| Autor |
Poruka |
|
Tomica
|
Naslov: Re: Nuspojave e-pusenja Postano: 19 srp 2012 21:13 |
|
Pridružen: 19 srp 2012 17:18 Postovi: 27 Lokacija: Zagreb,Dubrava
|
|
Koristim USA MIX 11mg VG i pojavile mi se afte. Sta radit,jel ima netko kakav savjet
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Nuspojave e-pusenja Postano: 19 srp 2012 21:35 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
|
Jesi siguran da je od parenja? Koliko čitam,afte se pojavljuju zbog PG-a.Najbolje ti je da isprobaš sam.Napravi si i čisti PG i jedan mešung pa vidi.
|
 |
|
Tomica
|
Naslov: Re: Nuspojave e-pusenja Postano: 19 srp 2012 21:43 |
|
Pridružen: 19 srp 2012 17:18 Postovi: 27 Lokacija: Zagreb,Dubrava
|
|
Koristim cisti PG mada ne mora biti uopce Od parenja...covjek automatski prepisuje necemu sto mu je novo....nastavit cu dalje Pa cu vidjet,mozda mali pad imuniteta
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Nuspojave e-pusenja Postano: 20 srp 2012 08:47 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Tomica je napisao: Koristim cisti PG Tomica je napisao: Koristim USA MIX 11mg VG i pojavile mi se afte. Sta radit,jel ima netko kakav savjet Prvo se odluci sto koristis. Afte se nekim ljudima jave kod koristenja PG. Prelaskom na VG afte nestanu.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
bonkec
|
Naslov: Re: Nuspojave e-pusenja Postano: 29 kol 2013 19:15 |
|
|
|
Molim nekog da mi objasni sto znaci PG VG? Hvala Pusim e cigaretu vec 4 mj. Ikonstantno imam barem 2 afte , pa vidim da spominjete to vezano za afte. SVaka pomoc je dobrodosla :-)
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Nuspojave e-pusenja Postano: 29 kol 2013 19:21 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
PG i VG su 2 različite vrste baza. Odnosno osnovne tekučine. Pojedini ljudi su malo alergični na PG sastojak i najčešće se pojavljuju afte kao nuspojava.
Kao rješenje tih problema je VG tekučina, odnosno izbjegavanje PG u žirokom luku. Moram reći kako veliki dio iskusnijih parioca je na VG bez obzira jesu li alergični ili ne. Tako da se toga ne moraš bojati. Afte će nestati vrlo brzo.
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Nuspojave e-pusenja Postano: 29 kol 2013 22:27 |
|
|
|
Ja alergican na neke pg baze...ove od fivepawns nisu izazvale nikakve reakcije... Kod prestanka parenja treba pojacati higijenu usne supljine..
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Nuspojave e-pusenja Postano: 29 kol 2013 22:41 |
|
|
|
Ajd da i ja iznesem svoje iskustvo.
Nakon tri mjeseca ecigarete, one što izgleda kao analogna cigareta (zbog diskrecije u firmi) sa kutijom punjačem, ponovo se vratio (privremeno) na analogni Malboro, dvije kutije dnevno (50kn)
Zašto, pa dobio sam tešku paradontozu koju sam liječio cijeli tjedan dana sa paradontaks pastom za zube i tekučinom paradontaks iz ljekarne i betadin jodnom tekučinom. Prednji zub mi se raskrvario i i kaže stomatologica da bi trebalo slikati, a ja njoj kažem da je to sve zbog ecigarete.
Uglavnom kemija usta je poludila a nehigijena cuclanja jednog te istog komada plastike je inficiralo zubno meso prednji donji zub.
Sad ribam zube tri puta dnevno sa paradontaksom i zaobilazim PG u širem luku.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Nuspojave e-pusenja Postano: 29 kol 2013 22:46 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Meni starom je jako pomogao:  I normalno često pranje zubi ...
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Nuspojave e-pusenja Postano: 29 kol 2013 22:55 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Ja sam ostavio PG i presao na VG samo zato jer mi je VG fini. Nuspojave nikakve bez obzira na tip baze. ALI sad primjecujem kad predjem na PG da mi se javljaju pristici na pojedinim dijelovima tijela. Zadnji put sam dobio pristice na pimpacu. Naravno da sam digao fajer doma i naravno da nije nista priznala. Nakon par dana na VG bazi pristici su se povukli. Naravno da sad ja nisam nista priznao.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |