|
.
Sada je: 03 tra 2026 16:34. | Zadnji put si ovdje bio: 03 tra 2026 16:34. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
damba
|
Naslov: Re: Tekućine by fek0 - komentari Postano: 22 lis 2015 14:22 |
|
|
|
Marelica kremasta zvuči dobro.
A creme caramel ... uh, još se stresem kad se sjetim . Neće mi nedostajat.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Tekućine by fek0 - komentari Postano: 22 lis 2015 15:14 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
damba je napisao: Marelica kremasta zvuči dobro.
A creme caramel ... uh, još se stresem kad se sjetim . Neće mi nedostajat. A, gle...to nije tekućina za svakoga...onaj koji voli karamelu, njemu je dobra  Ne možeš svima udovoljiti. Mislim da bum napravio posebno marelicu i posebno borovnicu...nekak mi te dvije ne pašu zajedno...bum vidio.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Rain
|
Naslov: Re: Tekućine by fek0 - komentari Postano: 22 lis 2015 15:40 |
|
|
fek0 je napisao: damba je napisao: Marelica kremasta zvuči dobro.
A creme caramel ... uh, još se stresem kad se sjetim . Neće mi nedostajat. A, gle...to nije tekućina za svakoga...onaj koji voli karamelu, njemu je dobra  Ne možeš svima udovoljiti. Mislim da bum napravio posebno marelicu i posebno borovnicu...nekak mi te dvije ne pašu zajedno...bum vidio. ja sam i mislio da to tak napravis, mozda sam krivo napisao u komentaru 
_________________ mod: ZNA40, Deviate DNA40, Cachalote DNA200, Wismec Reuleaux DNA200, Volcano Lavabox DNA200, Evolv Reference mod DNA75 atty: Kayfun v4, Kayfun mini v3, Erlkonigin, Squape R, Le Magister, Le Zephyr, Mad Hatter, Patriot 
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Tekućine by fek0 - komentari Postano: 22 lis 2015 16:03 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
fek0 je napisao: damba je napisao: Marelica kremasta zvuči dobro.
A creme caramel ... uh, još se stresem kad se sjetim . Neće mi nedostajat. A, gle...to nije tekućina za svakoga...onaj koji voli karamelu, njemu je dobra  Ne možeš svima udovoljiti. Mislim da bum napravio posebno marelicu i posebno borovnicu...nekak mi te dvije ne pašu zajedno...bum vidio. 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Tekućine by fek0 - komentari Postano: 22 lis 2015 17:21 |
|
|
fek0 je napisao: A, gle...to nije tekućina za svakoga...onaj koji voli karamelu, njemu je dobra  Ne možeš svima udovoljiti. Mislim da bum napravio posebno marelicu i posebno borovnicu...nekak mi te dvije ne pašu zajedno...bum vidio. sto se opravdavas???!!!???!!!
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Tekućine by fek0 - komentari Postano: 22 lis 2015 20:31 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
ne opravdavam se...samo kazem ocito  meni je creme caramel super 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
damba
|
Naslov: Re: Tekućine by fek0 - komentari Postano: 23 lis 2015 10:13 |
|
|
Nema stvarno potrebe za opravdavanjem. Jasno da je to do osobnog ukusa. Sorry ak je krivo shvaćeno. Spomenuo sam je samo zato što je meni osobno to ispalo neparljivo za razliku od ostalih probanih. Sve ostalo što sam probao fek0ino (brahma, mana, chiquita, cider, healing) mi je vrlo dobro do super. Meni trenutno pašu te voćno kremaste kombinacije. 
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Tekućine by fek0 - komentari Postano: 23 lis 2015 14:51 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
fino je sa marelicom...bum sutra ponel u Viraž, pa oni koji navrate, mogu probati 
|
|
 |
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Tekućine by fek0 - komentari Postano: 23 lis 2015 15:15 |
|
Pridružen: 17 pro 2014 12:44 Postovi: 962 Lokacija: Mali Bukovec
|
Eto isprobao sve osim cidera. Wasteland, brahma i creme caramel mi nazalost nisu parljive. Jet addict je fora za presjec, iako mi ima i previse mentola. Mana, healing, chiquita su dobre. Chiquita je meni najbolje izbalansirana od svih, sto mi je iznenadenje, jer nisam veliki fan banane, al je fino pogodeno. Ako razmisljas neku izbaciti, moj glas ide creme caramel  Samo nastavi fek0 
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
|
|
 |
|
 |
|
Famozni
|
Naslov: Tekućine by fek0 - komentari Postano: 28 lis 2015 21:39 |
|
Pridružen: 13 lis 2015 09:17 Postovi: 85 Lokacija: Lega Grad Osijek
|
Probao Mana Potion i French Cider, parim ih evo drugi dan i odlicne su mi. Feko, daj ubaci i Cinnamon Cookies u ponudu, pa da se mogu pretplatit na njih  Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
_________________ Kayfun Five Pawns / Hcigar DNA200
|
|
 |
|
 |
Sada je: 03 tra 2026 16:34. | Zadnji put si ovdje bio: 03 tra 2026 16:34. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |