Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 07 lis 2024 22:02. Sada je: 07 lis 2024 22:02.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 118 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: KODI / XBMC tema
PostPostano: 12 lip 2016 09:42 

evo riješeno, imao sam instaliran Fusion, sa croatia on demand, sam imao mrtve kanale, e onda sam dodao SuperRepo i na taj način sam proširio croatia on demand te sam dobio sve arene i sportklubove kao i još ostale dodatne sportske kanale, naravno neki rade neki ne, ali je već uspjeh da sam polovično i to riješio, ako kojim slučajem naletim na link koji radi sa ti kanalima i update se svakodnevno, ovdje ću da vas razveselim ;)

PS: instalirajući SuperRepo, dobio sam dodatnih preko 1600 addona za instaliranje, naravno ako koga zanima :)

Povratak na vrh

PostPostano: 13 lip 2016 10:28 

stanko11 je napisao:
evo riješeno, imao sam instaliran Fusion, sa croatia on demand, sam imao mrtve kanale, e onda sam dodao SuperRepo i na taj način sam proširio croatia on demand te sam dobio sve arene i sportklubove kao i još ostale dodatne sportske kanale, naravno neki rade neki ne, ali je već uspjeh da sam polovično i to riješio, ako kojim slučajem naletim na link koji radi sa ti kanalima i update se svakodnevno, ovdje ću da vas razveselim ;)

PS: instalirajući SuperRepo, dobio sam dodatnih preko 1600 addona za instaliranje, naravno ako koga zanima :)

Leek, već si imao CoD samo složen tako da ti vuče listu direktno u izborniku TELEVIZIJA.
Ovako moraš ići na Video - Dodaci - COD - B.Lista - program

Dakle podigao si broj klikova s 1 na 5, sto ja osobno ne podnosim.... Javi ako hoces, mozemo sloziti shortcut na glavni screen.

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 30 lis 2016 20:44 

Pozdrav, iam problemcic sa kodijem fak šit. Ocu ga pokrenut i izbaci mi poruku onu lijepu windowsku Kodi has stopped working, tralala. Obriso sve, taj je bio 15.nesto isengard. Skinem 16.nesto jarvis, i opet. Nece mamicu mu. To je kod cure na kompu,doma sve fercera ko vurica. Jel se neko susreo s tim problemom?

EDIT: uspio, nakon izivljavanja po kompu i vrsenja voodoo obreda, sad opet radi :twisted:

Povratak na vrh

PostPostano: 13 vel 2017 00:18 

evo odjednom opensubtitles odlucio prestati raditi. znaci do sad je bilo ok, od jutros visim na kodiju i gledam serije ali sad nikako stavit titlove.
probao sam:
restartati kodi miljun puta
restartati/izbrisati opensubtitles miljun puta
username i lozinka mi je upisano
probao sam i onu novu verziju di ne treba upisivati username i lozinku
probao sve jebene fixove s youtuba(bar mislim) i nece da ga jebes..

btw, titlovi.com mi isto nece vec sigurno tjedan-2 iako je prije radio

pa ako tko zna........

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 13 vel 2017 00:27 

Vidis,meni radilo ok do neki dan kad sam friske windoze metnul i dignul backup kodija i baca gresku usernamea....tak i kod kolege bilo pred koji tjedan kad je dizal isti taj backup

Meni rade sada podnapisi.net koji mi donedavno pak nisu radili,pa se ne zamaram....pa probaj s njima

Sent from my M5 Note using Tapatalk

Povratak na vrh

PostPostano: 13 vel 2017 00:36 

ma kakvi, podnapisi su error kao i do sad. nisam nista upgreadao, gledao seriju, pauzirao i otisao jesti, vratim se i nastavim gledati i radilo nekih 2min i izbacilo me iz serije. nista pokrenem ponovo i sad serija radi ali titlovi nema boga... mislim nije toliko bed za vecinu toga, kuzim engleski ali nije mi prirodno gledati bez titlova, makar i da na eng pise samo nek nesto pise dolje

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 13 vel 2017 00:44 

Tocno pa te razumim,bez titlova mi osjecaj ko da gledam nasu villu mariju,fali dozivljaja :zu: probaj ubit skroz kodi,znaci uninstall i obrisat folder pa isponova sa addonovima

Sent from my M5 Note using Tapatalk

Povratak na vrh

PostPostano: 13 vel 2017 00:46 

a sve mi se cini da cu morati sve nanovo.. iako mi i to tlaka

Povratak na vrh

PostPostano: 13 vel 2017 10:07 
Moderator

meni nikad niti jedan plugin za titlove nije radio...uvijek error, što god napravio.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

PostPostano: 13 vel 2017 10:52 

Opensubtitles ima 2 plug-ina.

Stari, koji je radio samo uz login, i novi, imena opensubtitles by opensubtitles, koji za sad radi bez ulogiravanja. Za vikend je i on štekao, ali to je do njih bilo.

"Titlovi" su promjenili štošta, i za sad koliko sam čitao neće raditi službeno, ali vjerujem da će vrlo skoro netko to riješiti.

Podnapisi su i inače bili slabiji po broju titlova, pa se nisam ni trudio vidjeti kako rade.

Povratak na vrh

[ 118 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: