| Autor |
Poruka |
|
Cos
|
Naslov: Phoenix Bully Rebuildable Atomizer Postano: 30 ruj 2012 19:08 |
|
|
dali rupica za zrak mora biti tik uz tj iznad setupa? naima oba koja sam dobio zavrsavaju sa rupicom tocno iznad pola i isprobavao sam setup sa jedne pa sa druge strane pa kroz sredinu i nista ubio bi me th moze se reci i ugusio ali pare nigdje.  dali ima itko jos ovakav problem sa doticnim ili je mozda netko imao nesto slicno sa nekim slicnim modelom?
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Phoenix Bully Rebuildable Atomizer Postano: 30 ruj 2012 19:14 |
|
|
Cos je napisao: dali rupica za zrak mora biti tik uz tj iznad setupa? naima oba koja sam dobio zavrsavaju sa rupicom tocno iznad pola i isprobavao sam setup sa jedne pa sa druge strane pa kroz sredinu i nista ubio bi me th moze se reci i ugusio ali pare nigdje.  dali ima itko jos ovakav problem sa doticnim ili je mozda netko imao nesto slicno sa nekim slicnim modelom? Tako je,treba biti tacno iznad (u ovom slucaju kod ovog nacina/modela),inace kad je spagerica ili genesis u pitanju onda bi trebala biti na sredini,da zrak strui tocno kroz setup. Malo mi je cudno,ovo je totalno bezveze jer drip atty mora imati zrak odozdo a ne sa strane a to je glavni razlog sto pare nema a TH ubija. Previse tekucine na fiber je razlog TH-a a pare nema jer nema ni zraka koji bi prosao kroz fiber...
|
 |
|
Cos
|
Naslov: Re: Phoenix Bully Rebuildable Atomizer Postano: 30 ruj 2012 19:20 |
|
|
|
probao sam ga nezvartati do kraja tako da rupica za zrak bude tocno iznad setupa i u tom slucaju je bolje ali ne puno bulje. tako rupica vijerojatno zavrsi jos vislje a trebala bi biti u razini ili ipod setupa ako sam dobro shvatio?
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Phoenix Bully Rebuildable Atomizer Postano: 30 ruj 2012 19:24 |
|
|
Cos je napisao: probao sam ga nezvartati do kraja tako da rupica za zrak bude tocno iznad setupa i u tom slucaju je bolje ali ne puno bulje. tako rupica vijerojatno zavrsi jos vislje a trebala bi biti u razini ili ipod setupa ako sam dobro shvatio? Tako je,da zrak strui kroz setup....inace kako bi atty funkcionirao pravilno?
|
 |
|
Cos
|
Naslov: Re: Phoenix Bully Rebuildable Atomizer Postano: 30 ruj 2012 19:34 |
|
|
|
pa neznam ovaj izgleda nikako hehe znaci smijem diguti setup izvan visine sarafica nebih trebao imati problema sa dovodenjem tekucine do setupa?
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Phoenix Bully Rebuildable Atomizer Postano: 30 ruj 2012 19:41 |
|
|
Cos je napisao: pa neznam ovaj izgleda nikako hehe znaci smijem diguti setup izvan visine sarafica nebih trebao imati problema sa dovodenjem tekucine do setupa? Njegova konstrukcija (i cilj) je takva da fiber legne u onaj bazni dio dole kako bi se tekucina zadrzala na njemu.E sad posto to ne funkcionise bas kako treba zbog rupice onda podigni setup u visini srafcica,malo iznad a ostala duzina fibera neka legne kruzno ispod... Vidi,probaj... Bilo je i nacina da to malo bolje urade i da zrak prolazi ispod kao kod klasicnih attyja
|
 |
|
Cos
|
Naslov: Re: Phoenix Bully Rebuildable Atomizer Postano: 30 ruj 2012 19:45 |
|
|
|
ovako kad uvlacim bas osjetim hladan zrak kao da niti neradi stup tek tu i tamo se pomijesa sa ovim sto isparava pa doda malo topline i tezine pri samom uvlacenju
|
 |
|
spliff
|
Naslov: Re: Phoenix Bully Rebuildable Atomizer Postano: 30 ruj 2012 19:52 |
|
|
Aj nek ti lumalju uslika kako to kod njega izgleda, sinoć je bilo mračno pa nisam detaljno zagledao, ali njegov radi odlično, baš smo isprobavali neke tekućine (ananas  )
|
 |
|
Cos
|
Naslov: Re: Phoenix Bully Rebuildable Atomizer Postano: 30 ruj 2012 19:55 |
|
|
spliff je napisao: Aj nek ti lumalju uslika kako to kod njega izgleda, sinoć je bilo mračno pa nisam detaljno zagledao, ali njegov radi odlično, baš smo isprobavali neke tekućine (ananas  ) narucio je sa vapor breaka?
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Phoenix Bully Rebuildable Atomizer Postano: 30 ruj 2012 20:11 |
|
|
|
Pretpostavljam da mu je grijac gore u visini rupice
|
 |