Forum    FAQ

.

Početna » E-cigareta i zdravlje

[ 40 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Peckanje grla, promukli glas.
 Post Postano: 15 stu 2014 09:11 

Ivane,
hvala na konkretnom savjetu.
Malo sam gledao po netu (youtube) i taj kayfun mi ima smisla, doista je ovaj iClear smiješan u odnosu na Kayfun.(komora za paru kod kayfuna i ova igračka kojom sad parim.)
Definitvno idem u tu priču.
Malo sam komotan, tako da za 3 dolara sigurno neću motati :).

Također je savjet za smanjiti snagu bio pogodak, evo me na 5-6 wati i nema peckanja, odnosno kkao bi vi rekli suhog parenja........

Pitanje.
Vidio sam da likovi stavljaju pamuk u grijač (treba to nabaviti ili je vata OK).

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 stu 2014 11:03 

Vata je ok. Pazi samo da je 100% pamuk i da nije tretirana sa nekim kemikalijama. Ima jedna rasprava na forumu o vati samo sad ne mogu nac jer sam na mobu. Koristim lola ribar sensitive. Nemam peckanja nikad. Pa ni kad sam pocinjao sa kayfunom.

Motanje grijaca stvarno nije problem. Ja sa dvije lijeve i 'ruke od dreka' smotam u 30 s ako ne i manje. Uzmes onaj mali sarafciger koji dobijes uz kayfun i namotas oko njega

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 stu 2014 14:03 

Ladislav je napisao:
Ivane,
hvala na konkretnom savjetu.
Malo sam gledao po netu (youtube) i taj kayfun mi ima smisla, doista je ovaj iClear smiješan u odnosu na Kayfun.(komora za paru kod kayfuna i ova igračka kojom sad parim.)
Definitvno idem u tu priču.
Malo sam komotan, tako da za 3 dolara sigurno neću motati :).

Također je savjet za smanjiti snagu bio pogodak, evo me na 5-6 wati i nema peckanja, odnosno kkao bi vi rekli suhog parenja........

Pitanje.
Vidio sam da likovi stavljaju pamuk u grijač (treba to nabaviti ili je vata OK).

meni je to peckanje problem, nema ga na 5-6 wata ali mi ne pase ostalo na 5-6 wata, trenutno sam na 9-10
s tim da mene grlo nikad ne pece samo jezik po sredini kao da ga busi vruca igla, ima neke veze sa zrakom, sto je siri drip tip to manje pece, s nemesis drip tipom ne pece uopste ali on je fi 10 mm :)
ista stvar mi je bila na aerotanku mini, morao sam stavljati drip tip od protanka, sad koristim kayfun 3,1 i na njegovom dt pece duplo jace i cesce nego na kfl koji ima siri dt
odlucio sam probati 50/50 pg/vg ne bi li manje peklo, pa sam napravio narudzbu na mtm 7-8 tekucina pa cu probati, trenutno sam na 70/30 pg/vg

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 stu 2014 13:37 

Ovo sa peckanjem jezika bi mogao bit problem sa atomizerom. Broj namotaja, debljina zice, promjer spirale, protok zraka, i udaljenost spirale od rupice za zrak.
Nekad davno dok su se kupovali gotovi atomizeri, bio je jedan model koji me je stalno peckao za jezik. Jednostavno ga nisam mogao koristit duze vrijeme.
Nemam gotovo rjesenje za taj problem, ali probaj se poigrat sa atomizerom.

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 stu 2014 14:31 

Kod mene je očito bio problem u suhoći, što sam riješio sa smanjenjem snage na MOD-u.
No i ovo je izvrsna informacija :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 stu 2014 15:02 

Može pomoć meni neukome.

Stavite koji link za gotove grijače za kayfuna,
link za žicu za motati sam i
link za pamuk-vatu.

Zaahvalan...............

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 stu 2014 15:28 

ovaj lik ti je genijalan: PBussardo, sve ti lijepo objasni
https://www.youtube.com/watch?v=aWrFsa6YOaE

preporučam da sam motaš zavojnicu pa odabereš da li ti više paše microcoil ili obična.
Za sada sam koristio samo lola ribar sensitive cik-cak vatu, meni je OK. Samo pazi da je 100% pamuk/cotton i da piše da nije tretirana s nekim kemikalijama u proizvodnji.

žicu možeš uzet kantal 0.2mm, 0.25mm i 0.30mm za probu pa vidit što ti najviše odgovara.
http://mtmstore.hr/kanthal-zica-za-izra ... a1-razred/
Ja za sad koristim samo kantal. Vidit ćemo što ti netko iskusniji napiše. Lp

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 stu 2014 16:54 

Onima koji koriste vatu...

Iz pakiranja treba minimalna količina za jedan setup pa pakiranje može trajati mjesecima, godinama :)

Vata je jako hidrofilna :hug: "voli vodu", vlagu iz zraka, paru od kuhanja....
Jednom otvoreno pakiranje lako navuče miris koji poslijie osjetiš kod parenja....

načeto pakiranje nakon nekog vremena bacite, dajte :cobra: da ga iskoristi i kupite novo.
Držite udaljeno od vlage i što bolje zaštićeno

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 17 stu 2014 20:45 

Bem je i vatu, sinoc je stavim u oba kayfuna, jedan na 1.6, drugi na 2 ohma, pario sam sinoc naizmjenicno 2 h i otisao spavati, ok je bilo, cak nije bilo onog peckanja kao na siliki. Jutros ustanem i imam nekakve mjehurice po jeziku, opekline jbt, a nije me peklo kad sam pario, citav dan se patim, ne mogu pariti koliko sam najebao, razvalim da vidim sta je u pitanju vata nije cak ni potamnila. Jel moguce da me pg sprzio ovako gadno?

Sent from my D2005 using Tapatalk

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 stu 2014 23:39 

Teško je ovako na daljinu reći nešto, ali nekako sumnjam da je PG. Ili je došlo do prskanja tekućine ili je u pitanju usnik - dužom upotrebom na usniku sa nakupe bakterije i potrebno ga je dobro oprati ne samo izvana, nego uzeti vateni štapić, umočiti mu vrh u alkohol i iznutra dobro očistiti usnik. I probaj smanjiti voltažu... A moguće da sve skupa i nema veze s parenjem.

Povratak na vrh 

[ 40 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Početna » E-cigareta i zdravlje

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club