Evo moja iskustva od prelaska na parenje:
1- nema zadihanosti toliko i brzo se oporavljam od napora
2- opet mogu trcati bez da mislim da cu povratiti ili iskašljati plucno krilo ili se popeti na 5 kat stepenica bez da me nesvjestica uhvati
3- mogu trenirati do iznemoglosti (trenutno skoro 100min kombinacija utega i trcanja prije ili poslije)
4- ne trpam slatke gluposti u sebe zbog cega sam cak izgubio na tezini i bolje se osjecam jer parim slatkaste tekucine pa mi se slatko i netrazi toliko
5- hodanje mi sad maciji kasalj 5-10 km hodati ni ne osjetim bilo problem sve preko 500 metara prije znoji sam se ko cuko ili sam bio zadihan i zajapuren a o uzbrdicama da i ne pricam...
6- volja za trening i opcenito mi se vratila i puno bolje spavam to jest cvrsce i da ne smrdim po dimu ko pusnica:)
e sad malo negative opet to sam ja osjetio tako da je iskustvo individualno :
1- teze upale misica (skuzio od cega od pg u tekucinama. tako da sam sad na 70vg/30pg ili max samo vg ovisi o zeljama i u toj koncentraciji nije mi bas problem kako sam po sebi skuzio) kad kazem teze to su one ne znam jeli tko imao upalu bubrega e ja jesam pa je bol vrlo blizu kad mislis da ce ti misic puknuti i ukocenost duza i traje duze skoro 3-5 dana.
-to je od negativnosti sto sam ja osjetio sto se sporta tice.
odmah da kazem nisam profesionalni sportas nego to zbog sebe treniram a i bolje se osjecam i ovo su moja individualna iskustva:)
pa sad uzivajte:)

Mod:Itaste SVD, JM22(fasttech), Pldiac clon(fasttech), Hybrid Elite Mod by Rainbow Heaven
Atty:AGA-T2 (fasttech), Igo-T (nije s fasttecha)
Parim za sad YAELIQ izraelske:)70%vg 30%pg 15mg nic