|
.
Sada je: 14 svi 2026 18:10. | Zadnji put si ovdje bio: 14 svi 2026 18:10. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Teta Violeta
|
Naslov: Re: Fantaziram ili šta je ovo?! Postano: 02 srp 2013 19:51 |
|
|
|
Jesam,vraćala sam se nekoliko puta na VG i svaki puta u roku od nekoliko minuta pufff-samo buknem. Zadnje isprobavanje je bilo jer mi je nestalo tekućine,a moji prodavači nisu imali na lageru niti jednu i ničiju tekućinu čisti PG,pa sam uzela suprugovu Dekang Tobaco 70/30 Pg-Vg odmah sam reagirala...znači i tih 30% osjetim ...znam da su u sastavu higijenskih tekućina baze VG,ali očito neke biljke na koju ja nisam alergična...neznam,ali ovo sa VG-om je 100% nema više isprobavanja-sve moguće kombinacije sam isprobala-čak i u varijanti sa postotkom nikotina i uvijek isto-došla sam dotle da mi ni tablete više nisu pomagale-popijem terapiju uvečer,do jutra se smiri,ujutro kavica povučem pare i instant crvenilo u lice,prsa,urtike po nadlakticama,svrbež po cijelom tijelu,u usnoj šupljini...ma GROZNO kako sam izbacila vg tako mi se već drugog dana sve povuklo i nije bilo novih iritacija evo sad već 2mj. a od prosinca do travnja katastrofa inače nisam jedina-čula sam za još jednu ženu-isto ružne reakcije i isto vg.
_________________ Niz plot juha uz plot rezanci moga dragog zabolilo uvo!
|
|
 |
|
 |
|
jvas01
|
Naslov: Re: Fantaziram ili šta je ovo?! Postano: 02 srp 2013 19:55 |
|
Pridružen: 20 lip 2013 23:58 Postovi: 738 Lokacija: Novigrad (Istra)
|
meni se isto zna desiti da ko da gorim, tj vruče mi je ali neznam još dali je zbog ljeta ili reakcija na vg/pg ili kombinacija toga  trebao bi čekat zimu za to A ti ako si skuzila da ti je to od toga, to izbjegavaj i gotovo.
_________________ nemesis sanblasted, nemesis, hammer the russian, Igo L, kayfun 3.1 clone....  
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Fantaziram ili šta je ovo?! Postano: 02 srp 2013 20:09 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Bilo je takvih slucajeva vec. Ako ti cisti PG ne smeta to je super. I pohvala Tihomiru sto je skuzio u cemu je problem. E sad... ima tu jedna caka... vecini paritelja u pocetku ne smeta pg i pare tekucine na bazi cistog pg-a. S duzim stazem, vrag bi znao zasto tocno, pocne im sjedati tesko na zeludac. Ne zelim te plasiti ali da se ne iznenadis ako se dogodi.
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Fantaziram ili šta je ovo?! Postano: 02 srp 2013 20:11 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
jvas01 je napisao: meni se isto zna desiti da ko da gorim, tj vruče mi je ali neznam još dali je zbog ljeta ili reakcija na vg/pg ili kombinacija toga  trebao bi čekat zimu za to A ti ako si skuzila da ti je to od toga, to izbjegavaj i gotovo. Ili smanji potrosnju ili nikotin. Ovo je tipicna reakcija organizma na visak nikotina. Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Fantaziram ili šta je ovo?! Postano: 02 srp 2013 23:07 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Corto_1973 je napisao: E sad... ima tu jedna caka... vecini paritelja u pocetku ne smeta pg i pare tekucine na bazi cistog pg-a. S duzim stazem, vrag bi znao zasto tocno, pocne im sjedati tesko na zeludac. Ne zelim te plasiti ali da se ne iznenadis ako se dogodi.
Mislim da je tu rijec o iritaciji a ne o alergiji. Svojevremeno sam radio s jednom kemikalijom. Ispocetka nije bilo nikakve reakcije ali s mjesecima se javljalo crvenilo u licu, kratki dah u plucima, zarenje i slicne pizdarije. Nakon 6 mjeseci mi je bilo dovoljno 2-3 sata da pocrvenim ko indijanac. Organizam kao da se zapunjavao kemikalijom dok nije dosegao kriticnu masu.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 14 svi 2026 18:10. | Zadnji put si ovdje bio: 14 svi 2026 18:10. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |