|
.
Sada je: 12 svi 2026 23:17. | Zadnji put si ovdje bio: 12 svi 2026 23:17. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
kaligula
|
Naslov: Russian91% ne prima liquid Postano: 25 lip 2014 08:41 |
|
Pridružen: 17 svi 2014 21:48 Postovi: 115 Lokacija: Malo ŠIBENIK, malo BOL
|
|
Uf, malo me i iznerviralo. Kupim novo, čekam mjesec dana FT, i onda razočaranje. Ali znam da sam ja izričiti krivac, odnosno moje neznanje i neiskustvo.
Russian je novi novcati stiga sa FT. Najprije sam ga rastavija da vidim kako je složen. Kad sam skinija unutrašnji valjak razvili su se brkovi špagice sa grijača. Na njemu je grijač NR,R,NR sa tri špagice kakvih imam po 50 komada kupljenih u FT. Ništa posebno! Posložija sam sve nazad, ali neznajući kako je prije rastavljanja bilo složeno, podigao sam brkove, podvukao ih u valjčić, zašarafio valjčić, a onda nekom tupom plastikom pritisnija brkove sa strana nosača grijača prema dolje. Tek jutros sam uživa tri-četiri prava "dima" i onda opet slijedi suhoća, i osjećaj paljenja. Stalno pucketa (pljkčljklj!) Nalija sam 50/50. Prova sam i sa 100%VG i sa 10% votke. Uvik isto pljkčljklj. ... I nema pare!
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Russian91% ne prima liquid Postano: 25 lip 2014 09:19 |
|
|
|
Slikaj da vidimo kanaliće. Sa silicom najbolje mi se pokazalo 3x2mm silice odsječeš da jedva dira bazu ii napraviš silicu u osmicu. Sa tim gotovim wickom ćeš teško tako nešto izvesti.
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |
|
kaligula
|
Naslov: Re: Russian91% ne prima liquid Postano: 25 lip 2014 10:01 |
|
|
|
He, problem je šta ja nemam adekvatnog materijala za to napravit. Ali bilo je "druže snađi se!"
Maka sam grijač i ona perca koja su došla sa Russianom. Kako imam gotovih grijača 1,8 ohm sa tri wicka, razmota sam ga, presavinija wickove i ponovo namota. Recnija sam ih tamo gdje su bili savijeni i sad ih imam šest kroz grijač. Montira grijač i podšiša wickove da dosegnu do dna, odnosno do početka vanjskog nareza na koji se prišarafljuje unutarnji valjak.
Sad parim. Dolazi sve bolje i bolje. Sigurno je bolje nego prije, jer što više poteza to je para sve bolja.
Upuštajući se u ovo, sad uviđam da je ovo filozofija bez kraja. Male stvari čine velike radosti. A mi smo do smrti dica. Pa, idemo dalje! Hvala na pomoći!
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Russian91% ne prima liquid Postano: 25 lip 2014 12:55 |
|
|
|
Zatvori malo regulaciju zraka da navlacis vise liquida u komoru...
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Russian91% ne prima liquid Postano: 25 lip 2014 13:12 |
|
|
mravak je napisao: Zatvori malo regulaciju zraka da navlacis vise liquida u komoru... nisam citao sve i nemam poima u cemu je stvar,ne treba zatvarati zrak,neka samo pokrije prstom rupu za zrak i jednom povuce ali jako kratko,visak tekucine u slucaju da procuri ispuse u maramicu
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Gondor_Warrior
|
Naslov: Postano: 25 lip 2014 13:13 |
|
Pridružen: 03 srp 2013 00:22 Postovi: 154 Lokacija: Rakov Potok
|
|
Uh imal sam i ja problema. Nakon taifuna gt, kupio sam rusa klona tu na forumu, jer dugo je bilo cekat zamjenski tank za gt i opet se vratit na protankove itd. Znaci taifun je bio moj prvi rba, i nikad mi nije procurio, nikad dry hita nije bilo. I onda dode rus. Slozim ja, prva tri dima uh super i onda bum u bulju dry hit. Stavim manje vate, curi ko svapska podmornica u minskom polju. Ali naucis. Kroz nekoliko setupova sve je tu. I da, ja sam izvadio seraf za air control. Toliko je fuckao da bi mi pes obolio na zivce. I ne curi i tih je. Sad slozim vatu unutra ako treba i polucorav i opet bu radilo. Moras se ustimat i to je to
_________________ Vamo V5,The Russian 91% clone, Taifun GT clone, JM mehanički mod, neki mali driper
|
|
 |
|
 |
|
kaligula
|
Naslov: Re: Russian91% ne prima liquid Postano: 25 lip 2014 14:04 |
|
|
|
Nisam još stavlja vatu. I neću dok ne dođe kanthal. Ovo jutros je bija moj prvi setup... tj prepravak već gotovog grijača. Stvar je malo bolja, ali daleko od onog šta očekujem. Trenirat ću malo ovo povlačenje tekučine sa začepljenom rupicom od zraka. I to mi je novo saznanje. Konstruktivno, ima logike.
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Russian91% ne prima liquid Postano: 25 lip 2014 14:16 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
kaligula je napisao: Nisam još stavlja vatu. I neću dok ne dođe kanthal. Ovo jutros je bija moj prvi setup... tj prepravak već gotovog grijača. Stvar je malo bolja, ali daleko od onog šta očekujem. Trenirat ću malo ovo povlačenje tekučine sa začepljenom rupicom od zraka. I to mi je novo saznanje. Konstruktivno, ima logike. Prije svega moraš savaladati slaganje grijača i to da bude adekvatan gustoći tvoje tekućine i tvome ukusu u parenju. neki su imali sreće pa su od "prve" pogodili dobar setup a neki nisu bili te sreće pa im je trebalo više pokušaja ili pomoć nekog iskusnijeg. Treba se naoružati sa strpljenjem kanthalom i silkom ili vatom i polako dok sve ne sjedne kako treba.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Russian91% ne prima liquid Postano: 25 lip 2014 16:59 |
|
|
|
jel ti rus ima ogromne kanalice za likvid? meni jesu, i radim setup s vatom, vecinom mi je 1.3ohma grijac. vatu moras staviti malo u kanalice, ali ne previse i ne nabiti. a s druge strane nesmis ni premalo staviti jer onda ce curiti ko blesav. znaci stavi vatu u kanalice(govorim o okomitim kanalicima), da je ima ali da nije nabijena i trebalo bi biti sve ok
edit: sad sam procita tvoj post o vati. ako imas kojeg poznanika nek ti posudi 15cm zice i vatu mozes kupiti bilo gdje. meni se vise vata svidja jer je mogu svakih par dana bez problema mijenjati, a kod silike moram i grijac razjebati
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
kaligula
|
Naslov: Re: Russian91% ne prima liquid Postano: 25 lip 2014 17:14 |
|
|
rrzdrr je napisao: edit: sad sam procita tvoj post o vati. ako imas kojeg poznanika nek ti posudi 15cm zice i vatu mozes kupiti bilo gdje. Ha, ha... Trenutno sam u Bolu na Braču. A ovdje dobro da ima vate kupiti, a kamo li da nađem nekog tko ima kanthala! Da sam bar pred vikend dobija rusa, jer bio je Max_zg blizu Supetra. Naručit ću, pa kad stigne... A neznam ni gdje. Moram prosurfati!
|
 |
Sada je: 12 svi 2026 23:17. | Zadnji put si ovdje bio: 12 svi 2026 23:17. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |