|
.
Sada je: 13 svi 2026 09:26. | Zadnji put si ovdje bio: 13 svi 2026 09:26. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
| Autor |
Poruka |
|
Cayetano
|
Naslov: Okus paljevine, iliti da li trebam razrjediti VG tekućinu? Postano: 13 lis 2012 23:57 |
|
Pridružen: 21 ruj 2012 18:30 Postovi: 11 Lokacija: Osijek, Croatia
|
|
U čevrtak sam dobio gomilu raznih VG tekućina (lega nahvalio Stefana pa reku da probam), i prvi dan jesve bilo ok, ali, onda nastaju problemi. Okus paljevine konstantan (vivi nova 2.4ohm, 2.8ohm, bilo koja voltaža), sprženi genesis setupi, čak mi je i otisla i jedna vivi nova glava (2.8ohm)
Lupam glavom u zid, proklinjem VMAX (v2r4 samo da se zna), žena plače jer vidi da joj je muž nesretan, dijete spava, a ja mijenjam headove, oksidiziram mesh i proklinjem kamenac u vodi...
Tekućine u pitanju - RY-4 Dream, 9mg, VG - Tobacco Blend TPA, 9mg, VG - Tobacco Blend TPA, 9mg, VG
Mozda sam ispao naivan u svom neznanju, ali ono bitno je da sam KONACNO nakon dva dana skuzio da sada imam full VG tekućine a ne 70%-30% i 50%-50%. Pošto sam još mlad i neiskusan (ok, nisam mlad), pitam za savjet - s čime da razrjedim te VG tekućine jer očito (mislim, sad mi je očito), ne natapaju vikove u vivi niti mesh na genesisu kako bog zapovijeda.
Ili sam totalno promašio fudbal i vrisnuo VMAX baš u isto vrijeme kada sam počeo točiti VG.
RJEŠENJE SE TRAŽI MOST URGENT JER NEMA VIŠE VIVI GLAVA A ŽIVCI PUCAJU PA SE NEMERE namještati novi setup.
Goran
burrrrn
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Okus paljevine, iliti da li trebam razrjediti VG tekućin Postano: 14 lis 2012 01:32 |
|
|
Uzmi 100% PG bazu sa 12mg nikotina i spasi sto se moze spasiti...a moze se sve ali aroma nece biti kao pre nego daleko slabija... Smiksaj na 50-50% i bice u redu HC ima odlicne baze,tebi treba ona od 11mg (100% PG) ...evo linka: http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=7942Napisi koja je kolicina u pitanju...to sto imas kod kuce 
|
 |
|
Cayetano
|
Naslov: Re: Okus paljevine, iliti da li trebam razrjediti VG tekućin Postano: 14 lis 2012 06:26 |
|
|
Karo je napisao: :rotfl: Uzmi 100% PG bazu sa 12mg nikotina i spasi sto se moze spasiti...a moze se sve ali aroma nece biti kao pre nego daleko slabija... Smiksaj na 50-50% i bice u redu HC ima odlicne baze,tebi treba ona od 11mg (100% PG) ...evo linka: http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=7942Napisi koja je kolicina u pitanju...to sto imas kod kuce  ..PG mi izgleda pravi probleme, nakon dva dana cistog VGa, grlo skoro uopce vise ne boli, a ja mislio neka gadna upala grla. Ali u biti me zanimalo da li je netko naišao na sličan problem? Da li je to uopće moguće što sam opisao? Upravo sam kapnuo dvije tri kapi alkohola u vivi tank, pa ću vidjeti što će biti.. Da li je možda bolje kapnuti vodku? Rakiju?
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Okus paljevine, iliti da li trebam razrjediti VG tekućin Postano: 14 lis 2012 08:39 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
 Nista sto se neda brzo rijesiti. - Prvo jesi li doradio glave? Dorada se vrsi bas zbog boljeg dotoka liquida. Ja parim vivi novu na cisti VG i to s naponom 3,7-5,8V bez ikakvih problema. Samo je prosiren otvor na glavi za spagice na 3 mm i stavljene su dvije spagice od po 2mm (jedna je orthman). - Liquid mozes razrijediti alkoholom otprilike do 5 kapi na 10ml liquida. Vodka moze a rakija ne. Rakija daje smrad, bas kao i poneki necisti alkoholi. Lis recimo stavlja Jack Daniel's ... ako ga nemas nije problem. U svakom kaficu ce ti prodati shtamplek. - Voda je zadnja solucija jer podize vreliste liquida pa ces imati manje pare i svega ostalog. ELDA u svoje VG tekucine stavlja 8% vode a FA 20%. Eto sad mozes brzo pokrpati svoj problem ali prvom prilikom friziraj glave.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Cayetano
|
Naslov: Re: Okus paljevine, iliti da li trebam razrjediti VG tekućin Postano: 14 lis 2012 08:59 |
|
|
Kinta je napisao:  Nista sto se neda brzo rijesiti. - Prvo jesi li doradio glave? Dorada se vrsi bas zbog boljeg dotoka liquida. Ja parim vivi novu na cisti VG i to s naponom 3,7-5,8V bez ikakvih problema. Samo je prosiren otvor na glavi za spagice na 3 mm i stavljene su dvije spagice od po 2mm (jedna je orthman). - Liquid mozes razrijediti alkoholom otprilike do 5 kapi na 10ml liquida. Vodka moze a rakija ne. Rakija daje smrad, bas kao i poneki necisti alkoholi. Lis recimo stavlja Jack Daniel's ... ako ga nemas nije problem. U svakom kaficu ce ti prodati shtamplek. - Voda je zadnja solucija jer podize vreliste liquida pa ces imati manje pare i svega ostalog. ELDA u svoje VG tekucine stavlja 8% vode a FA 20%. Eto sad mozes brzo pokrpati svoj problem ali prvom prilikom friziraj glave. Kinta ti si car  Nisam nista prije dorađivao jer mi je stvarno sve bilo ok. Sad znam kako ce zavrsiti onaj komplet od 1.8mm glava za vivi, a ja ih htio jos proslijediti,ee
|
|
 |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
Sada je: 13 svi 2026 09:26. | Zadnji put si ovdje bio: 13 svi 2026 09:26. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |