|
.
Sada je: 13 svi 2026 08:29. | Zadnji put si ovdje bio: 13 svi 2026 08:29. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
barbas
|
Naslov: par savjeta molim Postano: 27 stu 2012 17:13 |
|
|
Prvo pozdrav svima .! evo jučer sam dobio ego-c s njime sam dobio usa mix 24mg i eto 24 sata bez cigarete e sad problemi ... 1) koliko treba napunit tank ?? 5 kapi , pola tanka , pun tank ?? 2) Primjetio sam da igla koja ide u tank ( valjda je to atomizer nisam još siguran  ) ne zatvara dobro rupu pa likvid curi unutra pa mi se čak kroz usis na tanku dođe u usta . 3) pare ima , ali nije to nešto .. pročitao sam negdje da treba stavit par kapi alkohola . ako treba , kojeg i di da stavit taj alkohol .. u tank ili bočicu ( naručio sam nešto od siniše pa imam povjerenja da će on to riješit , ) znam da vjerojatno ima na forumu ali nije lako nać... ako ko može pomoć bio bi zahvalan 
_________________ Ni potriba.... ali lipo je imat...... 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: par savjeta molim Postano: 27 stu 2012 17:23 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
1) recimo 80% tanka 2) mozda ti tank nije legao do kraja, probaj ga malo pritisnut prema dolje. Ili zamijeni tank, mozda je shkartni. 3) he he i ovce i novce ima samo Tele2. Moze se to malo popravit ali ne puno.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
1denis
|
Naslov: Re: par savjeta molim Postano: 27 stu 2012 17:33 |
|
|
|
Jel to što si dobio novo ili rabljeno? Original atomizeri relativno brzo oslabe (grijači) pa je manje pare, a i sami za sebe nisu neki spektakl! Ja bi ti preporučio Ego vision CE4 V3 Clearomizer umjesto atomizera (onaj prozirni), ako si iz Zagreba ima ih u par dučana ili nešto jeftinije preko njuškala! Sa njima ćeš imati više okusa i više pare nego s originalnim atomizerima! A po veličini su isti ko i original pa ne djeluju nezgrapno!
Ako si dobio gotovu tekućinu ne vjerujem da trebaš dodavati išta u nju, ako je to što si dobio rabljeno, vjerojatno je pri kraju atomizer...
|
|
 |
|
 |
|
Bakica
|
Naslov: Re: par savjeta molim Postano: 27 stu 2012 17:52 |
|
Pridružen: 09 vel 2012 21:45 Postovi: 372 Lokacija: Zagreb, Gračani
|
Ma nemoj se navlaciti sa glupostima, ko i mi u pocetcima, kad ces ionako kad tad zavrsiti na vivi. Moja preporuka, a mislim i da govorim u ime vecine, naruci cim prije mini vivi i problem rijesen... 
_________________ i have a photographic memory, but sometimes i run out of film... 
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: par savjeta molim Postano: 27 stu 2012 17:57 |
|
|
Bakica je napisao: Ma nemoj se navlaciti sa glupostima, ko i mi u pocetcima, kad ces ionako kad tad zavrsiti na vivi. Moja preporuka, a mislim i da govorim u ime vecine, naruci cim prije mini vivi i problem rijesen...  
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
davors
|
Naslov: Re: par savjeta molim Postano: 27 stu 2012 19:07 |
|
|
mravak je napisao: Bakica je napisao: Ma nemoj se navlaciti sa glupostima, ko i mi u pocetcima, kad ces ionako kad tad zavrsiti na vivi. Moja preporuka, a mislim i da govorim u ime vecine, naruci cim prije mini vivi i problem rijesen...   Hahaha, točno! Mada, mogući "pogon" za Vivi je još uvijek vrlo široko polje.
|
|
 |
|
 |
|
barbas
|
Naslov: Re: par savjeta molim Postano: 27 stu 2012 19:41 |
|
|
|
aj da vas upilim jos malo.. Mini vivi di da to narucim ? Na kojoj stranici ? I ako moze savjet sta da kupim uz to od potrebnih dijelova.. Ili ako ima nesto mozda bolje ? a da ne treba biti inzinjer strojarstva za pusit na tome?
|
|
 |
|
 |
|
davors
|
Naslov: Re: par savjeta molim Postano: 28 stu 2012 00:37 |
|
|
barbas je napisao: aj da vas upilim jos malo.. Mini vivi di da to narucim ? Na kojoj stranici ? I ako moze savjet sta da kupim uz to od potrebnih dijelova.. Ili ako ima nesto mozda bolje ? a da ne treba biti inzinjer strojarstva za pusit na tome? Mini Vivi Nova ima svugdje, uz njega kao i uz normalni (veliki) Vivi Nova u kutijici dobiješ još dva grijača/fitilja povrh onog koji je već namontiran na njemu - sva tri su različitog otpora - 1,8, 2,4 i 2,8 ohma - pa kad isprobaš koji ti otpor najviše paše, imaš za naručiti i samo fitilje (u kompletima po pet komada). Ja sam kupovao na HC-u ali tamo su trenutno ukinuli najjeftiniju poštarinu, sada za shipping treba platiti 33 dolara što je besmisleno, a zadnji Mini Vivi sam naručio odavde: http://zainy.net/136-newest-cartomizer- ... -35ml.html (iako u linku piše 35ml na toj se stranici prodaje Mini od 2,5 ml) - na ovom sajtu je poštarina oko 9 dolara. Da bi ti Mini Vivi radio, treba ti još baterija ili baterijski mod, al to valjda znaš :-). Način čišćenja i održavanja je kod Vivija najjednostavniji od svih attyja koji trenutno postoje na tržištu.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: par savjeta molim Postano: 28 stu 2012 10:24 |
|
|
barbas druze... Vivi mozes uzeti i to je OK,on je dobar atty ali se polako i postepeno moras nauciti kako da napravis setup na njemu jer se nemozes oslanjati uvijek na kupovinu novih glava...Ne bi preporucio da se zaleces i da ostavis sebe samo na Vivi,uzmi rezerve za svoj eGo-C ili mozes uzeti neke kartomizere.Kad imas na cemu pariti onda se mozes i posvetiti malo vise na Vivi,da rasturis glave i da vidis kako to izgleda.Normalno,prvo moras nabaviti kanthal 0.15-0.17 i fiber,da fino proucis temu i da usput pitas sve sto ti nije jasno,cak i simultano dok smo na chatu...Pogresan setap na Vivi (kratki spoj) moze da napravi problem na modu,bateriji ili nedaj Boze-tebi... Jos jedan prijedlog kao backup... -dual coil cartove sa DVE rupice i DCT (Dual Coil Tank)...nije skupo ali pocetniku moze biti pravi spas,samo natankas i vozis Ipak,dual coil su dobri kad ih koristis na vece voltaze,na 5V... Linkovi: Za DCT,3.5ml: http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=7968...kartomizere sa dve rupice: http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=8098 Boge su dobri za eGo baterije: http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=7951Tvoj eGo-C jos uvijek stoji na prvom mjestu ali njegove rezerve su skupe... Zato prolistaj slijedeci link,ovde imas rezervne eGo-C glave za 1.5$ po komadu !!! http://www.chinabuye.com/gadgets/cigaretteNije dobro kad te zatrupamo informacijama,gadgetima,modovima itd. pa zato idi polako redom,na YouTube-u imas videa od bukvalno svih opcija i modela koji postoje,tako mozes odluciti sto tebi najvise odgovara... PC: Prva dva linka sa Health Cabin-a sam stavio cisto da pogledas i da znas o cemu je rijec,taj sajt je privremeno stopirao shiping... 
|
 |
|
barbas
|
Naslov: Re: par savjeta molim Postano: 28 stu 2012 11:08 |
|
|
hvala svima na pomoći evo baš mi je sinoć savjetovao jedan kolega da je dobra opcija uzet 2x ego twist 1000 mah i Vision eGo Clearomizere 2,4 ohm , on to ima i kaže da je ok . dosta je jednostavno , bar mi izgleda tako . a za mini vivi sam gledao na netu i nisam baš za radove onih razmjera . bar ne još ..
|
|
 |
|
 |
Sada je: 13 svi 2026 08:29. | Zadnji put si ovdje bio: 13 svi 2026 08:29. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |