| Autor |
Poruka |
|
Pampa1
|
Naslov: ego-t punjac _ problem Postano: 04 ruj 2012 12:43 |
|
Pridružen: 19 srp 2011 15:45 Postovi: 80 Lokacija: Zagreb, Dubrava
|
|
prije 2 dana prestao puniti baterije, valjda je punjac riknuo, tesko da u isto vrijeme odu 2 baterije, kad nasarafim bateriju pale se sve lampice na punjacu, ali ona crvena se ni nakon 6-7 sati ne pofarba u zeleno a baterije nakon 7 sati na punjacu izdrze 10 minuta ... jel` ima kakva caka ili da narucim novi punjac?
_________________ "An eye for an eye makes the whole world blind." -- Mahatma Gandhi IPV mini, Nemesis, VAMO 5 (Medo pojačao na 20W) Kayfun Lite, Magma, Kayfun V5 mini
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: ego-t punjac _ problem Postano: 04 ruj 2012 15:58 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Mozes provjeriti da centrani kontakt nije pobjegao preduboko. Ali rezervni punjac ionako svi moramo imati.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Pampa1
|
Naslov: Re: ego-t punjac _ problem Postano: 04 ruj 2012 20:39 |
|
|
Kinta je napisao: Mozes provjeriti da centrani kontakt nije pobjegao preduboko. Ali rezervni punjac ionako svi moramo imati. tnx za rezervni punjac sad je i meni jasno a kad zasarafim bateriju na punjac zablinka gumb za paljenje baterije znaci da ima neki kontakt, mozda naletim na nekog ko ima ego kod mene u blizini pa probam drugi punjac, ionako sam 98% vremena na 5V modu  al` mi zao, imam 2 ego-t od 900mAH i jednu od 1000mAh a nemam cime napunit
_________________ "An eye for an eye makes the whole world blind." -- Mahatma Gandhi IPV mini, Nemesis, VAMO 5 (Medo pojačao na 20W) Kayfun Lite, Magma, Kayfun V5 mini
|
|
 |
|
 |
|
comi
|
Naslov: Re: ego-t punjac _ problem Postano: 04 ruj 2012 23:03 |
|
|
|
Meni se tako jednom desilo,kod mene se navoj od punjaca dosta zaprljao,probaj da obriseš alkoholom............
|
|
 |
|
 |
|
Pampa1
|
Naslov: Re: ego-t punjac _ problem Postano: 05 ruj 2012 08:26 |
|
|
comi je napisao: probaj da obriseš alkoholom............ tnx da obrisem sebe iznutra ili punjac? zezam se, jucer navecer sam sve brisao sto se brisati da pa cu vidjet
|
|
 |
|
 |
|
majstor75
|
Naslov: Re: ego-t punjac _ problem Postano: 14 lis 2012 12:06 |
|
|
ja imam sličan problem! meni svijetli malo zeleno pa malo crveno! svakih par sekundi se izmijenjuje! samo što meni napuni bateriju kad ga ostavim preko noći, ali neznam koliko ga držat na punjaču jel i kad je puna baterija isto se dešava! 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: ego-t punjac _ problem Postano: 14 lis 2012 14:31 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
majstor75 je napisao: ja imam sličan problem! meni svijetli malo zeleno pa malo crveno! svakih par sekundi se izmijenjuje! samo što meni napuni bateriju kad ga ostavim preko noći, ali neznam koliko ga držat na punjaču jel i kad je puna baterija isto se dešava!  Znaci ocisti kontakte i bit ce u redu. Bateriju mozes na punjacu drzati dvije godine, a onda ce krepati. Rok trajanja Li-Ion baterije je 2 godine.  Ako je punjac ispravan nece prepuniti bateriju nego ce iskljuciti punjenje kod 4,2V. Kad se baterija malo isprazni ponovo ce ukljuciti punjenje. To ide do te mjere da stalno ukljucuje i iskljucuje punjenje sto rezultira titranjem ledice zeleno/crveno zbog pokusavanja odrzavanja napona na tocno 4,2V. Naravno ukoliko su kontakti zaprljani prijelazni otpori su veci pa se punjac pogubi. Otprilke ko na autu kad se upali jedan zmigavac a svijetli sve, od zmigavca, stop lampe pa do pozicije.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |