Evo ja cu prvi, za sada sam uspio probati samo 2 tekucine, ali bit ce jos.
Mana Potion - Meni najbolja tekucina koju sam probao u svom kratkom pariteljskom stazu iako sam ih vec puno probao! Do sad sam popario oko 20 ml. Lagana karamelasta vanilija, sa naznakama ruma (ili nekog slicnog alkoholnog pica) u aftertaste-u, onako prava puna gusta aroma, mozda i neka duhanska naznaka ali vrlo blaga.. Sve zajedno to me podsjeca na bonbone koje sam jeo kao klinac, ali neznam kako se zovu (spiralni smede/bijeli u prozirnom celofanu). Po meni najbolja tekucina za kavu, savrseno mi pase i kava mi je ponovo dala onaj poseban uzitak prilikom ispijanja... Sve u svemu za sad sam prezadovoljan i za svaku preporuku je! Moj definitivni all day vape, barem za sad!
Chiquita - Popareno oko 20 ml do sad. Isto prilicno fina tekucina, meni odlicna kad mi dode volja za nesto slatko. Onako lijepo lagana banana, sa biskvitom i ko da ima malo cokolade (dorina punch okus)... Podsjeca na muffine od banane ako ste ikad probali.. Neznam sto bi vise napisao osim da mi je fina, ali posto je parim usporedno sa manom izgubila je bitku i pala u sjenu..
Za sladokusce i one koji vole kolacaste arome, mislim da bi mogla biti pun pogodak!
fek0, svaka cast, vjerujem da ti je trebalo puno truda i vremena za ovakve mixeve!
Samo nastavi i daj nesto jos bolje!