| Autor |
Poruka |
|
imand
|
Naslov: Re: Nuspojave e-pusenja Postano: 29 kol 2013 23:01 |
|
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Nuspojave e-pusenja Postano: 30 kol 2013 00:11 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
kad vec oftopicarite..... najbolji duhan koji sam probo....... a probo sam ih previse....... 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
matija
|
Naslov: Re: Nuspojave e-pusenja Postano: 30 kol 2013 00:22 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 15:54 Postovi: 357 Lokacija: Istrijan u Zagrebu
|
Kinta je napisao: ALI sad primjecujem kad predjem na PG da mi se javljaju pristici na pojedinim dijelovima tijela. Zadnji put sam dobio pristice na pimpacu. Naravno da sam digao fajer doma i naravno da nije nista priznala. Nakon par dana na VG bazi pristici su se povukli. Naravno da sad ja nisam nista priznao.  Care!
 |
|
 |
|
danchyy18
|
Naslov: Re: Nuspojave e-pusenja Postano: 16 sij 2014 21:19 |
|
|
|
pozzz svima...ovako počeo sam jučer "parit" i danas osjećam neku čudnu pol u desnoj nozi,prije se nije pojavljivala pa mislim da je zbog parenja a i mislim da sam već negdje pročito na forumu da se to već događalo...čak mi se ponekad zna i zamantat, ne jako ali ono drugačije od inače, pa me zanima jel imo ko od vas nešto slično?
|
|
 |
|
 |
|
Ayaz Paša
|
Naslov: Re: Nuspojave e-pusenja Postano: 16 sij 2014 21:20 |
|
Pridružen: 21 lis 2013 11:59 Postovi: 224 Lokacija: Umag/Novigrad
|
|
Od koliko miligrama nikotina ti je tekućina?
Sent from my Motorola using Tapatalk2
|
|
 |
|
 |
|
danchyy18
|
Naslov: Re: Nuspojave e-pusenja Postano: 16 sij 2014 21:43 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Ayaz Paša
|
Naslov: Re: Nuspojave e-pusenja Postano: 16 sij 2014 21:54 |
|
Pridružen: 21 lis 2013 11:59 Postovi: 224 Lokacija: Umag/Novigrad
|
hmm,nisam nikad to iskusio..mada nevjerujem da je od ecigarete..iako je bol u desnoj nozi povezana sa predinfarktnim stanjem koju prate bolovi u ramenu, zujanje u ušima itd.. Ps..ne mora značit da ta tvoja bol indicira na infarkt  možda si pretegao nogu ili hbg boli sama od sebe..probaj ne parit sutra pa ćeš vidjet kad prekosutra zapariš dal će se bol javit. Sent from my Motorola using Tapatalk2
|
|
 |
|
 |
|
friki
|
Naslov: Re: Nuspojave e-pusenja Postano: 16 sij 2014 21:54 |
|
Pridružen: 13 stu 2013 14:02 Postovi: 405 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
danchyy18 je napisao: pozzz svima...ovako počeo sam jučer "parit" i danas osjećam neku čudnu pol u desnoj nozi,prije se nije pojavljivala pa mislim da je zbog parenja a i mislim da sam već negdje pročito na forumu da se to već događalo...čak mi se ponekad zna i zamantat, ne jako ali ono drugačije od inače, pa me zanima jel imo ko od vas nešto slično? Ne znam za to u nozi, ali i meni se prvih par dana na e-cigareti mantalo jer praktički nisam ispuštala elektroniku iz ruke (i usta). Povremeno mi se to dogodi kad pretjeram sa inhalacijom. Onda napravim malu pauzu i sve je okej 
|
 |
|
danchyy18
|
Naslov: Re: Nuspojave e-pusenja Postano: 16 sij 2014 22:32 |
|
|
Ayaz Paša je napisao: hmm,nisam nikad to iskusio..mada nevjerujem da je od ecigarete..iako je bol u desnoj nozi povezana sa predinfarktnim stanjem koju prate bolovi u ramenu, zujanje u ušima itd.. Ps..ne mora značit da ta tvoja bol indicira na infarkt  možda si pretegao nogu ili hbg boli sama od sebe..probaj ne parit sutra pa ćeš vidjet kad prekosutra zapariš dal će se bol javit. Sent from my Motorola using Tapatalk2 predinfarktno stanje ?? koji k... tek su mi 23 god  budem probo,barem smanjio jer ak ne zaparim, povuć će me na pravu cigaretu...
|
|
 |
|
 |
|
danchyy18
|
Naslov: Re: Nuspojave e-pusenja Postano: 16 sij 2014 22:35 |
|
|
friki je napisao: danchyy18 je napisao: pozzz svima...ovako počeo sam jučer "parit" i danas osjećam neku čudnu pol u desnoj nozi,prije se nije pojavljivala pa mislim da je zbog parenja a i mislim da sam već negdje pročito na forumu da se to već događalo...čak mi se ponekad zna i zamantat, ne jako ali ono drugačije od inače, pa me zanima jel imo ko od vas nešto slično? Ne znam za to u nozi, ali i meni se prvih par dana na e-cigareti mantalo jer praktički nisam ispuštala elektroniku iz ruke (i usta). Povremeno mi se to dogodi kad pretjeram sa inhalacijom. Onda napravim malu pauzu i sve je okej  hmm....al zbilja ne parim puno,malo manje od 2 ml sam danas skurio ak i tolko uopće...i to kad mi dođe želja 3-4 dimčeka al sad predvečer baš mi se mutilo pred očima, ne jako al opet ono nije ti svejedno¸:)
|
|
 |
|
 |