| Autor |
Poruka |
|
Beeblebrox
|
Naslov: Re: Prodajem tekućine i baze Postano: 30 tra 2014 09:48 |
|
Pridružen: 28 ožu 2014 22:33 Postovi: 82 Lokacija: Zagreb, Dubrava
|
|
Hoću i ja onda tekućinu made by Valter! Gdje se treba uzeti broj za stati u red za čekanje? Koliko biljega treba staviti na zamolbu? U kojim vrijednostima se plaća?
...Razgovaraju dva njemačka pričuvna časnika prije nekoliko dana....jedan upravo po kazni odlazi u Ukrajinu, a drugi preuzima njegovu funkciju zapovjednika Zagreba. Stoje oni tako na Štrosu i stariji časnik (ovaj što ide u Ukrajinu po kazni) povukavši iz svog mod-a reče mlađem časniku: "Toliko vremena sam u Hrvatskoj i Zagrebu no tek sada sam spoznao tko radi najbolje tekućine". Mlađi časnik, nervozno zapali duhansku cigaretu i odvrati "Zahtijevam da mi odmah kažete njegovo ime!"...."Pogledajte ovaj grad"....reče stariji časnik....."OVO JE VALTER!"
_________________ SVE ŠTO JE LOŠE NIJE DOBRO! 
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Prodajem tekućine i baze Postano: 30 tra 2014 10:00 |
|
|
Ajmo moderatori, reda malo u ovu temu 
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 30 tra 2014 11:00 |
|
|
|
Ljudima dosadno pa pisu...neka
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Prodajem tekućine i baze Postano: 30 tra 2014 11:12 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Ajd brinite vi svoje brige i pustite moderatore na miru, ovo je Valterova tema i kao moderator može brisat šta hoće pa prepustite to njemu.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Gorički
|
Naslov: Re: Prodajem tekućine i baze Postano: 30 tra 2014 12:53 |
|
Pridružen: 07 ožu 2014 18:14 Postovi: 379 Lokacija: Velika Gorica / Pag
|
haahahhahahaaah  za pjesmu i sliku lol
|
|
 |
|
 |
|
Beeblebrox
|
Naslov: Re: Prodajem tekućine i baze Postano: 30 tra 2014 16:31 |
|
|
|
Ja se ispričavam na duhovitom pokušaju analogije sa filmom "Valter brani Sarajevo". Naravno, bez ikakvog sarkazma i zle namjere. Od sada, nema humora.
|
|
 |
|
 |
|
oli
|
Naslov: Re: Prodajem tekućine i baze Postano: 05 svi 2014 13:11 |
|
|
Beeblebrox je napisao: Ja se ispričavam na duhovitom pokušaju analogije sa filmom "Valter brani Sarajevo". Naravno, bez ikakvog sarkazma i zle namjere. Od sada, nema humora. Ma samo ti raspali ! Malo humora nikom ne škodi. Samo se nadam sa će se jednom ovo dogoditi svim smrdljivim političarima kako kaže Dubioza Kolektiv : "VRATIT ĆE SE VALTER JEBAĆE VAM MATER" 
|
 |
|
Beeblebrox
|
Naslov: Re: Prodajem tekućine i baze Postano: 05 svi 2014 17:00 |
|
|
oli je napisao: Beeblebrox je napisao: Ja se ispričavam na duhovitom pokušaju analogije sa filmom "Valter brani Sarajevo". Naravno, bez ikakvog sarkazma i zle namjere. Od sada, nema humora. Ma samo ti raspali ! Malo humora nikom ne škodi. Samo se nadam sa će se jednom ovo dogoditi svim smrdljivim političarima kako kaže Dubioza Kolektiv : "VRATIT ĆE SE VALTER JEBAĆE VAM MATER"  To je grafit koji je osvanuo na zgradi u ulici Valtera Perića na dan Dubiozinog koncerta u Sarajevu!
|
|
 |
|
 |
|
kljaja97
|
Naslov: Re: Prodajem tekućine i baze Postano: 10 svi 2014 13:42 |
|
|
Pozdrav vidim da vas dosta hvali cinnamon cookies pa me zanima di se moze samo probat pa da si i ja uzmem ako mi se svidi i ima li kakvog okusa mentola da neko prodaje lp 
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 10 svi 2014 14:26 |
|
|
|
Pa javi se valteru na pp za cin cookie...a mentol toplo preporucam od vz-a,mozda i ja imam nesto njega doma smuckanog,ako ne onda se javis tihomiru
|
 |