Godine 2013, 8 mjesec, bazeni Te godine u 8 mjesecu išao sam sa prijateljem na bazene, dolaskom na bazene sretnemo se sa 3 prijateljice te odemo svi se raspakirat na jedno mjesto da budemo skupa Nakon kratkog kupanja svi izađemo iz vode van i oni izvade cigarete (svi 4 bili pušači) i zapale, te cure ponude meni cigaretu, a ja konj da ne ispadnem papak pred curama uzmem cigaretu i zapalim. Nakon par dima vrtjelo mi se kao da mi je neko zaljepio 3 šamarčine odjednom, ali od cigarete nisam odustajao I tu krece moja "ovisnost" o cigaretama Sljedeci dan kupim svoju prvu kutiju cigareta (Marlboro) i pocinjem pusit Nisam bio neki hard core pusac jer mi je kutija trajala 2 dana Godine 2015 frend kupi elektricnu cigaretu, ono smece sa kioska za 150 kuna i probam ja to.. Povucem par dima i kao da mi je netko s onom oštrom cetkom za wc prošao kroz grlo.. Pece, boli, katastrofa Nakon toga nisam to sranje htio niti pogledat. Godine 2016, 3 mjesec, bio sam na jednom rođendanu i dođe frend sa Kangertech topbox mini, rekoh aj da probam. Povucem ja to i meni to dobro i pitam ga oce li prodat to Prodao on to meni ja zamjenio drip tip iz higijenskih razloga (bio jedan zapakiran u kutiji) i stavio novi grijac (također bio zapakiran u kutiji) Parim ja to kojih 2 tjedna i meni to dojadilo, baterija je bila losa (nije drzala ni pola dana), punio ja to non stop, pa tekucine nema za kupit u mojem gradu nego u gradu udaljenom 40 km od mene a ja nisam imao vozacku za bicikl a kamoli za auto da odem kupit Prodam ja to i vratim se da obicne cigarete. Pušio sam obicne cigarete do prije mjesec dana dok mi u glavu nije puknulo da bi ja opet na elektricnu jer sam po cigaretama poceo smrdit sam sebi Prije mjesec dana kupio joitech evic vtc dual, stavio 2 baterije (3000 miliampera) i drmaj, od onda nisam zapalio obicnu cigaretu do jucer, bas da probam da li mi je ova elektricna pomogla Zapalio sam bijeli Marlboro, povukao 4-5 dima i bacio ju, jednostavno nejde u mene i više ne mislim niti pogledat obicne cigarete.
Luka (20)
|