| Autor |
Poruka |
|
Toyo
|
Naslov: Molim pomoc oko odabira !!! Postano: 15 sij 2012 01:59 |
|
Pridružen: 15 sij 2012 01:03 Postovi: 16 Lokacija: Rijeka - Fiume
|
Eto citam forum sav sam zbunjen i za mene je to spansko selo . Molio bi znalce da me savjetuju i preporuce sta da si uzmem od spanjuleta - znaci ja sam si to zamislio ovako : 1. Da je bogato dimom 2. Da ne curi tekucina iz cigarete. 3. Da nemoram filati tekucinom svako malo. (citam da postoji nesto sa tankovima ) 4. Da baterija traje sto duze. (inace sam pusac bijelog ronhilla cca dvije kutije na dan) 5. Da ne izgleda ko da imam trubu u ustima. 6. Gdje ju je najlakse nabavit unutar HR. 7. I ako moze mi neko reci najblizu aromu pravoj cigareti za pocetak dok se ne naviknem. 6. Da kuha, pere, cisti , sprema ....- Eto nadam se da nisam prezahtijevan sa pitanjima uhhhhhh jos jednom Hvala svima unaprijed na trudu da mi pomognu 
_________________ Ora et labora Krepat ma ne molat !!! Danas je teško biti glup jer je konkurencija sve veća !!!
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Molim pomoc oko odabira !!! Postano: 15 sij 2012 02:10 |
|
|
Toyo je napisao: Eto citam forum sav sam zbunjen i za mene je to spansko selo . Molio bi znalce da me savjetuju i preporuce sta da si uzmem od spanjuleta - znaci ja sam si to zamislio ovako : 1. Da je bogato dimom 2. Da ne curi tekucina iz cigarete. 3. Da nemoram filati tekucinom svako malo. (citam da postoji nesto sa tankovima ) 4. Da baterija traje sto duze. (inace sam pusac bijelog ronhilla cca dvije kutije na dan) 5. Da ne izgleda ko da imam trubu u ustima. 6. Gdje ju je najlakse nabavit unutar HR. 7. I ako moze mi neko reci najblizu aromu pravoj cigareti za pocetak dok se ne naviknem. 6. Da kuha, pere, cisti , sprema ....- Eto nadam se da nisam prezahtijevan sa pitanjima uhhhhhh jos jednom Hvala svima unaprijed na trudu da mi pomognu  Da skratim: veliki spremnik za tekućinu= duže možeš pariti bez nadolijevanja. Velika baterija= duže može bez punjenja struje. Slikovito da se izrazim: turam guram al neće da uđe, noga moja u cipele tuđe. Treba ti model s obzirom koliko dimiš i koje cigarete (normal, light....)
|
|
 |
|
 |
|
Toyo
|
Naslov: Re: Molim pomoc oko odabira !!! Postano: 15 sij 2012 02:32 |
|
Pridružen: 15 sij 2012 01:03 Postovi: 16 Lokacija: Rijeka - Fiume
|
Phil je napisao: Treba ti model s obzirom koliko dimiš i koje cigarete (normal, light....) Uhhh kolega nisam te ovdje nista razumio - gore sam naglasio da pusim ronhill light dvije kutije na dan te da ako me mozete savijetovati koji model e-cigarete i tekucine da si uzmem po mogucnosti unutar HR-a.
_________________ Ora et labora Krepat ma ne molat !!! Danas je teško biti glup jer je konkurencija sve veća !!!
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Molim pomoc oko odabira !!! Postano: 15 sij 2012 09:18 |
|
|
Bome nije ni meni jasno Treba model .... koji? 
|
|
 |
|
 |
|
cuky
|
Naslov: Re: Molim pomoc oko odabira !!! Postano: 15 sij 2012 10:43 |
|
|
model eGo-t i ja sam početnik i uzeo sam ego jer baterija traje cjeli dan i tank za tekučinu mu dosta velik.uzeo sam bateriju 1100mah,a što se tiče tekučine i ja još isprovavam.naručio sam u siniše sad 10 raznih okusa pa čemo vidit.moj savjet javi se siniši  u vezi tekučine
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Molim pomoc oko odabira !!! Postano: 15 sij 2012 10:51 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Uzmi si e-go cigaretu s tankom od 1000 ili više mAh,tako nećeš morati puniti svaki čas ni bateriju,ni tekućinu.Traje ti otprilike cijeli dan,vadiš-pariš! Nema slične arome pravih cigareta,to zaboravi! One koje se nazivaju duhanskim aromama su prihvatljive i početnicima najbolji izbor. U Zagrebu postoji dućan sa svom opremom ali je pet puta skuplji od recimo,Kine! Linkova gdje možeš nabaviti takvu cigaretu imaš po forumu 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Molim pomoc oko odabira !!! Postano: 15 sij 2012 11:23 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Znaci vec znas da je eGo-T tvoja buduca e-cigareta. Od tekucina za pocetak uzmi cuban supreme, desert ship blend i virginiju u jacini 18mg. Ocekuj potrosnju od 15ml tjedno.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Molim pomoc oko odabira !!! Postano: 16 sij 2012 00:13 |
|
|
|
Ego-C će uskoro na HC-u,znatna poboljšanja u svim pogledima...
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Molim pomoc oko odabira !!! Postano: 16 sij 2012 02:12 |
|
|
Ja se nikako nisam našao na TI sa eGo tankovima. Malo radi, malo ne radi, malo spržen.... Previše komplikacija mi je bilo. Kao i atomizer, mora se malo odmarati, a kod mene nema odmora, pari se non-stop!! 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Molim pomoc oko odabira !!! Postano: 16 sij 2012 09:52 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Phil je napisao: Ja se nikako nisam našao na TI sa eGo tankovima. Malo radi, malo ne radi, malo spržen.... Previše komplikacija mi je bilo. Kao i atomizer, mora se malo odmarati, a kod mene nema odmora, pari se non-stop!!  Po svemu sudeci liquid ti je pregust.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |