|
.
Sada je: 13 svi 2026 06:04. | Zadnji put si ovdje bio: 13 svi 2026 06:04. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
flux
|
Naslov: vivi nova - jako lose iskustvo.... Postano: 06 ožu 2013 20:15 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
|
odlucio sam se za svoj prvi malo bolji clearomizer....... kupio vivi novu i sav sretan natocim, pricekam 5 minuta i nadobudno povlacim...... oci mi ispale od smrada, grlo u bolnom grcu. ne mogu opisat smrad....kemija neka, spaljena plastika.... ne znam. mislim si... mozda spaga jos nije dovoljno upila i pricekam jos pet minuta.... povlacim-umirem :/ otvaram tank i praznim tekucinu.... skidam glavu (1.8 oma), skidam silikonsku kapicu i vidim spaga crna, spaljena. reko losa glava, greska u proizvodnji il nekaj... stavljam novu glavu (2.4 oma). natocim, pricekam 10 minuta i nadobudno povucem...... reakcija ista ko i s prvom glavom.... parim bez uvlacenja u pluca reko valjda ce isparit taj smrad.... ode mililitar, 2..... 4...... nakon vise od 5 mililitara isparenih u vjetar uspjevam dobit aromu bez smrada s tim da se povremeno opet pojavi ako povucem u razmaku manjem od pol minute....... super prvo iskustvo s vivi novom koju svi hvale. jel imo ko slicnih dozivljaja i jel zna neko o cemu se radi? jesam trebo mozda sve ocistit prije prve upotrebe il kaj?
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: vivi nova - jako lose iskustvo.... Postano: 06 ožu 2013 20:18 |
|
|
|
Koja vivi nova? Koji mod? Koja voltaža? Koja tekućina?
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
sar
|
Naslov: Re: vivi nova - jako lose iskustvo.... Postano: 06 ožu 2013 20:28 |
|
|
mravak je napisao: Koja vivi nova? Koji mod? Koja voltaža? Koja tekućina? meni je ovo treće i imao sam isti problem, napravio sam grijać i sada radi kako spada, orginal fiber slabo provodi tekućinu i kaj je najluđe ova zadnja ima veći promjer rupica za zrak, morao jednu zatvorit i to s lakom za nokte ,to me neko savjetovao ovdje na forumu i zbilja šljaka . Prve dvije su radile super ali doljnji dio se otprešao (dio s navojem) pa se stalno raspadala, kolko love tolko i muzike , Kinez jbg.
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: vivi nova - jako lose iskustvo.... Postano: 06 ožu 2013 21:10 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Pricekajte da dodje na Health Cabin Vivi nova i narucite ju odande. Niti jedan problem nisam imao s njom. A nakon dorade radi kao zmaj.
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: vivi nova - jako lose iskustvo.... Postano: 06 ožu 2013 21:30 |
|
|
mravak je napisao: Koja vivi nova? Koji mod? Koja voltaža? Koja tekućina? ne znam koja je verzija. doso sam u ducan trazio vivi novu i dobio to kaj sam dobio. na tanku pise samo vivi nova..... nemam mod nego ego-t bateriju...... tekucina nije problem jer je odlicna aroma na ce4 (s kojim sam imo slican problem samo je nesto nakon pola mililitra, a ne 6.....) i da, zaborravih napomenut prejak protok zraka zbog prevelikih rupica koji sar spominje....
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: vivi nova - jako lose iskustvo.... Postano: 06 ožu 2013 21:39 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Ako imas onu trakicu oko grijaca koja glumi keramiku, izvadi ju i baci u smece. Premotaj glavu po PS-u i sve ce raditi kako treba.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: vivi nova - jako lose iskustvo.... Postano: 06 ožu 2013 21:41 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Mislim da znam u čem je problem. Originalni fiber mi je na prvu izgledao loše. Kada se onaj sa CE6 uroni u tekučinu, ne vidi se. Ovaj od Vivi se vidi i vidljivo je krut. Uz to ima ih 4 tanka komada i sve je to čvrsto stisnuto u grijač.
Moj je zaključak da jednostavno ne može provoditi tekučinu. Probaj izvaditi jednog ili 2 komada. možda neće ići. Možeš probati staviti jednog kojeg izvučeš na vrh.
Ali ćeš zato sigurno dobiti bolji rezultat kada premontiraš grijač tako da žicu namotaš preko čačkalice i u njega gurneš fiber. Baš onako kako gazda svima predlaže.
Po meni ta Vivi Nova nije ništ posebno. Isto je kao i CE6 osim što stane više tekučine i malo se lakše puni, a onome kome paše i ide više zraka. Ali ima i neke mane u odnosu na CE6. Lošiji fiber i jakše povlačenje tekučine u usnik. Da ne govorim kako bezveze izgleda na eGo bateriji.
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: vivi nova - jako lose iskustvo.... Postano: 06 ožu 2013 22:17 |
|
|
@kinta.... nema niceg takvog Valter je napisao: Mislim da znam u čem je problem. Originalni fiber mi je na prvu izgledao loše. Kada se onaj sa CE6 uroni u tekučinu, ne vidi se. Ovaj od Vivi se vidi i vidljivo je krut. Uz to ima ih 4 tanka komada i sve je to čvrsto stisnuto u grijač. i meni se to cini kao najveci problem, a vjerojatno i jedini. vidjet cemo razliku sa "uradi sam" glavom... zanima me jesu sve vivi nove takve ili je razlika od ducana do ducana? Citat: Da ne govorim kako bezveze izgleda na eGo bateriji. haha da definitivno.... al kad se stavi onaj zastitni prsten izgleda cist ok..... samo ga moram kupit 
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: vivi nova - jako lose iskustvo.... Postano: 06 ožu 2013 22:38 |
|
|
Vivike sa oceanvapora i vaporbreaka - sve redom do sada vrhunske...., bilo mini ili obične, fiber jako dobre kvalitete, optimalno namotan kantal tako da previše ne stišće fiber... Obična vivi nova - jedan debeli fiber i preko njega dodatni da ne bude curenja.., radi čisto dobro...., no trebala je korekcija namotaja da ne budu pregusti... Mini - tanki fiberi 3X, također dobra nemam nikakvih zamjerki...., a cijena skoro đabe.... http://www.vaporbreak.com/en/vivi-nova- ... apest.html - nešto je skuplja.., metalni driptip http://www.oceanvapor.com/39-variable-clearomizer - nešto jefinije, no sa plastičnim crnim driptipovima...
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: vivi nova - jako lose iskustvo.... Postano: 06 ožu 2013 22:45 |
|
|
|
moja ima tanki phiber 4x
|
|
 |
|
 |
Sada je: 13 svi 2026 06:04. | Zadnji put si ovdje bio: 13 svi 2026 06:04. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |