| Autor |
Poruka |
|
raul
|
Naslov: vivi nova mini Postano: 02 svi 2013 23:58 |
|
|
|
Treba li na vivi mini pisati da je vivi nova? danas mi je stigla iz Osijeka,i prilično sam razočaran...para ok..ali aromi ni traga............griješim li ja negdje?može li se to nekako popravit?prepravit?kako dobit aromu?......zar sam opet bacio lovu..nakon toliko bačenih c-ovaj,c-onaj i hrpe grijača...pomagajte..savjetujte
|
|
 |
|
 |
|
Rinaxd
|
Naslov: Re: vivi nova mini Postano: 03 svi 2013 08:40 |
|
|
|
Ja znam jos manje od tebe.. No ni meni nije na svakom tanku pisalo vivi nova..
Znam da je najlosiji bio jedan na kojem to je pisalo..
Uz to, svaka viva koju sam probala imala je ok kolicinu pare no para bi bila hmm kak da kazem, mekana i jako slab okus..
|
|
 |
|
 |
|
raul
|
Naslov: Re: vivi nova mini Postano: 03 svi 2013 08:57 |
|
|
|
e to...ne tražim dlaku u jajetu,pisalo nepisalo,svejedno..ali,kad nema arome,to stvara nervozu..
|
|
 |
|
 |
|
Bruttoo888
|
Naslov: Re: vivi nova mini Postano: 03 svi 2013 10:10 |
|
|
|
ja sam jučer na knežiji uzeo onaj set lava tube sa mini vivi i na njoj piše ko i na večoj vivi . Arome i pare za sad super valjda bude i bilo tak dalje.Pario sam 2,5 mjeseca na običnoj nekakvoj egici sa c6 i bilo je dobro do jučer kad mi se izlizao navoj i nisam mogao našarafiti više ništa.I jbga nešto sam morao nabrzinu kupit inače frka. Taj set me došao 585 kn sa 30ml tekučine gratis, Valjda bu trajalo pol godine!!!
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: vivi nova mini Postano: 03 svi 2013 10:55 |
|
|
|
Hmm... setup? Kvaliteta fibera i dovod tekućine do grijača? Nekidan sam na Mini vivi 2 stavija grijač sa nekim božesačuvaj krutim fiberom. Nije "nevidljiv" kad je u natopljen u tekućini tako da mu je upijanje tekućine vrlo upitno. Kad sam raspleo niti onda je bilo mrvicu bolje, pare koliko o'š, ali aroma nikakva. Qrtzu ne valja! Rekoh sebi -"mijenjaj!" P.S. Aroma se može izgubit i ako duže vrime pariš jednu te istu tekućinu.
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: vivi nova mini Postano: 03 svi 2013 11:02 |
|
|
|
to ti i meni bilo,problem je u tome sto-nisi za vivi:D ko ni ja...meni cudna aroma, nije mi pasala nikako, valjda je nesto u tome sto je sve plasticno na njoj, ko i na vapeonly...ne svidja mi se i tocka...imas hrpu vivica od svakih proizvodjaca
|
 |
|
Rinaxd
|
Naslov: Re: vivi nova mini Postano: 03 svi 2013 11:06 |
|
|
|
Meni je i vivi nova 2 imala slabiju aromu od recimo obicnog 510 cleara.. A fiber skroz mekan, raspao se u rekordnom roku koliko je mekan bio..
Frendica je probala i isto potvrdila da moj obicni clear ima vise arome ali manje pare..
Ne znam u cemu je stos, nekad pomogne rolanje cleara da vise tekucine dodje do grijaca no nikad nema onaj puni okus kao CC recimo..
Ovisi i o bateriji, grijacu, samoj tekucini, nikad nisam pronasla pravu formulu za Vivi tank koja bi potrajala..
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: vivi nova mini Postano: 03 svi 2013 11:26 |
|
|
|
Formula za vivi? Glava otpora do 2,2 ohma, fiber kvalitetan i neraspadljiv, a u tekućini nevidljiv i mekan "k'o duša" 2x po 2 mm i jako aromatične tekućine tako da se u prostoriji osjete još 5 minuta nakon parenja. Ako je potribno, gumenu kapicu koja sjeda na fiber skratit za milimetar radi boljeg protoka tekućine, odnosno da se para "ne čuje" po gumi.
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
raul
|
Naslov: Re: vivi nova mini Postano: 03 svi 2013 14:38 |
|
|
|
parim na vamu,tekučine od siniše i tihomira...čini mi se kao ono kad povučeš a nema tekučine,valjda je to okus fibera,metalno nekak..a šta se tiče setupa,pa novo,složeno,mislim,ja se u to još uvijek ni ne kužim..neznam kak to popravit,složit
|
|
 |
|
 |
|
vapeman
|
Naslov: Re: vivi nova mini Postano: 03 svi 2013 15:01 |
|
|
|