| Autor |
Poruka |
|
Valter
|
Naslov: E-cigareta i sport Postano: 23 vel 2013 12:36 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Cijeli život se bavim rekreativnim sportom i to malo ozbiljnije nego samo puka rekreacija. uvijek sam malko pretjerivao u tome. Kako je taj sport uglavnom bio aeroban, tome mogu zahvaliti i odsustvo problema s plučima.
Nedugo od početka parenja sam zadobio ozljedu koja me potpuno odvojila od sporta. Još i sada, nakon 2 mjeseca, ne mogu baš razmišljati o povratku na sportske terene.
I sada važno pitanje.
Bavi li se netko rekreativnim sportom i ima li pozitivnih pomaka nakon prelaska na struju? Ljudi obično naveode neka vidna poboljšanja nakon prestanka pušenja, a što je nakon prelaska na e-cigarete? Ima li tu poboljšanja?
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: E-cigareta i sport Postano: 23 vel 2013 14:01 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Iz mojeg skromnog iskustva,vozim bicikl dok god vrijeme dopušta,a inače vježbam,primjetila sam i te kakvo poboljšanje. Ostajala sam bez daha kad god sam išla na neki malo jači i duži brijeg,a sad nemam tih problema.Da budem točnija ostajem bez daha kad je brijeg pod jačim nagibom kasnije nego prije ali to je već stvar kondicije.Isto je s trčanjem i plivanjem. To je prvo što sam primjetila kad sam prešla na parenje i to već nakon mjesec dana 
|
 |
|
.....
|
Naslov: Re: E-cigareta i sport Postano: 23 vel 2013 14:23 |
|
|
trenutno idem u teretanu 3-4 puta tjedno, ništa pretjerano ozbiljno, sat i pol rekreacije, to zahtjeva određeni napor, ukoliko se želi napredovat s kilažom po spravama, ali nije sad baš neko preznojavanje i ubrzani rad srca ko kad se trći pa da bi se vidila neka drastična promjena; pravo dojmovi slijede s toplijim vremenom, kad krene trčanje, basket i nogoš  inače, pozitivne stvari glede parenja trenutno su: 90% manje kašljanja (i iskašljavanja kojekakih čuda  ), teže se zadišem, manje sam nervozan (posebno ujutro) i općenito boljeg raspoloženja tokom dana... negativne strane bile bi glavobolja kad se malo uživim i ¨˝preparim˝, bol u želucu koju mi je teško opisat, nije klasična bol, ni nadutost, najbolja rječ bila bi nemir  ... i smješna strana parenja: pogledi neupučenih prolaznika koji me, unatoč tome što osijek slovi kao grad s najviše parioca, gledaju ko terorista s nekom svjetlećom i zujećom napravom 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: E-cigareta i sport Postano: 23 vel 2013 14:36 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
..... je napisao: bol u želucu koju mi je teško opisat, nije klasična bol, ni nadutost, najbolja rječ bila bi nemir  ... To se meni zna dogadjati od PG baze. Kad parim VG nema tih problema.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
.....
|
Naslov: Re: E-cigareta i sport Postano: 23 vel 2013 14:43 |
|
|
Kinta je napisao: ..... je napisao: bol u želucu koju mi je teško opisat, nije klasična bol, ni nadutost, najbolja rječ bila bi nemir  ... To se meni zna dogadjati od PG baze. Kad parim VG nema tih problema. ali je i manje pare, a i VG više prlja atty (il sam samo ja tog dojma?) 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: E-cigareta i sport Postano: 23 vel 2013 14:58 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
..... je napisao: ali je i manje pare, a i VG više prlja atty (il sam samo ja tog dojma?) Totalno krivo. Provjeri tekucene koje koristis, neko te sjebo.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
.....
|
Naslov: Re: E-cigareta i sport Postano: 23 vel 2013 16:05 |
|
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: E-cigareta i sport Postano: 23 vel 2013 16:09 |
|
|
..... je napisao: http://www.e-cigarete.net/elektronske_cigarete/proizvodi/E-TEKUCINA_pg_vg_e-cigarete.html (konkretno 10 ml RY4 24mg/ml VG) pare definitivno ima manje i rjeđa je... a što se ˝prljanja˝ atty-ja tiće tu mogu biti u krivu jer sam svega i svaćega isprobavo  PG---rijeđi/nosi više okusa/manje dima VG---gušči/slatkasti/manje okusa/puno dimi probaj neku drugu tekucinu pa bus vidio da se maze atty zbog Dekanga npr:  aka sinisa ili Tkis
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
.....
|
Naslov: Re: E-cigareta i sport Postano: 23 vel 2013 16:36 |
|
|
mravak je napisao: ..... je napisao: http://www.e-cigarete.net/elektronske_cigarete/proizvodi/E-TEKUCINA_pg_vg_e-cigarete.html (konkretno 10 ml RY4 24mg/ml VG) pare definitivno ima manje i rjeđa je... a što se ˝prljanja˝ atty-ja tiće tu mogu biti u krivu jer sam svega i svaćega isprobavo  PG---rijeđi/nosi više okusa/manje dima VG---gušči/slatkasti/manje okusa/puno dimi probaj neku drugu tekucinu pa bus vidio da se maze atty zbog Dekanga npr:  aka sinisa ili Tkis bzdem čim neke pare skupim 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: E-cigareta i sport Postano: 23 vel 2013 16:50 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
..... je napisao: http://www.e-cigarete.net/elektronske_cigarete/proizvodi/E-TEKUCINA_pg_vg_e-cigarete.html (konkretno 10 ml RY4 24mg/ml VG) pare definitivno ima manje i rjeđa je... a što se ˝prljanja˝ atty-ja tiće tu mogu biti u krivu jer sam svega i svaćega isprobavo  Koliko vode ima u tom liquidu? Kakve to veze ima s E-cigareta i sport?
|
|
 |
|
 |