Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 24 ožu 2025 16:18. Sada je: 24 ožu 2025 16:18.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 4 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Nije me bilo dugo na forumu - i dalje parim :)
PostPostano: 07 tra 2016 23:11 

Bok svima!
Zbilja sam neko vrijeme bio van ovog prekrasnog foruma zbog dinamike u zivotu, ali ne van ovog prekrasnog hobija.
U principu je gotovo sve isto kao prije parim kao lokomotiva 20-30ml tekucine dnevno i bas sam sretan... :kina:

Kako je sve pocelo?
Podrijetlom sam iz Daruvara - mala sredina, grad predrasuda, grad koji propada i tako... u njemu sam zivio od rodjenja 1986-e do 2006. Za tipicnog mladog heavy metal daruvarcanina koji voli "pojest, popt i po*ebat sve s pulsom" sam poceo pusiti dosta kasno 2003...jedan dan sam sjedio doma i bilo mi je dosadno - nisam znao sto bih radio i rekoh sam sebi (kakav dobar čovjek) hajde idem kupiti cigarete i poceti pusiti...
To sam i napravio - otisao sam u mali ducan i kupio crveni Lucky Strike za 16kn (ili17kn).
Kada sam stigao doma, nisam znao pusiti - puckao sam, ali sam tu kutiju ponjeo s sobom navecer u izlazak... jedan frend mi je pokazao kako trebam dim "povuci u pluca" (MTL) i to sam ucinio i osjetio sam jaku vrtoglavicu i bio sam gotovo paraliziran u bilizini hitne pomoci (bio je cool zidic) zgrada do zgrade dom zdravlja i MUP daruvar - najsigurnije mijesto za opijanje i bancenje jer nitko nije dovoljno lud da tamo cuga hahahahaah

Svaki dan se moja kvota cigareta povecavala i pusio sam stalno.
Posto sam oduvijek volio popiti - nisam imao love za Lucky Strike i ribara kao srednjoskolac nego sam lucky strike zamijenio mekim Benstonom za 10kn....sto je najjace bilo mi je super sto je Benston bio "klosarska cigareta" u mekom pakovanju pa me nitko nije ni zicao cigarete a meni je ta cigareta bila odlicna... do kraja svojg pusackog staza sam upravo pusio samo Benston.

Kako je krenulo sve s prelaskom na carobnu paru?
Put je bio dug lol, posto se 2006.g selim u Petrinju - tamo saznajem za raj svercanih cigareta za sva trzista - BIH je blizu i sam sam bio kratkotrajno opijen Sarajevskim pivom, Unskim biserom (isto ok pivo), sto se tice cigareta: HFom, Moravom, Fast-om, L&D-om i u principu svacim sto je kostalo 40 HRK steka cigareta :)
Uz sve to naravno i Benston koji je polako postajao prepakiravan u tvrdo pakovanje i dobio je prefix blue...hahhaha plavi benston - vrh, jos pogotovo kada je izasla 100s verzija - bio sam presretan iako su mi ruke bile narancaste (redovito pranje je bilo nedovoljno) i pocinjem pusiti 2-3 kutije minimalno svaki dan ...prsti zuti - mozak pomucen , odlazim u Njemacku na godinu dana i tamo yougosvaba kuririma nabvavljam svoj najdrazi benston i ponesto rakijice :)

Sve je kulminiralo 2010 g kada se selim u Zagreb - na moj prekrasni Vrbik, tobbaco shopova u izobilju u vrlo malom radiusu ...iiako pusim Benston kao zvijer - nakupujem si ja raznih "jastucica" duhana - od kojih mi je jako fin bio cherry choice i black devil (zbog njih sam kupio motalicu i tubuse i sam si punio cigarete i pusio to maltene simultano s Benstonom)....koje smece pijano/pusacko
To je tako trajalo sve dok jednom nisam pijan otisao u Samobor i nabasao na svoju sadasnju suprugu...lol
Nakon toga mi se zivot mijenja i eto doseljavam se u Samobor....postajem dotepenec,
pusim i dalje 2-3 kutije plavog benstona dnevno, supruga pola kutije benstona slim...ljubav cvate i sve super...

A saad stvarno dio s parenjem:
Prica je u biti vrlo slicna kao fekina - feko pari samo dva dana dulje od mene i isto je shopping centar bio presudan :)
U mom slucaju sam bio s suprugom u City center west-u (i West su bile fine cigarete zar ne? ;) )
Bilo je to 18.12.2013. i tako secemo mi i uocim mali kockasti stand na kojem pise e-dimilica (ne reklamiram)... vidim ja neka mala "djevojcica" tamo na standu vuce nekakvo penkalo i dimi vise nego moj Benston a navodno nije toliko stetno za mene i okolinu...zaintrigiran pristupim i popusim pricu lol
Kupujem jednu ego-t bateriju s fejk kanger t2 atomizerom i 10 ml dekang tobacco 11mg tekucine za 425kn...i mislim si kako sam kupio nesto vrhunski jer se radi o puno vecoj cifri nego sto bih platio steku cigareta...
Nakon toga odlazim doma i zbilja ostajem ocaran s parom - gubim zelju za cigaretama i doslovce sjedim pred kompom, gledam svoju zenu kako se smrzava na balkonu i provociram ju na toplom s svojom novom cool parilicom... sutradan odlazim nazad na isti stand i kupujem jos jednu egicu s t3 bottom coli atomizerom - fuckyeah!!!
Dolazim doma, sjedam za komp - nadjem ovaj forum i mislim si: KOJU P*CKU MATERINU nisam ranije otkrio ovaj forum - sad je kasno, bacio sam hrpu love jer sam platio danak neiskustvu...necu vise...idem se obrazovati jer mi ovo sve super odgovara i cigarete me ne vuku....

ULTIMATIVNI TEST:
21.12.2013. - frendica slavi rodjendan - popiti cu, ito puno, oko mene ce biti minimalno 10 pusaca (bilo ih je vise) i svi pod cugom - vuci ce me cigareta ito jako?
NE, nije me vukla, bio sam na rockasu, pio sam jako, obilato i tvrdo, bilo je super i vukao sam svoje dvije egice kao da sutra ne postoji i tad se dogodio krucijalan trenutak.
Slavljenica rockasa mi kaze: joj sad i ti brijes na te elektronske - a ja joj krenem objasnjavati sto je to a ona mi kaze.. znam ja sve o tom, moj stari je toliko zaludjen s tim da ima cak i svoj forum o tim parilicama...
Ja ostah paf i pitam ju: kako se zove forum?
Ona odgovara: Vaperclub
Na to ja ostanem u soku i kazem - jebote pa ja vec danima citam taj forum i zelim upoznat Kintu...i tako s vremenom upoznam Kintu, zavolio sam covjeka na prvu, naucio me covjek puno toga o parenju i zahvalan sam mu do kraja zivota!

Eto, nakon toga je sve povijest - prekrasan put s kojim podje svaki vaper, hrpa glavobolja s neuspjelim setupima, veliko veselje s sweet spot setupima, hrpa raznih dijelova, opreme, klonova, origigi modova, atomizera, sex, ponosan sam sto sam vaper, cast mi je nositi mod, hodati uzdignute glave jer sam pobjedio pusenje zauvijek i svakodnevno se debatirati, boriti za istinu, cilj i uvjerenja s uskogrudnim seljancugama koji imaju komentare tipa "e znas da ti je to opasnije od obicne cigare"....

To je u principu long story short :)
Pozdrav svima!
P.S: Benston cigarete ne postoje vise - danas se zovu Rothmans (BAT licenca)...ne znam kakvog su okusa a necu ni saznati

JAVNA PRIZNANJE ZA KRAJ POSTA:
Dragi Kinta i sasha19_81
Sorry sto sam bio s*pak i prestao se javljati, iskljucio se iz svega.
Vas dvojica ste moji samoborski vaperi i zbilja mi fali green bar i druzenje s obojicom.
Nadam se da cemo se uskoro vidjeti
POZDRAV!

Matija Zajc, 29 god

Povratak na vrh

Naslov: Re: Nije me bilo dugo na forumu - i dalje parim :)
PostPostano: 07 tra 2016 23:18 

:plus: :dobar:
P.S. plavi rotmans je teško smeće :)

Povratak na vrh

Naslov: Re: Nije me bilo dugo na forumu - i dalje parim :)
PostPostano: 07 tra 2016 23:29 

:brav:

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 07 tra 2016 23:46 

Deckardcain je napisao:
:plus: :dobar:
P.S. plavi rotmans je teško smeće :)

Silver je ok ;)

Povratak na vrh

[ 4 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]