Forum    FAQ

.

Početna » E-cigareta i zdravlje

[ 70 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Poruka
 Naslov: Re: Nuspojave e-pusenja
 Post Postano: 12 vel 2014 01:44 

foster12345 je napisao:
ajde da se i ja ubacim, ja sam se prebacio na kućne radinosti pa mučkam doma, odnosno kupio sam pg i vg, no čitajući ovo zanima dal da se odma prebacim na vg, imali to toliko utjecaja? jer sam osjetio sa prijašnjim promjenama tekućina i vrsta tekućina kao bol kod mandula, što se privikavanjem na jednu tekućinu povlači, ali opet dolazi s novom vrstom tekućine. Eto i sada kada su došle i ecigarete.hr "premium bases neutral/" pg i vg od 100mil i 12 jačine, mučkanjem sa viriginia okusom i 50% ponovno osječam ponešto. E sad dal bi to riješila samo VG baza, i dal se to može zbog gustoće pušiti u genesis kopijama?
Također mi se znalo dešavati da od jačine nikotina 18, ako parim prije spavanja ne mogu zaspati, a srce ga lupa i lupa ubrzano.. :cigo:

grebe te nikotin i nemozes spavati od njega ( pod uvjetom da nemas "short" ili "hotspot" na genu)

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 vel 2014 01:58 

[/quote]
grebe te nikotin i nemozes spavati od njega ( pod uvjetom da nemas "short" ili "hotspot" na genu)[/quote]

Ma nemam hotpsot, pazim na to a i poznat mi je taj oduran okus.... rekoh sad kad sam na 12 je sve ok, osim to oko krajnika, pa me zanima to s vg, ono ja bi to kombinirao s vg da se ne baci ali dal bi mi neki bolji omjer na stranu vg-a maknuo te utjecaje na krajnike?
ostalo me ništa ne muči jer sam shvatio da je lupanje i teži san od nikotina. hmm možda ponekad žgaravica al to je kad je kad parim ležečki...

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 vel 2014 20:50 

Ovak, trebam neki savjet il kaj. Od kad sam prvi puta probao paru do dana danasnjeg imam problema sa kasljanjem. Kad sam pusio prije skoro nikad nisam kasljal osim kod sporta recimo. A od pare kasljem stalno. Znaci kasljao sam na ce4, t2 i sad na protanku. Probao neke druge attye ista stvar. Probao masu tekucina razlicitih sastava i omjera pg vg isto. Na vamu smanjim napon skroz tek tolko da zakuri protank isto. Ide mi to na zivce polako i nemrem prakticki povuc jedan normalan vape a da ne kasljem ko dedek neki. Jel se neko susreo s tim problemom mozda?

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 vel 2014 20:56 

Mene tjera na kasalj redovno dok lezim i parim.. Kad sjedim normalno nista..

RDA: anima, rda mini

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 vel 2014 21:14 

@Gondor_Warrior

Ako zakasljes kad izbacujes paru, to ti je jer prebrzo izbacujes. Probaj lagano.

Ako kasljes opcenito, onda nemam pojma. Kod prestanka pusenja se to desava i traje neko vrijeme. Kako, koliko... Neznam. Valjda dok se pluca ne oporave od cigareta...

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 vel 2014 22:25 

Ma kad uvlacim najvise, mozda koji put kad ispuhujem. A vjerojatno dok se pluca ne naviknu da. Al me to vec pomalo zivcira. No, vreme bu pokazalo

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 vel 2014 22:51 

"Pridružen: 02 srp 2013 23:22"
Dok se pluća ne naviknu??? Mislim... ako se nisu do dana današnjeg navikla... eeejj, 7 mjeseci... pa kad će onda?? Smatram da je tu nešto drugo u pitanju. Jesi probao parit čisti VG s manje mg nikotina??

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 vel 2014 22:56 

Hehe ne parim stalno od tad, imao sam prekid veci jer su me zivcirale egice i tak, parim recimo sad mjesec dana bez prestanka. Ali i prije je bilo tak isto kad ssm poceo s parom prvi put. Kaj se tice corbe probao sam i 6 mg nikotin sa 100 % vg. Sad parim 12 mg isto cisti vg. A mozda stvarno prilagodba

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 vel 2014 23:08 

Uh, hmmm... a bgm, onda ne znam šta da ti kažem, a da ne slažem... Jesi pokušao povlačit kraće "dimove", promijenit tehniku uvlačenja pare u pluća, a da ti ne iziritira grlo?? Npr. kod povlačenja prvo zadržat paru u ustima pa onda u pluća umjesto direktno... ??

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 vel 2014 23:13 

Bum isprobaval svakak mislim jesam vec. Ma mislim da se trebaju pluca do kraja naviknut na paru. Al smjesno je to, bar meni jer garantiram.da sad zapalim pljugu da nebi ni kasljucnul

Povratak na vrh 

[ 70 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Početna » E-cigareta i zdravlje

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club