Valter je napisao:
Ja sam uvjeren da nije alergija od PG. Žgaravica i mučnina da, ali alergija ne. To je reakcija na nedostatak finih sastojaka kupovnih cigareta. Nekome se prije javlja a nekome kasnije. I vrlo brzo prestaje.
Možeš probati VG. Neće škoditi.
Da, sa PG se dobije izraženija aroma jer se wick brže i kvalitetnije natapa kada ga ima u tekućini. To je jako važno za top coil i bottom coil attyje, a manje važno (ne nevažno) za RBA. Za driper nema nikakve veze. Uglavnom, stvar je natapanje. BOljim natapanjem dobiješ bolju aromu. I više trošiš tekućine. Ne pariš setup. Isto je tako aroma na VG čista i nepromijenjena. Nema napasti arome.
Meni se ne da misliti na setup pa mi je lakše šiknuti PG u tekućinu. Ne želim izvlačiti niti i dijeliti wick. Eto, možda je to lijenost.
Valtere, mislim da je točno sve ovo šta navodiš. PG koristim oduvijek, a probleme imam zadnja dva mjeseca.
Kažeš:
Valter je napisao:
Ja sam uvjeren da nije alergija od PG. Žgaravica i mučnina da, ali alergija ne. To je reakcija na nedostatak finih sastojaka kupovnih cigareta. Nekome se prije javlja a nekome kasnije. I vrlo brzo prestaje.
Meni ova alergija traje već dva mjeseca i još eskalira.
Kako ćesto mijenjam tekučine koje parim, teško je i pretpostaviti na šta sam alergičan.
Trebao bi ići sistemom eliminacije i to drastično.
Imam još oko 50ml one tvoje 12mg 100%VG baze pa ću se svesti na samo jednu duhansku aromu. Za očekivat je da bi se kroz tjedan dana alergija trebala povući.