krema za mazanje bolnih nogu, mišića, leđa. Najbolja koju sam probao. Najbolje djeluje, voltaren mi baš i ne pomaže kod možebitnog zaštopanog karpalnog tunela (nisam bio dohtoru), za leđa i za istegnute i umorne mišiće puno bolja od volterena, deep heata, deep frezee, deep relief itd. Probao ga prošle god u pakiranju od 18grama koje u USA košta skoro 10$. Dovoljna je jedna primjena, stavlja se toga 3put do 5 put manje od ostalih krema da ima efekt. Počne hladit nakon 5 min kad se upije, Hladi barem 3 sata (možda i više al zaspim) i lijepo se mišići oporave. Jedna primjena, a ne 4 dana mazanja deep freezom da prestane bol i zatezanje. Nešto slično po učinku sam dobio od jednog travara ali on više nije među nama, RIP. Postoji bijeli i crveni, bijeli je za druge stvari bolji, a ja uzeo crveni (za upalu mišića, ubode insekata, artritis i križobolju) (crveni)s ovog linka
http://www.ebay.com/itm/252149830367?_t ... EBIDX%3AIT3 x 30g za 16.25$ free shipping, došlo s Tajlanda u 12 dana.
ako link ne radi, tražite 3 x 30 G TIGER BALM HERBAL RED OINTMENT MASSAGE RELIEF MUSCLE PAIN FREE SHIPPING prodavač je bluemoonhsk
Kako se dobije 90grama za 115kn, u cijenovnom rangu je s voltarenom i deep relief koji u ljekarni 100g košta isto toliko, samo se Tiger balm nanese višestruko manje.... i zapravo radi svoj posao i ne mora se 4 puta mazat na dan da počne djelovat. Ja vrlo vrlo zadovoljan, moja preporuka
sastav:
Camphor 25%
Mentol 10%
Cajuput oil 7%
Demetnholized mint oil 6%
clove oil 5%
cassia oil 5%
parafin i petrolatum q.s.
nećkao se staviti ovo pod Zdravlje, ako treba nek se premjesti.