|
.
Sada je: 14 svi 2026 14:02. | Zadnji put si ovdje bio: 14 svi 2026 14:02. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Ayaz Paša
|
Naslov: Re: Nuspojave e-pusenja Postano: 27 sij 2014 16:18 |
|
Pridružen: 21 lis 2013 11:59 Postovi: 224 Lokacija: Umag/Novigrad
|
@ jvas01, neznam šta da napraviš sa njim...samo ga nemoj provozati!  Sent from my Tele2 using Tapatalk 2
|
|
 |
|
 |
|
Cole
|
Naslov: Re: Nuspojave e-pusenja Postano: 30 sij 2014 22:33 |
|
Pridružen: 24 sij 2014 07:42 Postovi: 3 Lokacija: Zagreb, Pruđe
|
Da li je itko imao problema sa grloboljom? Moja traje već nekoliko dana i nikako da prođe, možda je od ovog glupog vremena ali mi se cini da mi ništa ne pomaže a probao sam sve... Od meda, propolisa, kadulje, čajeva do angala, strepsilsa, neoangina i sl. i nista mi nije bolje... Jako bi me utješili da mi kažete da nije od parenja 
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 31 sij 2014 00:09 |
|
|
|
Pa lako da je od parenja,previse saugas,jako vuces,moguce ako si na dripperu da ti smeta topla para...a opet isto lako moguce da je do vremena,ne izlazi par dana iz kuce na hladno,odrzavaj sobnu temperaturu,il daj otkaz,i samo pari pa ces vidjet do cega je:)
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Nuspojave e-pusenja Postano: 31 sij 2014 00:27 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
|
ja dobijem upalu grla svaki put kad mjenjam PG/VG postotke.
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Max Abarth
|
Naslov: Re: Nuspojave e-pusenja Postano: 31 sij 2014 01:05 |
|
|
|
kad sam počeo pariti, egica t3s i dk od 24 nic. kad bi otišao spavati po sata mi je srce lupalo od nikotina
druga pojava neprestanog sauganja je bila ta da nisam imao problema sa stolicom zahvaljujući pg-u u dk tekučinama
sa vremenom nabavio kvalitetnije tekučine te promjenio postotak pg-a
sad sam na 70 vg 30 pg, a nikotin gledam da mi je oko 12 ili manje
nit mi srce lupa, a stolica je normalna
nakon 30 god. pušenja nema šanse da me grlo zaboli od pare
trzam i ovako i onako, od rata biće, pogotovo kad spavam
inače visokotlakaš ... nema te pare koja mi može kritično dignuti tlak ko žena, tako da pario ili ne svejedno
higijena usta - kako prije tako i sada, promjena nema
i da... i mam dnevne trzaje i to jake... kada netko trkne stol na kojemu su modovi trznam da ih uhvatim da ne padnu
_________________  Sigelei zmax V5 , Nemesis clone, Chi You clone, rsst, Kraken clone, i clear30, Kayfun lite...
|
|
 |
|
 |
|
kvark
|
Naslov: Re: Nuspojave e-pusenja Postano: 31 sij 2014 09:24 |
|
|
Max Abarth je napisao: druga pojava neprestanog sauganja je bila ta da nisam imao problema sa stolicom zahvaljujući pg-u u dk tekučinama meni je ovo uvijek bila jedina nuspojava 
|
 |
|
_ivo_
|
Naslov: Re: Nuspojave e-pusenja Postano: 05 vel 2014 14:09 |
|
|
Dali je netko imao žgaravicu? Ja je imam sada od kad sam na Marlboro Light 12 iz Slavonskog Broda - ali nisam jos 100% ziher da je od toga, ali mi se nekada malo zažari u grlu... Žgaravica... 
_________________  eGo E 650 black
|
|
 |
|
 |
|
feliks1
|
Naslov: Re: Nuspojave e-pusenja Postano: 08 vel 2014 01:01 |
|
|
|
Meni se pojavile afte nakon parenja nut mix arome. Prestankom koristenja te arome vise se nisu pojavile.
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Nuspojave e-pusenja Postano: 08 vel 2014 10:39 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
_ivo_ je napisao: Dali je netko imao žgaravicu? Ja je imam sada od kad sam na Marlboro Light 12 iz Slavonskog Broda - ali nisam jos 100% ziher da je od toga, ali mi se nekada malo zažari u grlu... Žgaravica...  Imao ja i morao smanjiti PG Sent from some tablet
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
foster12345
|
Naslov: Re: Nuspojave e-pusenja Postano: 12 vel 2014 01:37 |
|
|
ajde da se i ja ubacim, ja sam se prebacio na kućne radinosti pa mučkam doma, odnosno kupio sam pg i vg, no čitajući ovo zanima dal da se odma prebacim na vg, imali to toliko utjecaja? jer sam osjetio sa prijašnjim promjenama tekućina i vrsta tekućina kao bol kod mandula, što se privikavanjem na jednu tekućinu povlači, ali opet dolazi s novom vrstom tekućine. Eto i sada kada su došle i ecigarete.hr "premium bases neutral/" pg i vg od 100mil i 12 jačine, mučkanjem sa viriginia okusom i 50% ponovno osječam ponešto. E sad dal bi to riješila samo VG baza, i dal se to može zbog gustoće pušiti u genesis kopijama? Također mi se znalo dešavati da od jačine nikotina 18, ako parim prije spavanja ne mogu zaspati, a srce ga lupa i lupa ubrzano.. 
_________________ Kad se već toliko parimo sa e-cigaretom, jednog dana će nam uspjet križanje i potomci će e-tekućinu ulijevati u poseban zub spremnik...
|
|
 |
|
 |
Sada je: 14 svi 2026 14:02. | Zadnji put si ovdje bio: 14 svi 2026 14:02. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |