| Autor |
Poruka |
|
Bakica
|
Naslov: problemcek vision ego v3 rastavljivi.. Postano: 05 ruj 2012 13:03 |
|
Pridružen: 09 vel 2012 21:45 Postovi: 372 Lokacija: Zagreb, Gračani
|
narucih gore spomenuto... http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=8077u djelovima... glave svih omaza... slozim napunim i parim...no nekakav cudan okus... neznam kako bih objasnio uopce... ko da pusim kineski ducan... novi okus, i nikako da prestane... dali je neko imao slicnih iskustava i sta da ucinim povodom tog pitanja...
_________________ i have a photographic memory, but sometimes i run out of film... 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: problemcek vision ego v3 rastavljivi.. Postano: 05 ruj 2012 13:08 |
|
|
To je valjda od onih namaza i premaza za konzerviranje... Nista strasno,osim malo povecane temperature,blago kasljucanje....poneki osip na kozi,proljev...otprilike to je to,simptom manje-simptom vise 
|
 |
|
Bakica
|
Naslov: Re: problemcek vision ego v3 rastavljivi.. Postano: 05 ruj 2012 13:47 |
|
|
|
hehe pa ne bi bas volio da do toga dođe...
imas kakvo rjesenje za to? sta da ucinim...?
_________________ i have a photographic memory, but sometimes i run out of film... 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: problemcek vision ego v3 rastavljivi.. Postano: 05 ruj 2012 13:53 |
|
|
Bakica je napisao: hehe pa ne bi bas volio da do toga dođe...
imas kakvo rjesenje za to? sta da ucinim...? Salim se naravno  To bi trebalo nestati nakon prvog tanka ili da vodom isperes glave sa fiberom a mozes i ostale dijelove koje su u dodiru sa tekucinom...
|
 |
|
Bakica
|
Naslov: Re: problemcek vision ego v3 rastavljivi.. Postano: 05 ruj 2012 15:02 |
|
|
|
tnx.. ma citam o nekakvome paljenju fibera i nis ne kuzim... pa sam mislio da mozda to treba napraviti...
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: problemcek vision ego v3 rastavljivi.. Postano: 05 ruj 2012 15:18 |
|
|
|
Imam ih ja tri komada izvadi onu košuljicu kaj okružuje fiber (unutar glave) i problem riješen
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: problemcek vision ego v3 rastavljivi.. Postano: 05 ruj 2012 16:02 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
mravak je napisao: Imam ih ja tri komada izvadi onu košuljicu kaj okružuje fiber (unutar glave) i problem riješen aaaaaa, to je ono sto nazivaju ˝keramika˝
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Bakica
|
Naslov: Re: problemcek vision ego v3 rastavljivi.. Postano: 05 ruj 2012 16:39 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Bakica
|
Naslov: Re: problemcek vision ego v3 rastavljivi.. Postano: 05 ruj 2012 19:07 |
|
|
|
hmm nazalost problem ipak nije rijesen... i dalje cudan okus... cak sam ga rastavio i dobro oprao, spafio fiber i neznam kaj sve nisam radio...
meni se cini da jenostavno fiber ne valja...
ima jos ko kakvu preporuku?
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: problemcek vision ego v3 rastavljivi.. Postano: 05 ruj 2012 20:59 |
|
|
 ne znam cim je stiglo sa HC-a sam pripalio jednog , bio mi odvratan okus i isao sam izvadit košuljicu i naravno išćupao sam sve van pa sam složio novi jer mi se nije dalo zajebavat sa premalim žićicama.... ove ostale sam nekak uspio sa škaricama razrezat i izvadit van hmmmm....  sad kad razmislim imali su mi malo gumeni okus nakaj čudno neka nota necega ..... nepoznatog .... uglavnom sad su svi promijenjeni i rade kolko tolko dobro. Btw. unutra stane max 1,2ml jer je stup za glavu deblji nego stari Vision a oznake su ostale iste 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |