| Autor |
Poruka |
|
Fosna
|
Naslov: samo se prisjećam.... Postano: 06 svi 2016 08:19 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
06.05.2013  Pozdrav svima. Zovem se Davor, iz Zagreba i pušim analogne  ni sam ne znam koliko dugo. Nikada nisam probao e cigaretu i odlučio sam dati priliku vaping-u. Naručio sam Joyetech eVic, Innokin iClear 30 i dva zamjenska grijača te dvije Panasonic NCR-18650B 3400 mAh Li-ion. Pretpostavljam da sam preskočio nekoliko koraka koje bi početnik morao napraviti ali mislim da ne griješim. Ako ću se i morati „vratiti“ na korake koje bi početnik morao proči nema veze. eVic će u tom slučaju čekati  Uzeo sam i dvije Virginije sa 14 mg nikotina. Jedna Herrlan i jedna FlavourArt. Zadnja četri dana ne radim ništa drugo nego surfam netom i gledam Youtube recenzije i savjete 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: samo se prisjećam.... Postano: 06 svi 2016 09:23 |
|
|
Fosna je napisao: 06.05.2013  Pozdrav svima. Zovem se Davor, iz Zagreba i pušim analogne  ni sam ne znam koliko dugo. Nikada nisam probao e cigaretu i odlučio sam dati priliku vaping-u. Naručio sam Joyetech eVic, Innokin iClear 30 i dva zamjenska grijača te dvije Panasonic NCR-18650B 3400 mAh Li-ion. Pretpostavljam da sam preskočio nekoliko koraka koje bi početnik morao napraviti ali mislim da ne griješim. Ako ću se i morati „vratiti“ na korake koje bi početnik morao proči nema veze. eVic će u tom slučaju čekati  Uzeo sam i dvije Virginije sa 14 mg nikotina. Jedna Herrlan i jedna FlavourArt. Zadnja četri dana ne radim ništa drugo nego igram WOT   Tako treba kolega tenkista 
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: samo se prisjećam.... Postano: 06 svi 2016 09:36 |
|
Pridružen: 17 pro 2014 12:44 Postovi: 962 Lokacija: Mali Bukovec
|
Čestitke 
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: samo se prisjećam.... Postano: 06 svi 2016 09:53 |
|
|
|
 |
|
 |
|
vojehr
|
Naslov: Re: samo se prisjećam.... Postano: 07 svi 2016 19:44 |
|
|
|
Ja sam nedavno bio naručio Innokin iClear 30 s ali onda sam se predomislio i uzeo nešto drugo. To nije atomizer sa puno pare i već je na zalazu karijere ali kažu da je dobre arome i bio je prilično popularan pa sam htio probati. U svakom slučaju čestitke na nabavki opreme i ulasku u vaper svijet.
|
|
 |
|
 |
|
Yeti
|
Naslov: Re: samo se prisjećam.... Postano: 07 svi 2016 22:36 |
|
|
vojehr je napisao: Ja sam nedavno bio naručio Innokin iClear 30 s ali onda sam se predomislio i uzeo nešto drugo. To nije atomizer sa puno pare i već je na zalazu karijere ali kažu da je dobre arome i bio je prilično popularan pa sam htio probati. U svakom slučaju čestitke na nabavki opreme i ulasku u vaper svijet. Prema postu reko bi da je ovo bilo prije 3 godine  @ Fosna, 
_________________ "It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas." "I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free" 
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: samo se prisjećam.... Postano: 06 svi 2019 13:27 |
|
|
Eeee... tako je to izgledalo na današnji dan 2013  Fosna je napisao: 06.05.2013  Pozdrav svima. Zovem se Davor, iz Zagreba i pušim analogne  ni sam ne znam koliko dugo. Nikada nisam probao e cigaretu i odlučio sam dati priliku vaping-u. Naručio sam Joyetech eVic, Innokin iClear 30 i dva zamjenska grijača te dvije Panasonic NCR-18650B 3400 mAh Li-ion. Pretpostavljam da sam preskočio nekoliko koraka koje bi početnik morao napraviti ali mislim da ne griješim. Ako ću se i morati „vratiti“ na korake koje bi početnik morao proči nema veze. eVic će u tom slučaju čekati  Uzeo sam i dvije Virginije sa 14 mg nikotina. Jedna Herrlan i jedna FlavourArt. Zadnja četri dana ne radim ništa drugo nego surfam netom i gledam Youtube recenzije i savjete 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Stampedo
|
Naslov: Re: samo se prisjećam.... Postano: 06 svi 2019 13:53 |
|
Pridružen: 22 vel 2016 14:19 Postovi: 303 Lokacija: Ivanic Grad
|
Ha, ha, da bi nes dodal, bas nista ..... 
_________________ ______________________________ ______________________________
|
|
 |
|
 |
|
Scandalous
|
Naslov: Re: samo se prisjećam.... Postano: 19 svi 2021 10:42 |
|
|
|
_________________ ***Nema đabe ni u stare babe!***
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: samo se prisjećam.... Postano: 19 svi 2021 10:59 |
|
|
Fosna je napisao: 06.05.2013  Pozdrav svima. Zovem se Davor, iz Zagreba i pušim analogne  ni sam ne znam koliko dugo. Nikada nisam probao e cigaretu i odlučio sam dati priliku vaping-u. Naručio sam Joyetech eVic, Innokin iClear 30 i dva zamjenska grijača te dvije Panasonic NCR-18650B 3400 mAh Li-ion. Pretpostavljam da sam preskočio nekoliko koraka koje bi početnik morao napraviti ali mislim da ne griješim. Ako ću se i morati „vratiti“ na korake koje bi početnik morao proči nema veze. eVic će u tom slučaju čekati  Uzeo sam i dvije Virginije sa 14 mg nikotina. Jedna Herrlan i jedna FlavourArt. Zadnja četri dana ne radim ništa drugo nego surfam netom i gledam Youtube recenzije i savjete  Sada je to već 8 g  Od početka MTL mi je potpuno zamijenio analogne. Puno se toga promijenilo. Neki su nas članovi napustili  . Informacije o vapingu su tada stizale na kapaljku pa je ovaj forum bio idealno mijesto online okupljanja. Onda je Spavle pokrenuo druženje u Zagrebu uz kavu. Mogao si vidjeti kako stvarno izgleda vaping oprema o kojoj čitaš na net-u, a mogao si i probati tekućine o kojima si samo čitao. Neprocijenjivo  . Okupljanje je bilo tjedno i trajalo je dok je postojao interes. U nekom trenutku bilo je dovoljno informacija na net-u, oprema je postala lakše dostupna i ..... interes za okupljanje je splasnuo  . Ono najvažnije. Prestao sam sa cigaretama nakon 35+ godina.
|
|
 |
|
 |