| Autor |
Poruka |
|
Wardog1503
|
Naslov: Jaka mučnina! Postano: 01 stu 2013 11:31 |
|
|
|
Pozdrav,
Jučer sam dobio iz Fast Techa sljedeće: 1. Hangsen E-liquid for Electronic Cigarettes (30ml) SKU 1388607 $3.62 1 $3.62 2. Hangsen E-liquid for Electronic Cigarettes (30ml) SKU 1388616 $3.56 1 $3.56 3. EGO-EVOD 6-in-1 Variable Voltage Rechargeable 650mAh Electronic Cigarette Set SKU 1432606
Kada sam nalio tekučinu i počeo pariti, nakon 10-15 minuta osjetio sam jaku mučninu koja je trajala satima i samo sam čekao da se idem ispovračati. Satima mi je u grlu ostao jak okus nikotina a parenje mi je davalo užasno slatkastu aromu, kao da ne pušim tu imitaciju Marlbora i Camela nego čisti nikotin. Šta sam krivo napravio? Možda pogrešno punim clearomizer? Dobio sam i nekakvu špricu sa paketom ali ne vidim koristi od nje jer sam napunio tako da sam odvrtio gornji dio i odvojio ga od baterije a zatim odvojio "grijač" od tanka i nasuo u tank sa strane kako sam to i radio sa clearom koji se puni od gore. Molim vas ljudi za pomoć jer ovo je odvratno i 24 sata nakon pokušaja parenja još uvijek imam odvratan okus u grlu i bojim se ponovno pokušati...
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Jaka mučnina! Postano: 01 stu 2013 11:56 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
|
nema to veze s punjenjem tanka. igla ti je tu samo radi lakseg punjenja, nije obavezna... ni ja ju ne koristim. mozda su ti prejake tekucine. meni se nekaj slicno dogodilo s dekangom od 24mg. kolko imas nikotina u tekucinama? probaj slabije neke ak imas pa ces znat jel do nikotina......
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Jaka mučnina! Postano: 01 stu 2013 11:57 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Po svemu sudeci nisi nista pogrijesio nego se dobio skartni atty ili losu tekucinu. Sto od tog dvoje ne valja moze se otkriti samo eliminacijom ili da mozda pokusas bolje objasniti. Ovo s okusom cistog nikotina u grlu ne govori nista jer onaj tko bi to probao nebi mogao vise objasniti kakav je to osjecaj. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
SrKi
|
Naslov: Re: Jaka mučnina! Postano: 01 stu 2013 12:30 |
|
|
|
ja sam imao slicno iskustvo s hangsenom s FT (red marlboro), proliven je.
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Jaka mučnina! Postano: 01 stu 2013 15:00 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
I meni je Hangsen kad sam ga probao bio ubitačno intenzivan. Vjerujem da ti smeta nešto iz sastava njihove tekućine, preintenzivne su... Ne vjerujem da je nikotin u pitanju, već sama aroma... Znam kako je to, očekuješ paketić, on dođe, ti sav sretan... i onda te smrda ovako... Ne znam koju si tekućinu dosad pario, ali nemoj više trošiti taj Hangsen koji si dobio jer moguće i da imaju malo više nikotina (nikad ne znaš)...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
maska
|
Naslov: Re: Jaka mučnina! Postano: 01 stu 2013 15:27 |
|
Pridružen: 02 kol 2013 00:08 Postovi: 381 Lokacija: Zg...šuma na zapadu
|
|
...imam slicno iskustvo ali sam nakon okretanja i prevrtanja shvatila da: -mi otpori grijaca trebaju biti od 1.5 do max. 2.0 ohma -da je voltaza najvise do 3.8 -udio nikotina manje od 18mg -da mi PG ne odgovara
inace su mi hangsen tekucine najbolje od svih a uzimam ih u verziji samo VG i doma ih razrijeđujem sa PG /na 30ml dodam 5ml PG/
sad,kad sama mixam,omjeri VG/PG krecu oko 70/30 za VG nikakve vode ni votke jer je meni zlo od toga... u apoteci kupi cisti VG i malo razrijedi mix... ja sam parila i cisti VG da skuzim kaj mi pase a kaj ne...
a ako si slucajno sve to probao iz novog mizera...onda slijedi pranje i prematanje grijaca...
isla sam gledati ti uzeo 80%PG+20%VG ..uf...mozda ti fakat taj PG radi smetnju!?
|
 |
|
hypno
|
Naslov: Re: Jaka mučnina! Postano: 21 pro 2013 10:21 |
|
|
|
pozdrav svima...presao sam na parenje prije tjedan dana i imam sljedeci problem...prva tekucina koju sam kupio je dekang 16 mg doff,pario sam par dana i imao uzasne mucnine i bolove u trbuhu,mislio sam da mi je doza nikotina prejaka,pa sam uzeo od 6mg mint okus,ali opet ista stvar...kad prestanem pariti nakon par sati mi se smiri mucnina...e da uzeo sa ego ce7 1300 mAh...
|
|
 |
|
 |
|
Ayaz Paša
|
Naslov: Re: Jaka mučnina! Postano: 21 pro 2013 10:32 |
|
Pridružen: 21 lis 2013 11:59 Postovi: 224 Lokacija: Umag/Novigrad
|
|
to je do tekućine..otvori bočicu i pomiriši..odmah češ se prisjetit to okusa šta imaš u ustima.
Sent from my Motorola using Tapatalk2
|
|
 |
|
 |
|
hypno
|
Naslov: Re: Jaka mučnina! Postano: 21 pro 2013 10:36 |
|
|
|
to sam i mislio...koju tekucinu da koristim...malo sam istrazivao po netu i vidio da nekim ljudima PG izaziva mucnine...jel ima za kupit tekucine bez tog PG i gdje...
|
|
 |
|
 |
|
Ayaz Paša
|
Naslov: Re: Jaka mučnina! Postano: 21 pro 2013 14:34 |
|
Pridružen: 21 lis 2013 11:59 Postovi: 224 Lokacija: Umag/Novigrad
|
|
jednom sam kupio Dekang tekućinu, ne sječam se više koja aroma je bila, 24mg nikotina..povukao sam par dima i imao sličan osječaj. Od jedne druge tekućine (čisti VG) sam se izrigao (tu bi sad trebao ići onaj smajl šta koluta očima i riga)..tako da nije pravilo da je PG razlog za tvoju mučninu. Baza tekućine je bitna, da je bez mirisa i okusa. I naravno aroma.
Sent from my Motorola using Tapatalk2
|
|
 |
|
 |