evo i moj skroman doprinos...
Danas sam probao i zadnju od pet aroma iz prvog kruga
Koristio sam sve raspoložive atty-e a na nekim aromama i više različitih setupova (single coil, vertical coil, double vertical itd)
New Captain - dobra aroma koja me podsjeća na nešto tipa javorov sirup, waffle ili karamelizirani šećer ali ne toliko slatko. Dobro ujednačena. Malo prejaka za direkt u pluća (možda je stvar i u tome da je 50:50 i 12mg nikotina)
TUR - s ovog se nisam mogao skinuti i otišla je odmah isti dan. Aroma je kao da jedem čupavce od čokolade s kokosom. Cijeli stan je mirišao na pekaru u kojoj peku kolače
Lagani TH, pario sam je i MTL i direkt (iako mi je bila malo prejaka za direkt).
M Star - slično kao TUR ali manji intenzitet aroma, moš je parit na koji god želiš način.
MS light - ova mi je sličnija New captainu ali puno blaža aroma.
Tribeca - Ovu sam na žalost preskočio jer mi nikako nije sjela aroma čim sam je otvorio, osjetio sam miris dok je stajala u tanku na stolu... Čini mi se kao čista duhanska aroma pa sam je dao frendu koji tek počinje s parenjem, možda se njemu svidi.
Hvala na lijepom opisu tekućina.
Bez obzira na to od čega se čupavci mogu raditi, razdor i roots moraju svakom loncu biti poklopac. Onda se čupavci mogu raditi i od kiselih krastavaca, ako nekome to odgovara.