| Autor |
Poruka |
|
themith23
|
Naslov: Otvoreno Postano: 25 ožu 2014 16:27 |
|
|
|
Pozrav ekipa.
Danas dolazim na posao i kolege sa posla me jedan po jedan dočekuju sa nekakvom pričom "Ostavi se toga s***a,to ti je još gore od bla,bla,bla"
Ma ja reko ništa novoga i ignoriram kao i inače,jer mi se neda raspravljati,kad dolazi drugi,treči...
Sad mi več sumnjivo,koji vrag su sad svi na mene zapeli,šta je sad to?Pitam kolegu o čem se radi,šta briju ovi svi,kad veli on: Ma pusti,bilo jučer na TV-u u Otvorenom,kako je negdje umrlo 80 ljudi od upale pluča,a kao svi su koristili E-cig.
Jel netko gledao jučer to na TV-u?O čem se tu radi?
_________________   Smok xPro m65,kayfun v.4,Lemo,Lemo2,GP Paps
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Otvoreno Postano: 25 ožu 2014 16:46 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
|
Mislim da imaš nešto o tome u temi "Mediji o e-cigaretama". Sve u sve, mislim da je cijela priča izvučena iz konteksta i prikazana da ispadne kako su svi umrli od pare.
Svako malo će se pojaviti neki članak ili neka reportaža o tome kako je to otrovno i opasno i od same analogne itd. Zanemari sve to. Kao ono što su pisali kako su otrovne tekućine jer u njima ima PG koji se nalazi u antifrizu. Jedino nitko nije naveo zašto je PG u antifrizu, a to je da bi antifriz bio manje otrovan za čovjeka ako ga slučajno proguta.
Da nije zdravo to je jasno svima ali definitivno nije kao što je u toj reportaži. Tko zna što su oni koristili...
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Otvoreno Postano: 25 ožu 2014 18:49 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
treba otići na neki španjolski forum vapera 
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Otvoreno Postano: 25 ožu 2014 19:16 |
|
|
|
Ma meni je više dosta ovih sranja.....ovo valja ovo ne valja.....ma neka ide sve kvragu! Ako su ljudi toliko skepticni oko e cigareta neka se ostave toga..... Bilo je dobro dok smo bili u anonimi....što više znaju o parenju tim više ima bedastih pitanja i pod pitanja. Zar se niko ne pita kak ti je ljepo bilo kaj si smrdil ko pepeljara di god si došo....fuj...ja više nebi bio pepeljara....pa makar i dobil upalu pluca i koje cega sve ne.....
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
jurex
|
Naslov: Re: Otvoreno Postano: 25 ožu 2014 20:26 |
|
|
|
laik sam, ali koliko znam pneumonia može biti virusna ili bakterijska. ako je tako nije mi jasno kako bakterija ili virus može preživjeti u tekućini s pg-om i nikotinom.
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Otvoreno Postano: 25 ožu 2014 21:30 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
neki GMO virus 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
themith23
|
Naslov: Re: Otvoreno Postano: 25 ožu 2014 22:06 |
|
|
|
Ja sam u svom postu samo pitao dali je netko gledao to na TV-u i o cem se tu radilo,nista vise.
Ja se nikada nebih vratio na duhan,ni na kraj pameti. Iako se mucim sa svojim t dvojkama t trojkama,egicama i vivi novicama itd.Ne sumnjam u svoju odluku ni najmanje.
Mozda sam se krivo negdje izrazio,pa bi netko pomislio da sam zabrinut zbog necega,ali nisam...
_________________   Smok xPro m65,kayfun v.4,Lemo,Lemo2,GP Paps
|
|
 |
|
 |
|
tealc
|
Naslov: Re: Otvoreno Postano: 25 ožu 2014 23:15 |
|
|
Medo je napisao: Ma meni je više dosta ovih sranja.....ovo valja ovo ne valja.....ma neka ide sve kvragu! Ako su ljudi toliko skepticni oko e cigareta neka se ostave toga..... Baš suprotno bude bilo...još gore. Pisao sam već jednom: http://www.vaperclub.org/viewtopic.php?p=66276#p66276Ljudi se toliko boje novog i nepoznatog, osjetljivi su toliko da bu fakat za pad malezijskog aviona kriva e-cigareta. Mislim da ni na mjesec više ne idemo jer su nešto vidjeli/našli. Strašno, u 100 godina smo tolko napredovali da postanemo ko mala djeca... velike oči i tražimo neke strahove. Slažem se, nek ide k vragu! Mogu stavit i embargo na uvoz. Ako hoću i dalje paril bum na auto akumulator i dizel grijač :-) I novinari su postali neobjektovni... Kaj nisu napisali da pokojnik vozi zelenu Opel Corsu i da je od nje dobil upalu pluća :-)
_________________   Batt.: iStick TC40W | eVic VTC mini | 2 x iPow | Tank: 3 x PT2 mini | PT2 | Eleaf GS | Uwell Crown | Ego One
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Otvoreno Postano: 26 ožu 2014 00:01 |
|
|
|
Meni vec dugo jedna stvar nije jasna. Ako imamo benzin, onda imamo benzinsku paru, od pekmeza bi valjda imali pekmez paru. A zasto svi govore da se iz e-tekucine ispuhuje vodena para kad u toj tekucini ima najmanje vode. Nekad su nam zastori bili zuti od dima, a sad su prozori masni od tekucine. A sigurno nebi bili masni da je vodena para u pitanju. A ako su prozori masni, kakva su onda pluca. Duhanski lobi garantirano ulaze velike napore da ocrni e-cigaretu, ali misljenja sam da nebi trebalo svaku novu informaciju koja nejde u prilog e-cigareti, odbacit s komentarom da je to samo jos jedan pokusaj da se ocrni Ecig.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Otvoreno Postano: 26 ožu 2014 02:17 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Je a kaj smo mi mutavi? Evo u coca coli su nasli virus gripe. Svi vi koji pijete coca colu dobili bute gripu u roku 14 dana. Ja nebum 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |