu uelje za analognom, samo mozda za nic hitom.

Povratak na vrh

PostPostano: 27 lis 2017 16:40 

Onda se hitaj s nikotinom :D kad povecas miligrame dobijes i jaci throat hit. Ono rezuckanje u grlu. Stvarmi imas specifican nacin parenja - samo u birtiji :D zgleda da si cesto po birtijama :lol:

Povratak na vrh

PostPostano: 27 lis 2017 16:46 

I pusio sam na isti nacin.
A th me na prvih par puffova bas ubija, al kad prode onda mogu mrvljeno staklo parit

Povratak na vrh

Naslov: Prvi dojmovi
PostPostano: 29 lis 2017 13:19 
Moderator

minimalno 12 mg na Mtl...malo grebe, ali za pet minuta je kao voda. onda digneš još ako ti fali TH :)

Sent from my Y6_Piano using Tapatalk

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

[ 10 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: