Forum    FAQ

.

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

[ 2 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Dual coil problem (Nimbus RDA )
 Post Postano: 27 ruj 2014 12:56 

Pozdrav..eto na nimbusu imam problem kod dual coila.kad je positive post stegnut do kraja nakon par sekundi parenja shorta.čim ga otpustim radi normalno..za čudo oba coila rade ujednačeno..radim MC (nano) 12 namotaja 0.22 kanthal i naravno cotton pošto je diametar mislim čak i za 1 mm silicu uzak.tvornička postava je bila sa silicom 3 mm i nije bogzna šta radilo..jedan coil ko lud drugi jedva.single odlično..

trenutno nemogu otpor provjerit ali sljaka na standardnoj egici..da mi je otpor niži od 1.3 kad je positiv post stegnut nebi uopće radilo nego bi odmah pokazivalo kao da je short.inače super radi ali mi je bezveze da moram zato držat positive treadove ne stegnute.mislim da to nebi trebalo biti tako.hvala na pomoći :)

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Dual coil problem (Nimbus RDA )
 Post Postano: 27 ruj 2014 13:34 
Administrator

Pogledaj si centralni pin na konektoru attyu, on mora malo strsati izvan navoja. Ako ne strsi imas sranja.

Povratak na vrh 

[ 2 post(ov)a ] 

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club