Forum    FAQ

.

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

[ 39 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Zašto?
 Post Postano: 17 sij 2013 00:54 

Dakle, imam eGo CC Kanger T2 clearomizer i eGo C twist 650 mah-a bateriju, u clear sam stavio grijač od 2.2 ohma. Pogledao sam onu tablicu koja se nalazi ovdje na forumu o odnosu voltaže baterije i snage otpora kod grijača i ako sam ja dobro shvatio 2.2 ohma grijač bi trebao izdražati maksimalno 4.2 V na eGo C twistu no kada sam probao zavrnuti novi grijač na 4.0 spalio sam ga. Prvo je davao zagoreni okus a onda je jednostavno prestao raditi. Znam da ima puno stvari o kojima sve ovisi no, ako mi netko može objasniti, zašto se ovo dogodilo?

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Zašto?
 Post Postano: 17 sij 2013 01:21 
Administrator

Korny je napisao:
Dakle, imam eGo CC Kanger T2 clearomizer i eGo C twist 650 mah-a bateriju, u clear sam stavio grijač od 2.2 ohma. Pogledao sam onu tablicu koja se nalazi ovdje na forumu o odnosu voltaže baterije i snage otpora kod grijača i ako sam ja dobro shvatio 2.2 ohma grijač bi trebao izdražati maksimalno 4.2 V na eGo C twistu no kada sam probao zavrnuti novi grijač na 4.0 spalio sam ga. Prvo je davao zagoreni okus a onda je jednostavno prestao raditi. Znam da ima puno stvari o kojima sve ovisi no, ako mi netko može objasniti, zašto se ovo dogodilo?

Pretpostavljam da je radio na suho. Kad namontiras glavu kapni jednu ili dvije kapi direktno na grijac pa tek onda sklopi do kraja.

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 sij 2013 14:27 

Hmm, nisam probao kapnuti na grijač, ali sam pazio da ne bude suh i da wickovi budu natopljeni da dovode dovoljno tekućine do grijača. :kuc:

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 sij 2013 19:07 

Uz tekucinu, spiralu hladi i protok zraka.

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 sij 2013 15:16 

Moguće da ima veze s tim, jer imam još eGo mini bateriju i na njoj je puno kraći navoj i ima odličan protok zraka dok twist ima duži navoj i kada ga stavim čak se i vidi navoj kroz rupice za protok zraka. I osjeti se teži protok. A i grijač se znao u nekim trenutcima poprilično zagrijati. Brojao sam navoje na mini: 5 punih krugova a na twistu skoro sedam. Probao sam zategnuti dok ne dođe samo do kontakta i staviti na 4 V još se malo osjeti dry burn ali ne toliko jako, a i tank je polu prazan. Baš ću malo probati eksperimentirati pa javim što bude. Hvala :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 sij 2013 19:24 

Probao sam sa manje zategnutom baterijom ali nikakve promjene opet zagoreno, a sada sam promijenio glavu i stavio 1.8 ohm i za sada radi super, bez ijednog dry hita, na max 3.8 V, sada čekam da mi stignu rezervni grijači pa ću probati onda na 4 V.

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 sij 2013 12:32 

Taj cart ima glave slicne onima ko stari model Vivi....

....jedna od "sitnica" koja unistava aromu i TH je ona metalna sajbnica ispod gumene kapice,ona ima onaj mali pimpekcic koji strci nagore....e to je to... :?

Nisam siguran dali se moze modificirati sa metalnom sajbnicom i otvorene (cilindricne) gumice kao kod novih modela Vivi Nove

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 sij 2013 18:23 

E ak ja to budem modificirao biće lagano kaaabummm!

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 sij 2013 21:41 

nemaš što zeznut samo skini gumenu kapicu i "pimpekić" izvuci i stavi šajbicu na mjesto "pimpekića" :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 sij 2013 23:49 

vapeman je napisao:
nemaš što zeznut samo skini gumenu kapicu i "pimpekić" izvuci i stavi šajbicu na mjesto "pimpekića" :D

:plus:

Tako je prijatelju :)

Povratak na vrh 

[ 39 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: