|
.
Sada je: 13 svi 2026 06:04. | Zadnji put si ovdje bio: 13 svi 2026 06:04. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
| Autor |
Poruka |
|
flux
|
Naslov: CC clearomizer Postano: 29 tra 2013 13:36 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
ne mogu nigdje nac video kak se reparira grijac od CCa. naso sam par komada ali imaju drugacije glave. meni treba za ovu..... 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: CC clearomizer Postano: 29 tra 2013 13:57 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
|
Kada skineš silikonsku kapicu "odčepiš" i metalni vrh tijela grijača, tada možeš nečim uskim (recimo uloškom za kemijsku olovku) istisnuti dno tj + konektor i silikosku gumicu što odvaja + od - ...drugo je sve uobičajeno
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: CC clearomizer Postano: 29 tra 2013 14:11 |
|
|
Forrest je napisao: Kada skineš silikonsku kapicu "odčepiš" i metalni vrh tijela grijača, tada možeš nečim uskim (recimo uloškom za kemijsku olovku) istisnuti dno tj + konektor i silikosku gumicu što odvaja + od - ...drugo je sve uobičajeno hvala ali rade bi neki video jer imam samo jednu glavu pa da nebi bilo...... 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: CC clearomizer Postano: 29 tra 2013 17:17 |
|
|
hm.... sad tu vidim da se to zove eGo T2 http://vapingzone.com/product-info.php? ... id985.htmlja sam uzeo od tihomira pod CC, a po slici vidim da je to ista stvar. ali nisam ni za to naso normalan video.... sam nekog madara koji jedva zna kaj radi, a i to kaj radi se ne vidi od njegovih prstiju..... valda brije da je madionicar il nekaj 
|
|
 |
|
 |
|
Korny
|
Naslov: Re: CC clearomizer Postano: 29 tra 2013 23:26 |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=QIzMI_eFEAYIsto je malo drugačija glava, ona stara sa onom silikonskom kapicom pri dnu glave koje je bila kao posudica, ali princip je u stvari isti. Samo što nećeš naravno fiber onako motati, ja stavim jedan 3mm fiber i razmotam još jedan komad i stavim dva tanja gore na grijač, ne znam točno koje debljine ali otprilike 1mm svaki. Najteži je onaj dio sa vraćanjem silikonske kapice koja dijeli plus i minus i rezanje viška žice, ja radim kao ovaj tip na videu, sa tankim i čvrstim škaricama za nokte. Ja sam napravio setup za t2 bez videa i uspio, ne od prve pošto sam imao problema sa uklanjanjem viška žice, ali kada to riješiš ide lako, sada svaki setup bude super i radi odlično. Ja radim jednu stvar koju možeš probati. Kada sve stavim silikon i plus pol, prije nego odrežem višak žice malo ih nategnem, ne prejako, tako da kada odrežem višak žice, samo lagano povučem iglu prema gore prije nego je izvadim i povuče se još neki eventualni ostatak žice unutra i šlus. Za sada radi.  Sretno, pozdrav!
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: CC clearomizer Postano: 30 tra 2013 00:06 |
|
|
hvala, to je to  sad vidim da sam to vec vidio kad sam trazio video za zamjenu "nezamjenjivog" ce4 grijaca.. al onda me to nije zanimalo 
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: CC clearomizer Postano: 01 svi 2013 01:28 |
|
|
uspio sam al onu gumicu je stvarno tesko vratit natrag 
|
|
 |
|
 |
|
Korny
|
Naslov: Re: CC clearomizer Postano: 02 svi 2013 09:42 |
|
|
flux je napisao: uspio sam al onu gumicu je stvarno tesko vratit natrag   Ma da kada sam pisao mislio sam na tu gumicu, a napisao sam kapica A sad samo pariiiii 
|
|
 |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
Sada je: 13 svi 2026 06:04. | Zadnji put si ovdje bio: 13 svi 2026 06:04. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |