Do 01.09.2013 pušio sam 19 godina. Zbog gastritisa i problema sa živcima i otežanog disanja odlučio sam prestati pušiti. Pokušaji koji su bili ranije nisu uspjeli. Kupio sam e-cigaretu ego + ce4 te 18 mg tekučinu. Prve promjene sam osjetio nakon mjesec dana igrajuči nogomet sa svojim klincima. 15 minuta trčkaranja, a ja ne hvatam zrak....prekrasan osječaj. Nakon 6 mjeseci zubi su prestali biti žuti, kažiprst je boje kože...normalan sam čovjek. Tekučina je 9 mg , jer sam koristio napredniju opremu. Nakon godinu dana nikotin 3 mg, pješačim 5-6 km da se ne hvatam zrak nakon svakog kilometra. Žgaravice su sve rijeđe. Nakon dvije godine nikotin u tekučini je 0 mg i tako 6 mjeseci. Parim rijetko i zaboravljam e-cigaretu uzeti sa sobom kad negdje odlazim. Nakon toga sam se počeo debljati. Debljanje nije bilo dobro za moj želudac i gastritis pa počinjem sa 3mg tekučinom. Sad nakon par mjeseci ponovo se normalizirala masa i osječam se odlično.
Moja djeca su mi zahvalna što ne smrdi kuča , odječa, zavjese.... Žena je prestala pušiti cigarete zajedno sa mnom pa je kučni proračun predahnuo.
Zahvalan sam svima koji su mi pomogli u skidanju sa cigareta. Savjeti ove vaperske zajednice kao i drugih su neophodni da bi čin odbacivanja cigarete u potpunosti uspio.
Dražen R. , 39 godina....
Sent from my Stolarska radionica
|