|
.
Sada je: 13 svi 2026 06:04. | Zadnji put si ovdje bio: 13 svi 2026 06:04. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Rinaxd
|
Naslov: Problemi moji svakodnevni Postano: 15 ožu 2013 13:47 |
|
|
Pozdrav svima  Prije dva mjeseca sam kupila komplet Ego 650, uz njega sam dobila dva clearomizera, jednostavna, prozirno plave boje, 1ml.. Pise samo clearomizer 510 Prvih tjedan dana mi je bilo super, funkcioniralo je sve, malo mi je smetao slatkasti okus no naviknula sam se.. Jedina zamjerka bilo je to sto sam tu i tamo osjetila tekucinu no skinula bi poklopcic, obrisala I sve ok.. Nakon nesto vise od tjedan dana pocelo je smrditi i zamjenila sam ga.. Nakon par minuta novi clear je procurio na bateriju.. Nisam mogla nista napraviti i na preporuku sam kupila Vivi novu mini s grijacem 1.8.. Ona je na zalost imala losi grijac, cesto se pomicao te bi gubila kontakt, pa se usmrdio pa bi imala osjecaj da pusim vodu a ne tekucinu.. Nakupljala se tekucina u onaj zeljezni prsten ispod usnika sto nije veliki problem jer nije ulazilo u usta no stalno ju moram cistiti.. Jednom prilikom sam izgubila jedan dio kod pranja.. Nisam odustala (nisam shvatila poruku haha) nego sam kupila novi grijac ali 2.4 ovaj put.. Taj grijac pak ima deblje konopcice I treba jako dugo da se okus pojavi a kad se pojavi bude razvodnjen, uz to trosi uzasno puno tekucine, od 1-1.5 ml skocila sam na 5 ml.. I ne radi kad ima manje od 1 ml tekucine.. Sta ce mi veliki spremnik, koji uz to glupo izgleda na mojoj bateriji ako ne mogu iskoristiti svu tekucinu.. Prije desetak dana kupila sam opet onaj prvi clear, 5 komada je u paketu.. Svi su mi vec bili u pogonu jer nevjerojatno, svi su procurili na bateriju! Neki manje a neki bas full, pola spremnika bi iscurilo u roku pola minute.. Pazim kako punim ali grglja vec kod prvog dima, kao da tekucina koja ode na bateriju krene nazad gore I u moja usta.. I sad sam vise luda, trosim novce, nemam nista od toga, na kraju trcim na kiosk da si smirim zivce I ne bacim sve u smece.. Mislila sam kako cu ustediti a ono corak, bacam novce.. I na kraju se pitam jel problem u meni? Kazu nije zvaka za seljaka, frendica nema takvih problema.. Zadnjih par dana jedna od baterija mi je pocela treptati kad se puni (onako kratko kao da malo gubi kontakt), jel moguce da je to zbog tekucine koja je curila? Obrisala sam baterije odmah no neki su slabije curili pa ne bi odmah skuzila.. U cemu je uopce problem da cure tako, moja baterija, los set clearova, tekucina? Rekli su u shopu da je tekucina mozda prerijetka no koristim 50-50.. I za kraj, moze preporuka sta da kupim od clearova? Mogla bi ostati na Vivi, kupiti 1.8 grijac I nadati se da nece biti neki s greskom jer taj mi je imao bolji okus no opet trosi ko luda ta Viva a I velika je.. Ispadne me kao da pusim analogne.. Koji clear da izaberem da je jednostavan, nesto tipa Viva moze gdje samo grijac mjenjam ili jednokratni, da nije preskup I da ne curi svakih 5 minuta.. O da, I da je dostupan kod nas jer ne mogu preko neta narucivati.. Hvala svima 
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 15 ožu 2013 14:15 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
za 510 ne znam nisam probo. vivinova mini mi je isto tako zadavala probleme iz vise razloga ali evo sad radi dobro. probaj ovo: http://www.ecigarete-hr.com/vivi-nova-2/ja sam si to uzeo prije par dana i prezadovoljan sam. pare i arome ko u prici, nema curenja, dostupni rezervni dijelovi, bolje izgleda na ego bateriji nego mini vivi.....
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 15 ožu 2013 14:18 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Nema ti druge nego prouciti ovaj topic viewtopic.php?f=31&t=1552I primiti se prematanja grijaca
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 15 ožu 2013 14:36 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
Počeo sam sa c4v3 pa malo poslije CC - poslije još kojekakvih probao ali CC ostao favorit među clirovima za baterije i široke mase... domaća kupnja npr... http://ecigareta.hr/e-clearomizeri/ego- ... zer-detaila ovi o kojima pričaš jel su to oni uski dugački sa samo 1 mll kapacitetom ... 2. na ovoj stranici među clirovima??? piše nešto nano 510 ??? to nisam ni probao...
|
|
 |
|
 |
|
Chimera
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 15 ožu 2013 15:09 |
|
|
|
Ovaj ti je Kintin odgovor najispravniji i najtocniji. Sve sto mi je curilo bilo je originalni setup. Kada sam stavim fiber i kanthal nista ne curi (nije tesko za savladati, a i dosta je jeftinije). C4 V3, Viva, mini Viva sve mi je isti sistem fiber od 3mm odmotam jednu nit i to bude otprilike 2.5mm. Na takav fiber stavim 4 namotaja kanthala 0.2mm bude oko 2 Ohma ili 5 namotaja oko 2,6 Ohma. I to je sva mudrost. Mislim jedino da malo tanji kanthal dao bi jos bolje rezultate, ali ga trenutno nemam. Uglavnom novi grijac koji mi je odmah prvi put curio raskopao sam i premotao ovako i sad gotovo da nema potrebe brisati kontakt na bateriji. :smile:
|
|
 |
|
 |
|
Rinaxd
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 15 ožu 2013 15:16 |
|
|
To je ovaj clear http://www.switch-to-e-cig.com/Clear_Clearomizer_510.html Prvi je bio ok no ili sam imala stvarno losu srecu sa zadnjim paketom ili je to uobicajeno za takve clearove.. Nemam sta ili ne znam sta se s njima moze, bacaju se kad nesto zasteka koliko znam.. Hvala puno, mislim da cu probati vivi nova 2  Nisam tip koji bi mogao bas nesto prckati po grijacima, nespretna sam s tim.. Mislim, tko bi osim mene mogao izgubiti dio grijaca hahaha.. Tocnije, ispao mi je iz ruke ravno u odvod.. Onaj mali zeljezni dio koji je inace u gumici 
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 15 ožu 2013 15:34 |
|
|
Flux, to sa linka od 300 čuda je isto Mini Vivi (S-Body proizvođač). Koristim je već više od misec dana i malo je reć da sam prezadovoljan, svaka preporuka. Najgora stvar kod Mini Vivi,a i općenito svih tih clearova,cartova,attyja je što postoji mali milion tvornica jednih te istih modela, sa različitim varijacijama, npr. Vivi Nova model sa rupicom, sa 2 rupice, bez rupice, sa fiberom 2x2mm otpora grijača tog i tog, pa sa 1x3mm, pa blablabla... svašta nešto,a naizgled isto i sa istim nazivom. Taman da poludiš i  kad je sve nestandarno i nekompatibilno, svaka tvornica goni neki svoj standard po pitanju jednog te istog cleara... Eh, da,bar je eGo 510 navoj postao neki općeprihvaćen standard kod većine proizvođača... ajde,bar nešto...
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 15 ožu 2013 15:54 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
Goran_M. je napisao: Flux, to sa linka od 300 čuda je isto Mini Vivi (S-Body proizvođač). Koristim je već više od misec dana i malo je reć da sam prezadovoljan, svaka preporuka. Najgora stvar kod Mini Vivi,a i općenito svih tih clearova,cartova,attyja je što postoji mali milion tvornica jednih te istih modela, sa različitim varijacijama, npr. Vivi Nova model sa rupicom, sa 2 rupice, bez rupice, sa fiberom 2x2mm otpora grijača tog i tog, pa sa 1x3mm, pa blablabla... svašta nešto,a naizgled isto i sa istim nazivom. Taman da poludiš i  kad je sve nestandarno i nekompatibilno, svaka tvornica goni neki svoj standard po pitanju jednog te istog cleara... Eh, da,bar je eGo 510 navoj postao neki općeprihvaćen standard kod većine proizvođača... ajde,bar nešto... a dobro princip je isti ko na vecini clearova to je istina. razlika izmedu ova dva je kaj je glava grijaca od ove iz 300 cuda duza od mini vivi koju sam prvu kupio.navoj je na unutarnjoj strani tanka za razliku od ove druge koja ima navoj izvana. na mini novi mi cesto iscuri koja kap tekucine iz navoja kad nasarafljujem usnik nakon punjenja, dok mi se na dvojci to jos nije dogodilo. plus kaj ova dvojka ima dole prsten pa ne izgleda tak retardirano na ego bateriji.
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Rinaxd
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 16 ožu 2013 10:03 |
|
|
Guglala sam da pronadjem ovu vivi novu iz 300 cuda negdje u Zg no sve sta sam nasla izgleda kao moja Viva.. Pretpostavljam da mi je najsigurnije naruciti od njih buduci da je provjerena.. Da li ste uzimali i grijace tamo? Uzela bi onda i koji dodatni.. S njom dolazi grijac 2,2 omh, ne kuzim se u baterije, no znam da su mi 1,8 i 2,4 radili s tim da mi s 2,4 cesto bude na suho no to je do fibera pretpostavljam.. Ne znam koji grijac da uzmem.. Jucer sam oprala vivu, otpali su mi neki koncici i pomaknuli su se na jednu stranu, namjestila sam koliko sam mogla no gotovo je, nema sanse da ju ja slozim, okusa nema mada sam ostavila preko noci da stoji, samo vruci zrak ide.. Kad se sjetim prvih dana pa kad sam ostala bez cleara, zapalila analognu i zacudila se kako mi ne pase, jedva sam cekala da si kupim novi clear a od tad do danas sve mi se vec popelo na vrh glave.. Kad bi znala da ce nesto stvarno funkcionirati nema frke, kupila bi odmah par komada, nije mi problem kupiti dva-tri grijaca mjesecno ako necu morati uz to trcati na kiosk i vaditi extra kune jer ono sto imam ne valja.. Bas sam se iznenadila koliko ovo zna biti komplicirano.. Od tekucina na dalje.. Moram kupiti da znam kakva je, ako ne pase bacis 30tak kuna i tako se drzim tobacco arome iz shopa jer mi je jedino ta pasala a opet, dosadi, za dva-tri dana mi ima drugaciji okus.. Inace, ja sam kupila svoju Vivu u istom ducanu gdje i Flux.. Bila je vec slozena i taj grijac je bio koma, pomicao se itd a rezervni sam isto tamo kupila no onda sam otkrila da ima nekakav ogavni fiber.. Frendica se cudila jer mi je ona preporucila Vivu a sad vidim da stvarno ovisi o sreci na kakav proizvod naletis.. Ili znanju kojeg nemam niti sam ikad mislila da cu se time morati baviti.. Mozda probam srediti ovu vivu no to ce ovisiti o tome da li cu imati neki sigurni back up kojem se mogu vratiti jer ako cu ovisiti samo o svojoj spretnosti sa sitnim stvarima ne bu dobro 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 16 ožu 2013 10:22 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Rina meni se cini da bi bilo dobro da se ostavis vive, bar na neko vrijeme. Lijepo se proseci do podhodnika, udji u Parilicu i neka ti Phil izabere kartomizer koji ce ti dobro raditi. S kartomizerom neces imati nikakve probleme a dobar kartomizer radi bolje od bilo koje vive. I nemoj meni se svidja ovaj a onaj mi se ne svidja, pusti Phila neka odradi svoj posao.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 13 svi 2026 06:04. | Zadnji put si ovdje bio: 13 svi 2026 06:04. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |