|
.
Sada je: 14 svi 2026 15:10. | Zadnji put si ovdje bio: 14 svi 2026 15:10. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: E cigareta može spasiti milione života Postano: 16 sij 2014 15:40 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
ana je napisao: joj dobro! sad sam se sjetila da sam tu trojicu gledala na nekakvim potrganim motorima kako si medjusobno poklanjaju maketu jedrenjaka, ogromnu sliku i bistu, te se oblace u svilena odijela u nekom egzoticnom butiku...valjda su to ta tri zafrkanta. A Dalmat sigurno zna jesu li, samo je bio gentleman da umanji moj propust  
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: E cigareta može spasiti milione života Postano: 16 sij 2014 15:43 |
|
|
imand je napisao: Kako netko ne može znati tko je Richard Hammond, svašta  A čuj, nije baš da je riješio glad u svijetu i otkrio fuziju na sa sobnoj temperaturi... Nisam nikada gledao njegove emisije
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: E cigareta može spasiti milione života Postano: 16 sij 2014 15:45 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Dalmat je napisao: imand je napisao: Kako netko ne može znati tko je Richard Hammond, svašta  A čuj, nije baš da je riješio glad u svijetu i otkrio fuziju na sa sobnoj temperaturi... Nisam nikada gledao njegove emisije A nije baš da masu današnjih ljudi zanima netko tko rješava gladu u svijetu i fuziju na sobnoj temparaturi ... više ih zanimaju njihove emisije.  Zato da bi "e-cigareta" spasila milione života mora im to priopćiti netko tko im je poznat a ne netko tko rješava gladu u svijetu i fuziju na sobnoj temparaturi ...
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: E cigareta može spasiti milione života Postano: 16 sij 2014 15:55 |
|
|
Da ali zamisli da netko riješi glad u svijetu i pri tom drži egicu u ruci 
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: E cigareta može spasiti milione života Postano: 16 sij 2014 16:05 |
|
|
I sad jaa ispade glupi i sirovi ruralni primitivac jel gledam top gear, a Dalmat ispade fini, uglađeni i prosvijećeni gospodin i džentlmen... ana, to si htjela kazat, aaa 
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: E cigareta može spasiti milione života Postano: 16 sij 2014 16:13 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Dalmat je napisao: Da ali zamisli da netko riješi glad u svijetu i pri tom drži egicu u ruci  paaaaa to bi skužilo onih troje oko njega  ali zamisli da izađe misica i dok govori "želim mir u svijetu" i drži egicu ,,, bez brige ovo će svi vidjeti:  ili ovo  možemo mi grintati i lamentirati koliko hoćemo ali današnji svjet je takav, ove dvije su spasile i prebacile na e-cigaretu više ljudi nego što mi to možemo zamisliti! 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: E cigareta može spasiti milione života Postano: 16 sij 2014 16:22 |
|
|
Tooooo spavle 
|
|
 |
|
 |
|
ana
|
Naslov: Re: E cigareta može spasiti milione života Postano: 16 sij 2014 16:57 |
|
|
imand je napisao: I sad jaa ispade glupi i sirovi ruralni primitivac jel gledam top gear, a Dalmat ispade fini, uglađeni i prosvijećeni gospodin i džentlmen... ana, to si htjela kazat, aaa  Joj, Imand, osice jedna  Nisam, casna rijec! Pa vis da sam i ja jednu odgledala  A Dalmata sam proglasila vitezom jer mi se cini da je htio prikriti moju neupucenost  Što je malocas potvrdio smjeskom 
_________________ Ana aka Jennie nosi kecke  
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: E cigareta može spasiti milione života Postano: 16 sij 2014 17:02 |
|
|
pazi se ti ljubaznih vitezova, to su ti perfidne prefrigane metode uvlačenja pod kožu, drži se nas grubijana, nama što naum to nadrum, jel 
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: E cigareta može spasiti milione života Postano: 16 sij 2014 17:05 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Khm ,,, ajmo natrag na temu spašavanje miliona života i mir u svijetu ...
|
|
 |
|
 |
Sada je: 14 svi 2026 15:10. | Zadnji put si ovdje bio: 14 svi 2026 15:10. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |